2022-10-25

Zelenskis sulaukė rimto konkurento

 


Vladimiras Zelenskis, prieš tapdamas Ukrainos prezidentu, buvo gana žinomu komiku postsovietinėje erdvėje, kur sėkmingai gastroliuodavo. Vienas iš linksmiausių jo triukų buvo "grojimas peniu" ant rojalio (žiūr.video).





arba 




Pastaruoju metu pas poną prezidentą Zelenskį atsirado rimtas konkurentas. Didžiojoje Britanijoje transseksualas naudoja penį, grodamas klavišiniais. Džordana Grėja (Jordan Gray) nusirengė nuoga tiesioginiame eteryje per "Channel 4".

Breitbart rašoma, kad Britų komikė Jordan Gray, biologiškai vyriškos lyties atstovė, kuri save identifikuoja kaip moterį, sulaukė kairiųjų pagyrų už tai, kad tiesioginiame televizijos eteryje nusirengė nuoga ir po to "savo" peniu grojo klaviatūra. Ši žmoga Džordana Grėja, rašoma portale, buvo įtraukta į labdaros organizacijos "Educate & Celebrate" globėjų sąrašą; ši nevyriausybinė organizacija siekia, kad Didžiosios Britanijos mokyklų sistemoje būtų labiau pripažįstamas transseksualumas.

Džordanos Grėjaus pasirodymas sulaukė daug pagyrų tiek televizijos studijoje, tiek internete, o britų laikraštis "Metro" apibūdino jį kaip "tikrai kultinį".

"Educate and Celebrate" apibūdindama save kaip organizaciją, siekiančią, kad "visuomenė taptų draugiškesne vieta visiems", ši labdaros organizacija yra įsitraukusi į lyčių ideologijos sklaidą Didžiosios Britanijos mokyklose, anksčiau pasisakė už lyčių mokyklinių uniformų panaikinimą, taip pat parengė "5 punktų planą", kaip paversti mokyklas "saugia erdve" LGBT jaunimui. Organizacijos duomenimis, prie programos prisijungė daugiau nei 100 mokyklų.

https://www.breitbart.com/europe/2022/10/23/meanwhile-in-britain-transwoman-uses-her-penis-to-play-keyboard-on-live-television/

Ar taps Jordan Gray kada nors DB premjeru? Kodėl gi ne, juk turi visus tam reikalingus atributus ir gebėjimus.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą