2022-10-14

Karas Ukrainoje netrukdo melstis Aukso veršiui

 


Algas nutarė padvigubinti sau ne tik mūsų bukolaurai, bet ir jų kolegos Ukrainoje. Mušiškiai už skolintus, o Ukrainos bukolaurai už mūsų, durnių, skolintus ir jiems dovanotus. O kaip gi melsies Auso veršiui, jei kišenės nebus prikimštos? Na gerai, ponas Zelenskis kartoja, kad jis už mus kariauja. O kaip tuomet su Rusijos oligarchais, kurie apmoka samdinius, su Rusija kariaujančius Ukrainos pusėje. Šį klausimą Rusijos Dūmoje mėgino išsiaiškinti Olegas Cariovas (1) , bent penkių šaukimų buvęs Ukrainos parlamentaras. Nepavyko jam. Tylėjo Rusijos Dūma, dūmojo!

Už žemę kovojame, gieda ukrainiečiai! Bet gi ta žemė ne jų (2). Zelenskis ją išpardavė. Žemė gi ne Šventoji, kurios negalima pardavinėti. Slavų žemė, kažkada judėjams chazarams priklausiusi. Ta žemė dabar proklauso Monsanto, Black Rock, ir t.t. Rusams, kurie lieja savo kraują Ukrainoje, Rusijos žemė irgi nepriklauso. Jie kovoja už tų pačių tarptautinės oligarchijos veikėjų privatizuotą Rusiją. O kaip kitaip, jei Rusijos pramonė geležį, aliuminį ir kitas žaliavas perka per Londono biržą ir moka tarptautinėmis kainomis už tai, kas guli po jų kojomis? O grūdų jie neturi kur dėti, nes elevatoriai užgrūsti iš Ukrainos atvežtais grūdais(3,4)!


Tai kam šis keistas karas Ukrainoje? Aš turiu tik vieną atsakymą: naikinti slavų populiaciją.

Yra dar kitas pasaulio finansinei oligarchijai naudingas momentas. Naikindami slavus, jie sunaikins ir kitas aplink esančias tautas: lietuvius, latvius, estus, gruzinus, armėnus... Kas iš jų beliks, kai čia atbėgs nuo karo po milijoną rusų ir ukrainiečių? Nieko neliks!

Kaip turėtų elgtis lietuviai, kad atsispirti globalizacijos vėjams, papasakojo diplomatas Algis Avižienis savo knygoje, kurios idėjas referavo straipsnyje portale Valstietis.lt. (5,6).

Tik ar kas taip elgsis, kaip metras rekomenduoja? Kiek gi žemės lietuviai beturi? Ta pati nematoma rinkos ranka nušlavė mūsų valstybės turtą, viską. Todėl ir valdžioje bukolaurai. Kuo durnesni, tuo vertingesni šeimininkams.

Ar yra kokia viltis? Nebent genų inžinieriai sukonstruos naują koronę, kad visus milijardierius išguldytų. Tik bijau, kad viskas bus atvirkščiai. Išguldys jie tuos 8 milijardus, kurie jiems orą ir vandenį gadina. 


 Nuorodos:

  1. https://youtu.be/OJF70k3FC_k

  2. https://viesulas22.blogspot.com/2022/08/ivardyti-tikrieji-ukrainos-savininkai.html

  3. https://youtu.be/a3ey7DmdfvA

  4. https://youtu.be/2YG6qrPuw-g

  5. https://www.nendrecerniauskiene.lt/knygos/LNNVE.pdf

  6. https://www.valstietis.lt/salyje/a-avizienispolitinis-bruzdejimas-tik-plesis/125540





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą