2022-12-10

Šveicarijoje įkurtas nemarmalizuoto kraujo bankas

 

Šveicarijoje įkurtas pirmasis Covid-19 mRNR neturintis kraujo bankas. Steigėjas mano, kad žmonėms turėtų būti suteikta galimybė pasirinkti kraujo donorą.

Natūropatas George'as Della Pietra Šveicarijoje įkūrė pirmąjį be mRNA veikiantį kraujo banką "Saugaus kraujo donorystės tarnyba" ir steigia jį JAV. Jis įsitikinęs, kad žmonės turi turėti galimybę laisvai pasirinkti kraujo donorą, nes tai yra žmogaus teisė, ir taip pat siūlo autologinio kraujo donorų banką. Della Pietra mano, kad mRNR-covid-19 genų medžiaga veikia kraują, jis rado jame bauginančių anomalijų ir nežino, kaip šių elementų atsikratyti. Jis teigia, kad įprastai valant kraują neįmanoma pašalinti visų mRNA komponentų.

mRNA kraujo perpylimas kaip skiepas

Per savo ne pelno siekiančią Saugios kraujo donorystės tarnybą jis sujungia vakcinų neturinčius kraujo donorus su vakcinų neturinčiais recipientais 65 šalyse. Jis norėjo sukurti tinklą, skirtą neskiepytiems žmonėms, kurie ieško kraujo donorų, kai jų prireikia - tiek planuojamai operacijai, tiek skubos atveju, sakė jis. Della Pietra atkreipia dėmesį, kad šiuo metu mRNR vakciną žmonės gauna kartu su kraujo perpylimu "daugiau ar mažiau pro užpakalines duris". Šiuo metu niekas negali to išvengti.


Šiuo metu nėra pasirinkimo

"Saugi kraujo donorystė" pradėjo veikti JAV maždaug prieš mėnesį ir sukūrė medicinos partnerių infrastruktūrą. Šiuo metu žmonės neturi galimybės atsisakyti mRNR inokuliuotų kraujo donorų. Viena vertus, ligoninės atsisako, kita vertus, kraujo duomenų bazės ir kraujo surinkimo agentūros, pavyzdžiui, Raudonasis Kryžius, sumaišo paskiepytų ir nepaskiepytų žmonių kraują. Della Pietra knygoje  "Saugus kraujas" rašoma, kad dabar viskas kitaip. "Juos suburiame klinikoje (medicinos partneris), kur patvirtinamas kraujo donoro pasirinkimas". Paklausa yra ir ji didės.

Kraujas be mRNR geriausiomis kainomis

Autorius įsitikinęs, kad ateityje neskiepyto kraujo atsargos taps retesnės ir brangesnės. Taip yra todėl, kad PSO siekia centralizuoti pasaulinę pandemijų sveikatos politiką, įskaitant standartinį mRNR vakcinų naudojimą. Medicinos interneto svetainėje "Seed Scientific" rašoma, kad kraujo bankai ir biotechnologijų bendrovės už kraujo donorystę siūlo iki 1 000 JAV dolerių per mėnesį. Jei padidės kraujo be mRNR paklausa, tikėtina, kad jo kainos labai išaugs. Neskiepytas kraujas gali tapti "prekiniu ženklu", tačiau būtent to jie nenori. Kadangi vis daugiau žmonių abejoja mRNR genų lazdelių saugumu, tendencija duoti savo kraujo neatidėliotiniems atvejams nedidėja. Juk niekas negali atsisakyti savo kraujo. Vien JAV per metus duodama apie 16 mln. kraujo vienetų. Iš jų apie 643 000 yra autologinė donorystė, ir šis skaičius kasmet didėja.

Ligoninės: nekenksmingas mRNR kraujas

Nors della Pietra mano, kad mRNR kraujas kelia abejonių, Raudonasis kryžius, gydytojai, ligoninės ir sveikatos priežiūros institucijos tvirtina priešingai: perpylimas iš genų žymenimis pažymėtų donorų nekelia problemų. Kitas klausimas, kaip jie nori tai įrodyti, nes visų donorų kraujas yra sumaišytas. Vis dėlto galima daryti prielaidą, kad yra tyrimų su kraujo perpylimais, skirstomų pagal skiepijimo grupes, tačiau jie nėra skirti visuomenei. Bet kuriuo atveju vaistų institucijos nereikalauja, kad kraujo donorai būtų "paženklinti" kaip "paskiepyti" ar "nepaskiepyti". Tai taip pat suprantama: jie kitaip klasifikuotų mRNA kraują ir jis galėtų susilaukti blogos reputacijos.

Visiškas kraujo išgryninimas neįmanomas

Bet kokiu atveju Della Pietra įspėja, kad Covid 19 mRNR injekcijos negalima naudoti. Tai pavojingiau, nei farmacijos bendrovės nori pripažinti. Didėjantis šalutinio poveikio atvejų skaičius patvirtina jo susirūpinimą. Kiekvienoje iš trijų pirminių mRNR "Covid 19" vakcinų yra "spyglio baltymų" fragmentų, kurie jungiasi ląsteliniame lygmenyje, kad sukeltų imuninį atsaką į virusą. Jis mano, kad šie baltymai sukelia "klasikinius simptomus", t. y. kraujo krešulius. Jis niekada nėra matęs nieko panašaus ir yra pasibaisėjęs. Nors donorų kraujas ir plazma prieš perpylimą išgryninami, to nepakanka, kad būtų pašalinti visi mRNA komponentai. Jis kalba ne tik apie spyglio baltymus. Taip pat grafeno oksidas ir nedeklaruoti neorganiniai vakcinos komponentai, kuriuos galime pastebėti kraujyje". Jis nežino, kaip atsikratyti šių anomalijų, - sakė Della Pietra.

Šaltinis:


https://www.wochenblick.at/corona/schweizer-gruendet-erste-covid-19-mrna-freie-blutbank/




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą