2022-12-09

Tyrimas Haidelberge: 5 iš 25 mirčių nuo širdies buvo dėl koronės marmalų

Kol politikai ir žiniasklaida laikosi dvigubos strategijos - visuotinio tylėjimo ir dalinio ciniško atsiprašymo, mokslininkai visame pasaulyje imasi nedidelės apimties tyrimais fiksuoti žalą, net jei tai nėra deklaruojamas jų darbo tikslas. Skiepijimo mRNA-Covid vakcina kaip precedento neturinčio medicininio skandalo paveikslas jau aiškėja.Heidelbergo universitete atliktas tyrimas parodė, kad penkių iš 25 žmonių, kurie mirė "staiga ir netikėtai" po vakcinos "Corona", mirties priežastis buvo vakcinos sukeltas miokarditas. Atliekant tyrimą buvo atliktos 35 autopsijos. Kadangi dešimties atvejų mirties priežastys buvo kitos, susijusios su ankstesnėmis ligomis, jie nebuvo įtraukti į tolesnę analizę. Penki iš likusių 25 kūnų, rastų namuose per dvidešimt dienų po vakcinacijos, sirgo miokarditu.


Vidutinis amžius mirties metu buvo 58 metai, o amžius svyravo nuo 46 iki 75 metų. Keturi žmonės mirė po pirmosios vakcinacijos, penktasis - po antrosios dozės. Visi asmenys mirė per pirmąją savaitę po vakcinacijos.Tokio masto stebėjimų dar nebuvo.Pirmieji du asmenys prieš mirtį pajuto "gurgždantį kvėpavimą" arba pykinimą, o likusieji trys buvo rasti negyvi, tačiau apie konkrečius mirties simptomus nieko nežinoma. Nė vienas iš mirusiųjų anksčiau nebuvo užsikrėtęs Corona infekcija. Nė vienam iš tirtų asmenų nebuvo nustatyta ankstesnių širdies ligų. Todėl tyrėjai daro išvadą, kad "tikėtina, jog (epi-)miokardito priežastis buvo skiepai ir kad ši širdies liga buvo staigios mirties priežastis".

Mokslininkai aiškina, kad per pastaruosius 20 metų, kai universiteto ligoninėje buvo atliekamos autopsijos, "panašios miokardo uždegiminės infiltracijos nebuvo pastebėta". Jie taip pat remiasi ankstesniais tyrimais, kurių metu buvo įrodyti vakcinos sukelto miokardito atvejai. Paprastai simptomai pasireikšdavo per tris dienas po antrosios vakcinacijos Corona. Daugiausia nukentėjo jauni vyrai.

Aiškios išvadosNepaisant savo išvadų, gydytojai tyrimo pabaigoje vis dar vengia tiesiogiai teigti, kad skiepai sukelia mirtinas širdies ligas. Vietoj to jie griebiasi įprasto reikalavimo atlikti "tolesnius tyrimus", kurių esą vis dar reikia. Reikia perleisti kamuolį, kad niekas nepadarytų savęs nepopuliaraus kaip galutinis blogų naujienų skleidėjas politiniams kaltininkams, kurie yra už visa tai atsakingi. Tačiau kol kas galima daryti prielaidą, kad šis priežastinis ryšys yra duotas, o skaitant tyrimo santrauką šis įspūdis sąmoningai peršamas tarp eilučių. Be to, dabar yra daugybė pranešimų apie širdies ligas, atsiradusias dėl skiepų, taip pat ir ypač jaunų, gerai treniruotų profesionalių sportininkų.

Visa tai buvo žinoma jau seniai, tačiau buvo ir tebėra ignoruojama arba sumenkinama. Atviri kaltinimai ir aiškūs įspėjimai tikriausiai bus paskelbti tik tada, kai nuotaika galutinai pasikeis ir (arba) nebebus įmanoma nuslėpti besaikį mirčių skaičių. Bet kuriuo atveju šis tyrimas taip pat rodo, kad skiepijimas turėtų būti galutinai nutrauktas, kol nebus pakankamai žinių apie visą jo daromą žalą. Miokarditas, atsižvelgiant į nespecifinių simptomų ir žalingų pasekmių spektrą, yra tik viena iš daugelio ligų ir mirties priežasčių šiame mirtiname vystymesi.

Šaltinis:

https://ansage.org/heidelberger-studie-zeigt-5-von-25-herztoten-starben-an-der-impfung/Translatedwith www.DeepL.com/Translator (free version)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą