2018-07-23

Imigrantų popiežius nenori padėti afrikiečiams Afrikoje, jis Afriką nori perkelti į Europą



Italų portale „Ilpopulista“ rašoma, kad popiežius siūlo sukurti tarptautinę organizaciją, kuri „garantuotų visų saugumą, teises ir orumą“.

Sekmadienio pamoksle popiežius Pranciškus kreipėsi į „tarptautinę bendruomenę“ imtis skubių veiksmų, kad užkirsti kelią migrantų skendimui Viduržemio jūroje.


„Ilpopulista“ pažymi, kad popiežius nesiūlo, užkirsti imigrantų perkėlimą per jūrą, taip apsaugant jų gyvybes, nesiūlo padėti afrikiečiams jų namuose.

Pranciškus pasakė: „Mane pasiekė paskutinėmis savaitėmis „žinios“ apie katastrofas baržų su migrantais Viduržemio jūroje, aš reiškiu savo skausmą dėl šios tragedijos“

„Breitbart“ pažymi, kad dėka aktyvios vicepremjero Matteo Salvini veiklos imigracija iš Afrikos į Italija sumažėjo šiais metais 80%, o nuskendusiųjų šiais metais sumažėjo dvigubai, nuo 2258 žuvusių 2017 metais, iki 1058 per tą patį periodą 2018 metais.

Akivaizdu, kad popiežius-satanistas Pranciškus neatstovauja Europos katalikų interesus, kuriuos sistemingai žudo musulmonai imigrantai. Jam nerūpi katalikų gyvybės. Tai musulmonų ir teroristų popiežius, Sorošo politikos vykdytojas.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą