2018-07-12

Naujosios Italijos vyriausybės politika sumažino žuvusių jūroje skaičių 50%, o nelegalių imigrantų 80%. Pabėgėlių-piratų užgrobtas laivas "Thalassa"


Naujoji Italijos vyriausybė sunkiai, bet pagaliau įveda tvarką su nelegalių imigrantų vežimu iš Libijos 3 mylių pakrantės zonos į Italiją. Daugiau negu parą laiko tęsėsi istorija su „pabėgėlių“ užgrobtu laivu„Thalassa“, kurio įgulai, grasindami mirtimi, piratai- „pabėgėliai“ įsakė plaukti į Italiją.

Šiuo metu šis laivas yra Trapani uoste, o vicepremjeras Matteo Salivini pasakė, kad visi, kas dalyvavo užgrobiant laivą „atsidurs ne viešbutyje, o kalėjime“ ir „į krantą jie išlips tik su antrankiais“.


Prieš tris metus pasaulio sionistų įvykdytas sirų išvarymas į Europą, siekiant greta Izraelio įkurti „saugumo zoną“ prie jų okupuotų ir aneksuotų Sirijos Golano aukštumų, suskaldyti šią šalį, vėliau peraugo į vežimą visų trečiojo pasaulio ekonominių imigrantų į Senąjį kontinentą, kai Vokietijos kanclerė Angela Merkel (premijuota sionistė) pakvietė „pabėgėlius“ įvykdyti pavojingą persikėlimą per Viduržemio jūrą.

Vienas iš aktyviausių nelegalios imigracijos rėmėjų yra popiežius  satanistas Bergoglio, kuris kviečia priimti ir asimiliuoti Europoje (ne savo gimtojoje Argentinoje) milijonus nelegalių imigrantų, visai „negalvodamas apie tai, ar patys imigrantai norės asimiliuotis Europoje“, - rašoma portale „Voise of Europe“.

Nesenai Maltos vyskupas pareiškė, kad uždarymas Maltos uostų NVO žmonių kontrabandistams gali padidinti žuvusių jūroje skaičių. Šis mitas greitai buvo paneigtas. Naujosios Italijos vyriausybės veiksmai sumažino žuvusių jūroje skaičių 50% (nuo 2258 iki 1058 žmonių), o nelegalių imigrantų skaičius per pusmetį sumažėjo 80% (nuo 85197 iki 16,919 žmonių).

Griežtesnė imigracijos politika ne tik išgelbėjo tūkstančio migrantų gyvybes, ji sumažino atvykstančių imigrantų skaičių, kurie yra pagrindinis faktorius didinantis nusikalstamumą Europoje, terorą, išprievartavimus, žmogžudystes, prekybą narkotikais. Be to imigrantai, atvykstantys be jokio karantino, sukėlė Europoje protrūkį tuberkuliozės, tymų, AIDS ir kitų pavojingų gyvybei užkrečiamų ligų.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą