2018-07-18

Penki įrodymai, kad pasaulyje nėra didesnio beprotnamio už ES



Įrodymas 1. Ben Ladeno sargybinio Saami-Al-Mujtaba istorija.

Buvęs Osamos Ben Ladeno asmens sargybinis buvo, pagaliau, šią savaitę deportuotas. Bet, kai tik lėktuvas išskrido į Tunisą, teismas nutarė, kad deportaciją reikia nutraukti, nes šis teroristas „namuose gali būti kankinamas“.

Saami tuo metu jau buvo perduotas Tuniso vyriausybei, todėl teismas nutarė, kad jis turi būti sugrąžintas atgal. Tai įvyko praėjus vos 24 valandoms po deportacijos.


Tuniso vyriausybė paskelbė pareiškimą, kad negali grąžinti žmogaus, nes kaltinimai prieš jį, įskaitant ir ryšį su 9/11 antpuoliu, nėra labai sunkūs. Jo atžvilgiu reikia atlikti nepriklausomą tyrimą. Vokietiją nesitraukia ir siekia susigrąžinti Tuniso teroristą.

Voice of Europe portalo nuomonė tokia, kad Tunisas rūpinasi vokiečių saugumu labiau, nei Vokietijos teismai.



Įrodymas 2. Vokietės nebegali lankyti kapinių, nes čia jas sistemingai žagina „pabėgėliai.“ Vokiečių MIP moterims teikia rekomendacijas, kaip saugotis.

Atrodytų, kad pasiekta beprotystės riba: vokiečiai nebegali liūdėti dėl savo artimųjų kapinėse. Policija rekomenduoja moterims kapinėse garsiai kalbėti, aiškia pasakyti ne prievartautojui, kviestis aplinkinių pagalbos, skambinti į policiją. Geriausiai moterims lankyti kapines su vyru ar draugu.

Pastarųjų mėnesių moterų užpuolimai:
Liepos pradžioje 61-metė išprievartauta Bochumo kapinėse. Šiais metais ji jau buvo kelis kartu išprievartauta šio miesto kapinėse;
Sausio mėnesį juodaodis žvėriškai išprievartavo 65-metę Firzeno kapinėse;
Eseno kapinėse azijatas išprievartavo 12-metę mergaitę;
Birželį moteris užpulta Vuppertalio kapinėse.





Įrodymas 3. Teismai neleidžia apsaugoti ES nuo nelegalių imigrantų.

Šiuo metu Europoje gyvena 9 milijonai juodosios rasės žmonių. Jeigu nekontroliuojama migracija vyks tokiais pačiais tempais, po trisdešimties metų Europoje bus nuo 150 iki 200 milijonų negroidų.

Pasirodo, kad ES valstybės negali stabdyti migracijos ir deportuoti nelegalų, tai draudžia teismai. 2012 metais Europos Žmogaus Teisių Teismas (EŽTT) pasmerkė Italijos vyriausybę ir nurodė sumokėti tūkstančius eurų dviem dešimtims imigrantų, ištremtų į Libiją. Italijos valdžios institucijos sulaikė migrantus Viduržemio jūroje, kai šie bandė patekti į Italijos salą Lampedūzą iš Libijos. Praėjus trejiems metams Europos teismas dar kartą pasmerkė Italijos vyriausybę dėl imigrantų išsiuntimo. Europos žmogaus teisių teismas taip pat pasmerkė Ispaniją, kuri savo sprendimu išsiuntė 75-80 migrantų grupę iš Melilijos anklavo. EŽTT taip pat pasmerkė Vengriją, kuri sulaikė migrantus. Europa negali sustabdyti, deportuoti, areštuoti ir grąžinti migrantus. Ką Europos tautoms gali pasiūlyti Briuselis, su alkoholiku Žano Klodu Junkeriu priešakyje. Susinaikinti? Įleisti visą Afriką - 1,3 milijardus gyventojų į ES?

Andrew Michta, George C. Marshall Europos saugumo studijų centro tarptautinių ir saugumo studijų kolegijos dekanas perspėjo, kad migracija sunaikins Europos demokratiją ir civilizaciją.

Vienintelė išeitis, kad nelegalus sugrąžintų atgal Afrikos valstybės. Vakar tai padarė Libijos pakrančių apsauga. Jis sugrąžino laivą su 158 migrantais.

Ir vėl Europai padeda Afrika, kaip ir Ben-Ladeno apsauginio atveju! ES-bejėgė!



Įrodymas 4. Europiečiai nebegali sporto varžybose atstovauti savo valstybėms. Tai – „rasizmas“. Reikia, kad Europos valstybėms atstovautų negroidai.


Prancūzijos įtakingiausia nevyriausybinė „antirasistinė“ organizacija LICRA (International League against Racism and Antisemitism) užsipuolė Chorvatiją, kad jos rinktinė pasaulio futbolo čempionate Rusijoje buvo „per daug balta“. Ši organizacija labai gyrė „spalvotą“ Prancūzijos komandą.



Irodymas 5. ES-yra vienintelė šalių sąjunga pasaulyje, kuriai vadovauja chroniškas alkoholikas ir degradantas.

Valdančiosios FPÖ partijos generalinis sekretorius Harald Vilimsky apkaltino Austrijos Prezidentą Alexander Van der Bellen, kad šis nesiima jokių žingsnių, kad iš Europos Komisijos pirmininko posto būtų pašalintas „akivaizdžių alkoholizmo problemų“ turintis Ž.K.Junkeris, "darantis gėdą ES".





Vokietijos partija „Alternatyva Vokietijai“ (antra pagal populiarumą) yra paskelbusi savo pareiškimą dėl Junkerio alkoholizmo ir netinkamumo eiti šias aukštas pareigas. Jame sakoma: "Šokiruojantis ES Komisijos pirmininko Jean-Claude Juncker dalyvavimas NATO aukščiausiojo lygio susitikime Briuselyje akivaizdžiai parodė, kad Juncker negali vykdyti savo pareigų. Todėl mes raginame J. Junker atsisakyti savo ES Komisijos pirmininko posto dėl sveikatos priežasčių."

Tai tik 5 įrodymai, kad ES yra beprotnamis, tokių įrodymų labai daug. Iš ES beprotnamio jau bėga Anglija, pabėgs ir kiti, tai tik laiko klausimas.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą