2018-07-25

Siaubas: nusikaltimų prieš europiečius apžvalga


Pateikiu trumpą aprašymą kelių pastarųjų dienų kraują stingdančių nusikaltimų, kuriuos įvykdė atėjūnai musulmonai, melagingai vadina „pabėgėliais.“

Milano Affori parke juodaodis užpuolė su peiliu ir išprievartavo 81-metę moterį. 

Portalas „Il Populista“ vakar parašė, kad Milano prokuratūra iš karto, 2017 metų rugsėjo 30 dieną, ėmė tirti šiaurinėje miesto dalyje esančiame Affori parke įvykdytą kraupų nusikaltimą. Buvo paimta tyrimui nusikaltėlio DNR medžiaga. Nukentėjusioji nusikaltėlį aprašė taip: „Aš mačiau jauną žmogų 30-35 metų amžiaus, užsienietį“. „Jis vilkėjo juodą kepurę, juodus marškinius ir kelnes. Juodaodis.“ Buvo sudarytas foto robotas. Policija kol kas nesurado nusikaltėlio. Dabartinė valdžia kritikuoja miesto savivaldybę ir buvusią valdžią, kad ši sumažino policijos finansavimą ir visą dėmesį skyrė ne vietinių gyventojų saugumui, o mečečių statybai ir atėjūnams.



Afganas imigrantas papjovė 18-metį norvegą Håvard Pedersen. 

Vakar portale „Voice of Europe“ rašoma, kad Norvegijoje, parduotuvėje, pajautas 18-metis paauglys. Jį papjovė imigrantas afganas, 17 metų (niekas tiksliai nežino imigrantų amžiaus), kuris su auka mokėsi toje pačioje mokykloje. Įvykis buvo nufilmuotas vaizdo kamerų. Po keturias valandas trukusių gaudynių nusikaltėlis buvo sulaikytas ir suimtas. Migrantas į Norvegiją atvyko 2015 metais, turi leidimą gyventi šalyje. Buvo patekęs į teisėsaugos dėmesį ir įspėtas už merginų persekiojimą birželio mėnesį.

Siras išprievartavo 13-metę švedę. 

Liepos 21 dieną Švedijos Skåne miesto Örkelljunga pliaže 16-metis Sirijos pilietis išprievartavo 13-metę mergaitę švedę. Imigrantas iš Sirijos suimtas. Jį pagavo futbolo komandos nariai, kurie tuo metu treniravosi pliaže. Apie išprievartavimą pranešė Švedijos portalas „Nyheridag“.

„Kruvinas grupinis“ 13-metės išprievartavimas Švedijoje, pasibaigęs juokingomis bausmėmis.

Keturi „pabėgėliai“ iš Somalio socialiniuose tinkluose išplatino video (nuotrauka viršuje), kuriame prievartautojai keturiese ilgą laiką „kruvinai“ prievartauja 13-metę švedę. Visa ši siaubą kelianti atėjūnų negrų orgija vyko 2017 metų liepos 14 dieną, bute, Västerås mieste. Teismas už šį nusikaltimą skyrė juokingai mažas įkalinimo bausmes: keturis ir penkis mėnesius, ketvirtas nebaudžiamas, nes „yra vaikas“. Mergaitei prievartautojai „išdraskė pilvą“, jai „tekėjo kraujas“, bet ir tada šie žvėrys nesiliovė prievartavę aukos. Du iš nusikaltėlių filmavo sceną, po to iš jos tyčiojosi mokykloje. Mergaitė patyrė sunkią psichinę traumą. Švedijos valdžia neišsiųs šių banditų, nes spėjo jiems suteikti antrą Švedijos pilietybę. Šios šalies išprotėjusi liberalų valdžia skuba dalinti pilietybes, kad išplėsti savo elektoratą ir neleisti deportuoti „juodojo aukso“ iš šalies, kai tas „auksas“ padaro nusikaltimus.




Išprotėjusi Švedijos valdžia moko atėjūnus, kaip „kultūringai“ prievartauti švedes. 

Švedų portale „FriaTider“ liepos 20 rašoma, kad Švedijos valdžia 2018 metais skyrė 5milijonus kronų imigrantų iš Afrikos ir Azijos seksualiniam švietimui, pasakoms apie „genderių lygybę“, kitokias liberalų diegiamas beprotystes, kad šie barbarai žinotų, kaip jie turi „civilizuotai“ lytiškai santykiauti su švedėmis. Metodinė medžiaga išleista dari, turkų, arabų, somaliečių, anglų ir švedų kalbomis. Visa bėda, kad šie laukiniai atėjūnai yra daugumoje beraščiai, todėl, reikia manyti jie švedes prievartaus „necivilizuotais“ metodais, juo labiau, kad visos jos islamo tradicijoje yra „kiaulės“ ir „purvinos kekšės“, kurios vaikšto pusnuogės, o vyrai jų nesaugo.

Švediją valdantys bepročiai niekaip negali įsisąmoninti, kad musulmonai nesiintegruoja, kad jie iš visiškai skirtingos ir krikščioniškai antagonistinės civilizacijos, kuri iš principo negali sugyventi su Europos krikščionių civilizacija.

Išeitis gali būti vienintelė – atlikti rekonkistą ir visus musulmonus išsiųsti į jų gimtines. Padėti reikia vietoje, o ne vežti islamą ir jo problemas į Europą.

Nuorodos:










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą