2018-10-27

Freiburge gauja pabėgėlių sirų išprievartavo 18-metę vokietę



AfD frakcijos Bundestage pirmininkė Alisa Veidel (Alice Weidel) pareikalavo Merkel skubių priemonių stabdant „pabėgėlių“ nusikaltimus po to, kai gauja taip vadinamų „pabėgėlių“ Freiburge išprievartavo 18-metę vokietę. Vokietijos spaudoje sakoma, kad dalyvavo ir aštuntas nusikaltėlis „vokietis“. Vokiečiais čia vadinami ir pabėgėliai, gavę Vokietijos pilietybę. Kokios tautybės šis „vokietis“, nėra žinoma.



Veidel AfD portale parašė: „Vėlgi, pasireiškia pasekmės nekontroliuojamos imigracijos visu griežtumu. Tai pasireiškia ne tik nebuvimu pagarbos moteriai, bet ir visišku nebuvimu teisinės sąmonės, o taip pat neįsivaizduojamu noru prievartauti. Tačiau nusikaltėliams, kaip rodo ankstesnė patirtis, niekas negresia. Iš šalies nusikaltėliams, kaip laukiama pagal ankstesnę patirtį, neteks išvykti, vokiečių mokesčių mokėtojai ir toliau jiems stropiai mokės pašalpas. Teisinė valstybė dabar vėl turi galimybę įsikišti – ir nubausti nusikaltėlius visu įstatymo griežtumu, prieš išvarant juos iš Vokietijos. Ji, kaip atrodo, tuo nepasinaudos, tuo metu kai jaunos moters gyvenimas yra sugriautas. Nes visą savo gyvenimą ji gyvens su šiuo įvykiu“.

Kaip rašoma portale Pi-news, šiame džichade prieš 18-metę merginą dalyvavo 19-25 metų „pabėgėliai“ sirai. „Vokietis“ - 25 metų. Visi uždaryti į tardymo izoliatorių.

Mergina spalio 14 išėjo „Hans-Bunte-Areal/Velvet-Club“, prie artimiausių krūmų ją užpuolė ir apsvaigino 21-metis siras. Jai būnant apsvaigintai, ja išprievartavo dar 7 nusikaltėliai.

Nusikaltėlius susekti padėjo spermos DNR pavyzdžiai. Spalio 19 dieną kriminalistai jau turėjo DNR analizės duomenis. Pirmasis nusikaltėlis buvo suimtas Freiburgo pabėgėlių prieglaudoje. Po to sekė kiti areštai. Spalio 25 dieną buvo suimti paskutiniai nusikaltėliai.

Bild informavo, kad auka buvo apnuodyta narkotiku Ekstazi, o "vokietis"- Vokietijos pasą gavęs Sirijos pilietis.


Bild paskelbė nuotrauką, kurioje pažymėtas pagrindinis nusikaltėlis Majd.H. Nuotrauka daryta 2016 metų rugpjūčio mėnesė Freiburgo geležinkelio stotyje. Majd.H. ruošėsi susirasti žmoną vokietę. Taip jis rašė komentare prie nuotraukos.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą