2018-10-15

Labanoro žygis – feikinės LRT supuvimo indikatorius


Kas jau kas, bet „visuomeninė televizija“ privalo būti kartu su visuomene. Taip galvoja tie, kas turi galvas. Kai ant stuomens žmonės nešioja ne galvas, o supuvusius Briuselio kopūstus, jie kitaip supranta visuomeniškumą. Tokie yra LRT vadovai.

Sodomitas iš Londono M.Haroldas, kuris iškoliojo Lietuvą, pavyzdžiui, jiems yra prioritetas, Jo organizuotam piketui prie Seimo, kur buvo protestuojama prieš aferisto-nelegalo išsiuntimą, LRT atrado pusvalandį eterio laiko.


Šitie Briuselio kopūstagalviai atrasdavo laiko keliems narkomanams, kurie už žmonijos priešo Sorošo pinigus labai rūpinasi, kad onkologiniai ligoniai į anapilį išeitų apsipūtę kvaišalais.

Žodžiu, kiekvienai globalizmo šiukšlei, kiekvienam brudui, LRT atviros durys, tik ne sveikai Lietuvos visuomenei, ne 1500 visuomenininkų, kurie praėjusį šeštadienį protestavo prieš Labanoro girios kirtimą. Jiems LRT durys liko užvertos.

Apie LRT supuvimą, būtinybę iškopti šias susmirdusias Augijaus arklides, ne kartą rašė Vilniaus ir Kauno forumo vadovai Vytautas Radžvilas ir Algimantas Rusteika, kiti visuomenės veikėjai.

LRT kopūstagalviai savaitgalį kalbėjo ne apie Tėvynės miškų išsaugojimą, jie ėmė gąsdinti visuomenę „feikinėmis žiniomis“. Ženklu, kad „vagis“ ėmė rėkti „gaudykit vagį!“ Juk būtent LRT ir yra Lietuvoje didžiausias feikinių naujienų skleidėjas.

Net aš, pensininkas-blogeris, buvau LRT etatinės feikinių žinių skleidėjos Nemiros Pumprickaitės apšmeižtas, esąs Kremliaus agentu, mat papasakojau tiesą apie „pabėgėlių“ išprievartautą vokiečių mergaitę Lizą. LRT feikų gamintoja manęs neatsiprašė už savo paskleistą melą. Jie tokie, tie LRT kopūstagalviai. Jiems Labanoro žygis buvo lakmuso popierėlis, parodantis, kad operacija neišvengiama, neoliberalizmo vėžio užkratą tiesiog būtina išoperuoti iš LRT kūno.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą