2018-10-11

Afrikiečių smurtas Sicilijos Agrigento mieste: įkaitėmis paimtos dvi pabėgėlių centro darbuotojos




Sicilijoje išlikusių graikų antikos paminklų yra daugiau negu pačioje Graikijoje, o didžiausias archeologinis deimantas yra Agrigento. Tai turistų-istorijos mylėtojų yra pati lankomiausia vieta. Man teko ten būti prieš 2008 metais. „Pabėgėlių“ ten nebuvo nė kvapo. Situacija pasikeitė. Ankstesnioji valdžia net čia atgabeno Afrikos „pabėgėlius“, kurie sukelia aibes problemų.

Spalio 10 dieną pabėgėlių priėmimo centre grupė jaunų negrų (18 metų) ėmė jėga atiminėti iš centro darbuotojų „dienpinigius“ ir dvi moteris paėmė įkaitėmis. Įsisiautėję afrikiečiai laužė centro baldus ir įrangą.



Greitai atvykusiai policijai pavyko išvaduoti moteris. Vienas iš smurtautojų puolė policininkus ir bandė vienam jų suduoti. Galiausiai keturi aršiausi smurtautojai buvo areštuoti ir nuvežti į policijos nuovadą. Nustatytos jų tautybės: trys buvo iš Nigerijos, o vienas iš Gambijos. Jie nuteisti už nusikaltimus sunkinančiomis aplinkybėmis. Gambijos pilietis buvo dar nuteistas už pasipriešinimą pareigūnams suėmimo metu. Areštuotieji dabar sėdi „saugumo narvuose Anghelone kareivinėse“.

Panaši padėtis ir kitose pabėgėlių priėmimo centruose Agrigento apylinkėse

Agrigento pabėgėlių centruose yra užregistruota daug migrantų smurto atvejų, rašoma Il Giornale. Į tai atkreipė dėmesį vidaus reikalų ministras Matteo Salvini. Po vakar įvykusio išpuolio, jis pasakė: „Pas du pagrindinius herojus apsauga bus atimta, o kitų valandos suskaičiuotos“.

Pabėgėlių centrų darbuotojams sunku dirbti su imigrantais iš Afrikos, nes panašūs smurto atvejai kartojasi sistemingai. „Paminklų šešėlyje“ panašūs įvykiai vyksta ne pirmą kartą. Tai užfiksuota dokumentaliai,“ - rašoma dienraštyje.

Agrigento provincijoje, kaip ir Lampedūzos saloje, buvo daugiausiai nelegalų iš Afrikos, išsilaipinimų pradedant 2013 metais, kai jungtinės pasaulio oligarchų-globalistų pajėgos sukėlė dirbtinę „pabėgėlių krizę“. Jos tikslas, kai žinome, yra Europos tautų genocidas ir nacionalinių valstybių sunaikinimas.

Agrigento apylinkėse daugybė pabėgėlių centrų ir vakarais miestelių gatvėse čia daugiau slankiojančių negrų, negu vietos gyventojų.

„Vakare jūs galite pamatyti daugiau išėjusių pasivaikščioti Afrikos kilmės žmonių, negu rajono gyventojų“, - rašoma Il Giornale. Tai daro „emocinį poveikį vietos gyventojams“ ir „kelia problemas dėl saugumo“. Tačiau pagrindinė saugumo problema yra priėmimo centruose. Atvykėliams staiga kyla psichikos priepuoliai ir „svečiai“ ima laužyti baldus, apyvokos reikmenis ir juos mėtyti į centrų darbuotojus. Buvo ir darbuotojų paėmimo įkaitais atvejų. Afrikiečių siautėjimo motyvai patys įvairiausi: kodėl jiems neduoda dokumentų, kad jie galėtų išvykti iš Italijos, kitą kartą, netinkamas wi – fi. Dažni agresijos atvejai prieš policiją ir karabinierius. Didžiausios problemos kyla su afrikiečiais iš valstybių, kurios yra į pietus nuo Sacharos. Jų intelekto koeficientas (IQ) vidutiniškai tesiekia 60 procentų europiečio IQ, kas tolygu 9-12 metų europiečio vaiko IQ. Jiems būdingas polinkis į šizofreniją: iki 24%, tuo tarpu tarp europiečių šizofrenikų yra 0,5procento.

Mano įamžintas Agrigento 2008 metais:



Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą