2018-10-18

Tautos priešai: rusai lietuvius ruošiasi vežti į Sibirą, gal todėl Grybauskaitė mus pratina prie kruopų?


Vidiniai lietuvių Tautos priešai, stumdami į prezidentus komunistinės „partškolos“ mokslinę sekretorę Dalią Grybauskaitę, mums aiškino, kad „Dalia yra Lietuvos dalia“. Kokia tai „dalia“ dešimtais prezidentavimo metais mes matome: su vežimėlių jos paaukotų kruopų tiems 650000 lietuvių (aš manau, kad jų gerokai daugiau) iš 2 milijonų Lietuvoje palikusiųjų.

Į istoriją „mūsų dalia“ įeis, kaip lietuvių tautos genocido prezidentė, Lietuvos priešas Nr.1, vidinis, pats baisiausias. Jos logika aiški: pales lietuviai vargdieniai kruopų, kaip paukščiai, ir išskris, kas į anapilį, kas į Angliją ar Norvegiją.

O reikėjo tiek nedaug: progresinės pajamų mokesčių sistemos, apmokestinti kapitalą ir prabangą. Tuomet nereikėtų lesinti ubagų kruopomis. Jų Lietuvoje tiesiog nebūtų.


Rusiškas šovinizmas

Vakar Vilniaus Antakalnio poliklinikoje išgirdau jauną gydytoją laužančią liežuvį rusiškai. Pacientė, Lietuvoje išgyvenusi kokių 70 metų, pasirodo, nemoka kalbėti lietuviškai.

O mūsų globalistai porina apie arabų ir afrikiečių integracijas! Bet gal tai būdinga tik rusams, gal jie turi kažkokią genetinę smegenų ligą, kad visą gyvenimą gyvendami tarp lietuvių niekaip neišmoksta lietuvių kalbos?

Aš žinau šitos ligos pavadinimą – rusiškas šovinizmas, neapykanta lietuviams.

Iš kur žinau? Mat rusakalbę senelę turėjau, kurią senelis, po pirmojo pasaulinio karo į Lietuvą atsivežė, nei vieno lietuviško žodžio nemokančią. Vėliau, kai aš ją atsimenu, ji kalbėjo be akcento lietuviškai.

Reiškia ne genetinė mutacija smegenyse pas Vilniuje gyvenančius rusus. Liga čia kita - „rusiškas didžiavalstybinis šovinizmas“, kaip V.Leninas, ar dar kažkoks Grybauskaitė partijos kolega yra sakęs.


Rusijoje šis „didžiavalstybinis šovinizmas“ pastaruoju metu įgavo suicidalinį pavidalą. Tuo įsitikinau vakar.

Yra tokia Rusijoje internetinė televizija „Den“ (diena). Jos vedantysis, tūlas Konstantinas Dušenovas, buvęs Grybauskaitės bendrapartietis, užsimaskavęs stačiatikiu, bet su sentikio barzdą, vakar aiškino, kad visus lietuvius, latvius ir estus reikia išvežti į Sibirą. Aš siūlau patiems pasiklausyti ir įsitikinti, kad tai ne mano fantazija ši paranoja.

Žinote, kas laukia, mano nuomone, federatyvinės valstybės Rusijos, jei jie toliau transliuos tokias laidas? Jie tikrai turės monoetninę Rusiją, tik 15 amžiaus Maskvos kunigaikštystės dydžio.

Po šitos laidos man visai kitaip skamba kai kurių Lietuvos parlamentarų kvietimas uždrausti į Lietuvą atvykti Rusijos popso atlikėjus, aukštinančius tenykštį tautos tėvą, beje, su Dalia Grybauskaitę baigusį tą pačią aukštąją mokyklą, dirbusį, kaip daugelis tvirtina, tuose pačiuose organuose.

O gal Grybauskaitė ne be reikalo mus prie kruopų pratina...? Pravers kruopos Sibire?

Dainiaus Labučio (Elta) nuotr.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą