2018-10-26

Pagautas ketvirtas Afrikos žvėris, nuris nužudė 16-metę Desirée Mariottini


Yusif Salia neturėjo būti Italijoje, jis buvo suimtas mėginant pabėgti į užsienį su 11 kilogramų narkotikų. Jis narkomanas, kuris nunuodijo nepilnametę mergaitę narkotikais, išprievartavo ir paliko mirti.

Yusif Salia gyveno Italijos nelegaliai. Jo leidimas gyventi humanitariniais tikslais pasibaigė prieš 4 metus. Bet, nepaisant to, afrikietis liko Italijoje. Štai ir to rezultatas. Jis veikė Romas narkotikų pasaulyje.


Šių metų kovo 27 dieną Yusif buvo pristatytas iš San Lorenzo į Romos imigracinės policijos ofisą identifikavimui ir jam buvo nurodyta atvykti į policijos nuovadą Neapolyje, kad sureguliuoti padėtį. Bet jis liko Italijoje, kaip vaiduoklis, be jokio leidimo, be jokio pagrindo.

Yusif buvo suimtas netoli Fogia, Mezzana kaime esančiame afrikiečių getto. Jis ketino pabėgti į užsienį. Sulaikymo metu jis turėjo 11 kilogramų narkotikų.

Nusikaltėlis buvo susektas pasiklausius telefonus po mergaitės nužudymo. Bet ne tik. Tyrėjai jau žinojo, kad jis anksčiau yra buvęs Mezzana kaime.

Pamatęs teisėsaugos darbuotojus, Salia bandė užsibarikaduoti. Kai jį sugavo, jis mėgino apsimesti kitu žmogumi, buvo nusikirpęs plaukus. Policininkai aptiko jo turėtus narkotikus, kurių buvo: 11 kilogramų marihuanos, 194 gramai hašišo, 122 gramai dervos, 4 dozės metadono. Buvo rastas žaislinis pistoletas.

Dabar Yusif Salia kaltinaas žmogžudyste, prievarta, grupiniu išprievartavimu, perdavimu narkotinių medžiagų.


Ankstesnės publikacijos apie 16-metės Desirée Mariottini nužudymą:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą