2018-10-28

LRT Fake news melavo apie protestą ant Kapitolijaus kalvos Romoje



Vienu iš pretekstų, kodėl daugiatūkstantinė Romos gyventojų minia protestavo prieš Romos valdžią, buvo 16-metės Desirée Mariottini žvėriškas išprievartavimas ir žmogžudystė, kurią įvykdė nelegalai iš Afrikos. Apie šią, visą Italiją sukrėtusią žmogžudystę, Lietuvos Fake news nepasakė nei žodžio. Bent aš per LRT, LNK ir LR tv. tokios informacijos neišgirdau.



Mitingą spalio 27 dieną, į kurį susirinko apie 20 tūkstančių Romos gyventojų, per Facebook suorganizavo šešios moterys. Judėjimas buvo pavadintas: „Viskas Romai Roma visiems.“ Demonstracija vyko prieš Romos miesto degradaciją dėl šiukšlių, neefektyvaus visuomeninio transporto, duobių gatvėse ir purvo. Protestuotojų dėmesys, rašoma IlGiornale, buvo skirtas ir saugumo temai, mergaitės Desiree žmogžudystei. „Desire nusikaltimas buvo klasikiniu paskutiniu lašu, perpildžiusiu kantrybės taurę“, - rašoma dienraštyje Il Giornale.

Ar Lietuvai reikia tokios žiniasklaidos, kuri šališkai ir tendencingai nušviestų pasaulio įvykius? Aš paminėjau lietuviškos Fake news paskutinį informacijos falsifikavimo atvejį. Jų tūkstančiai, jie kartojasi kiekvieną dieną. Visa, kas neatitinka liberalmarksistinei ideologijai, yra nufiltruojama iš žinių srauto, arba iškraipoma.

Lietuvos žiniasklaida pateko į transnacionalinės liberalmarksistinės oligarchijos rankas, kuri proteguoja ES tautų sunaikinimo projektą, Europos užtvindymą nelegalais iš Afrikos ir Azijos. Jų tikslas – sunaikinti lietuvių tautą ir kitas Europos tautas, tuo tikslu ši transnacionalinė finansinė gauja veža iš Afrikos tūkstančius nusikaltėlių, kurie kiekvieną dieną prievartauja europietes merginas ir moteris, jas žudo, platina narkotikus.

Jeigu ES nepasikeis per 2019 metų gegužę vyksiančius Europos parlamento rinkimus ir patriotinėms jėgoms nepavyks iškovoti daugumos parlamente, geriausia ką mes galime padaryti, tai veržtis iš tautų mirties koncentracijos stovykla virstančios ES.

Mums yra būtina iš LRT išvyti liberalmarksistus, nacionalizuoti užsienio kapitalui priklausančią žiniasklaidą, nacionalizuoti užsienio kapitalui priklausančius bankus, išvyti iš Lietuvos užsienio finansuojamas Sorošo, homoseksualistų ir kitas liberalmarksistines užsienio pinigais mintančias organizacijas, susigrąžinti savo valiutą. Jei mes to nepadarysim, po kelių dešimtmečių Lietuvos neliks.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą