2018-10-24

Romoje gauja afrikiečių išprievartavo ir nužudė 16-os metų italę Desirée Mariottini



Nužudytos mergaitės kūnas buvo rastas naktį į spalio 19 dieną apleistame name Romoje. Mergina buvo apkvaišinta narkotikais, išprievartauta ir nužudyta. Senegalietis berniukas buvo įvykio liudininkas ir apie įvykį pranešė policijai. Jis papasakojo: „Jie pripumpavo ją narkotikais ir prievartavo... mergina rėkė... aš žiūrėjau į moterį, rėkiančią, ir lovoje buvo kita mergina: jie padėjo apklotą prie jos galvos, bet jos galva buvo matoma. Aš nežinau, ar ji kvėpavo, bet ji atrodė mirusi, nes kita mergina rėkė ir kalbėjo, kad ji mirusi“. „Aš atvykau ten pusiaunaktį ar pusvalandį iki pusiaunakčio“(...) aš įėjau, ir ten buvo mergaitė, rėkianti, pastate buvo afrikiečiai ir arabai: keletas žmonių, šeši ar septyni žmonės“. Pagal berniuko parodymus, kita mergina pasakė, kad auka buvo išprievartauta.


Nusikaltimas įvyko Romos San Lorenzo rajone, kuris garsėja aktyviu naktiniu gyvenimu, čia parduotuvėse prekiaujama alkoholiu. Skrodimas patvirtino, kad auka buvo išprievartauta.

Pranešama, kad policija jau suėmė ir apklausė šešis afrikiečius. Jie įtariami Desirée Mariottini išprievartavimu ir nužudymu.

Nors socialinių centrų darbuotojai bandė sutrukdyti, tačiau į nužudymo vietą atvyko Italijos vicepremjeras Matteo Salvini ir padėjo nusikaltimo vietoje baltas rožes.


Salvini pasakė: „kokia šlikštynė šitie idiotai iš 4 socialinių centrų, kurie parodė, kad renkasi chaosą vietoj tvarkos, narkodilerius vietoj policininkų“. Jis užtikrino, „vargšei Desiree, kad „teisingumas bus, prižadu: žvėrys-žudikai (bet kokios tautybės) pūs kalėjime“.

Salvini žurnalistams pasakė, kad jo „ranka bus sunki“: „Sutvarkysim dilerius. Atstatysim teisėtvarką gatvė po gatvės, rajonas po rajono, kaip ministras aš įsipareigoju sugrąžinti teisę ir ramybę, ne tik čia.“ „Mes dirbame, kad pasodinti į kalėjimą šituos kirminus, šituos žvėris. Policija ir prokuratūra jau turi tikslias idėjas. Jie daro išvadas byloje. Bijau, kad ir šį kartą visi jie užsienio piliečiai. Bus teisingumas dėl šios mergaitės, ir taškas“.

Kada centrų socialinių centrų darbuotojai „baigė savo scenas“, Salvini toje vietoje, kur buvo nužudyta Desirée Mariottini, padėjo baltas rožes.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą