2020-04-26

Karantinas – kada izoliuoja sergančius, o kada izoliuoja visą tautą – pasirengimas genocidui?


COVID-19 pandemijos paskelbimas Europoje įvyko sinchronizuotai. Ne tik ES, bet net ir Kazachstane, kur tuo metu nebuvo nei vieno užsikrėtusio. Apie karantino paskelbimą Prancūzijoje, Italijoje, Bulgarijoje, Čekijoje, Lietuvoje ir t.t. pranešta kovo 13 dieną, o spektaklio pavadinto „COVID-19 pandemija“ pradžia paskelbta kovo 16 dieną. (žiūr. https://youtu.be/pawtJ8mJ2zk,
34:00, min.)

Apie šio „karantino“ košmarą Izraelis Šamiras rašo:

„Ištisas savaites aš prabusdavau kiekvieną rytą su viltimi atsidurti normaliame pasaulyje, o ne alternatyvioje realybėje. Normalus pasaulis, kur vyrai gali klajoti po kalnus, melstis bažnyčioje, eiti į darbą, sustoti ant jūros kranto, klausyti koncertus, lankyti muziejus, bendrauti su draugais, flirtuoti su merginomis, leisti vaikus į mokyklą; trumpai kalbant, turėti mažus malonumus, kuriuos žmonės turėjo net prie Stalino, ar valdant žiauriam Hitleriui...“ 

 Labai vaizdingai pasakyta, ir kaip tiksliai.



Lietuvoje užsikrėtė apie 0,045% visų gyventojų! Tai kokia čia epidemija?


Kiek Lietuvoje infekuotų COVID-19, kiek susirgusių, kiek persirgusių, mes nežinome iki šiol. Buvo kalbama, kad bus padarytas toks tyrimas su tiksline 6 tūkstančių piliečių grupę, bet jis atidėtas, balandžio 25 apie tai pranešta.

Aš manau, kad S.Skvernelio vadovavimas vyriausybei ir G.Nausėdos vadovavimas Lietuvos valstybei koronaviruso testo neišlaikė. Pradžioje mums buvo kartojamas žodis „algoritmas“. Tačiau nebuvo jų veiksmuose ir galvose jokio „algoritmo“, bet vien tik Briuselio šeimininkų išvirta košė.




Vokietijos infektologas prof. dr. Sucharit Bhakdi mano, kad į COVID-19 Vokietijoje buvo reaguojama neadekvačiai. Šis virusas ne 100 procentų sukelia susirgimą. Pasiutligės, pavyzdžiui, 100%. Mirtingumą galima apskaičiuoti, kai ištiri 1000 apsikrėtusių. Tuomet nustatai, kiek procentų suserga ir kiek miršta. Kol to nežinoma, negalima kalbėti apie ligos pavojingumą. Prancūzų atlikti klinikiniai tyrimai parodė, kad COVID-19 nėra pavojingesnis už kitus koronavirusus. Kovo 19 dieną anglai pašalino COVID-19 iš pavojingų virusų sąrašo.

Dėl COVID-19 isterijos, profesoriaus nuomone, kalta PSO, o karantinas Vokietijoje buvo organizuotas nemokšiškai. Dar mokslininkas atkreipė dėmesį į tai, kad patologoanatomiškai nebuvo nustatinėjamos mirčių priežastys. Jo teigimu, gydytojai privalo nustatyti mirties priežastį. Tik tuomet galima teigti, kad žmogus mirė nuo COVID-19.

Visos šitos COVID-19 komedijos tikslai


Lietuva dėl „pandemijos“, sustabdytos ekonomikos skolinsis apie 6 milijardus eurų. O kas gražins skolą? Valdžia juk puikiai suvokia, kad gražinti jiems šios skolos nepavyks, teks atsiskaityti Lietuvos žeme, miškais, uostu ir pan.


Įsidėmėtina žiauri valdžios reakcija į piliečių bandymą protestuoti prieš šį idiotišką „karantiną“ balandžio 23 dieną prie Seimo.

Mindaugas Tamasauskas teisingai pastebi: „Tam, kad paskelbti epidemiją, atimti iš visų verslus, uždaryti visus namuose, sužlugdyti šalies ekonomiką, prisiskolinti 5.4 milijardo, oficialiai reikalingi 5% sergančiųjų. Tai reiškia 111 kartų daugiau nei yra dabar. O mes jau daugiau nei mėnesį karantine!!! 111 dienų nuo vakar kasdien turėtų susirgti po 1350 žmonių ir per tą laiką nei vienas nepasveikti, kad galėtume paskelbti epidemiją!!! O mes jau virš mėnesio karantine.“

„Ups! Koronavirusas nėra pakankamai mirtinas, kad pateisintų blokavimą ir masinę paniką, jau nekalbant apie skiepijimą, sekimą ir uždėjimą neištrinamo antspaudą ant jūsų rankos. Nesvarbu, nusprendė prodiuseriai. Visos mūsų MIP, veikiančios unisonu, gali užtikrinti pakankamą siaubą ir paniką net be viruso.“, rašo I.Šamiras ir nurodo, kad Švedijoje, kur jis gyvena, 2018 metais kovo mėnesį mirė 10 089 žmonių, o 2020 metais, COVID-19 pandemijos metu, 8261 žmonių. Šamiras nurodo, kam šitas COVID-19 cirkas buvo reikalingas:

„... pasaulio kapitalistinė sistema pateko į aklavietę. Šiuo atveju išeitis yra pasaulinis karas. Dabar pagalvojo ir nusprendė: vietoje pasaulinio karo mes suorganizuosime tokį visuotinį karantiną ir išgelbėsime daug žmonių gyvybių, ne taip sugadinsime infrastruktūrą, o rezultatas bus toks pat sunkus, kaip ir po pasaulinio karo. Tai sisteminis vertinimas. Yra ir kitas. Dabar JAV visų bendrovių akcijos nukrito dešimtis kartų, o jų pagrindinis emisijos centras atspausdino trilijonus (ne milijonus, ne milijardus – trilijonus) dolerių, kurie atiteko pagrindiniams bankams. Dabar šie bankai gali supirkti visą pasaulį iki tol, kol priima dolerius. Jie taip pat yra naudos gavėjai. Mes taip pat galime įvardyti naudos gavėjais tas sistemas, kurios mėgsta mums įrengti visuotinę kontrolę, tas, kurios nori mus valdyti. Yra dar žmonių, kuriems Vakaruose priklauso didžioji dalis liberaliosios žiniasklaidos. Šie žmonės yra be galo įtakingi: jiems priklauso „New York Times“, „The Guardian“, „Le Monde“ ir apskritai visi kiti liberalūs dideli laikraščiai. O visi jie paskutinį mėnesį ar du užsiima nesibaigiančiu to paties viruso populiarinimu. Na, reikia galvoti, kad jiems taip pat patinka tai, kas išeis.“

Mirusių skaičius 100.000 gyventojų: Lietuvoje (su Sorošo-Geitso „karantinu“) - 1,45; Baltarusijoje (be Sorošo-Geitso „karantino“) – 0,7!!!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą