2020-04-10

Patriotų valdomos Vengrijos gimstamumo skatinimo kelias ir globalistų valdomos Švedijos tautos genocido aklikelis



2018 metai Vengrijoje buvo paskelbti „šeimos metais“. Vengrija šeimų palaikymui skirė 4,8 procentus BVP ir gimstamumą per pastaruosius 7 metus, nuo 2010 metų, kai į valdžią atėjo Viktoro Orbano vadovaujama partija FIDES, padidėjo 20 procentų, nuo 1,23 iki 1,49 vienai moteriai. Tikimasi, kad iki 2030 metų gimstamumas padidės iki 2,1.

Vyšegrado šalys (Vengrija, Lenkija, Čekija, Slovakija) nutarė, kad savo gyventojų reprodukcijos ir neįsileis jokių „pabėgėlių“ iš Afrikos ir Artimųjų rytų, nes šie žmonės yra ekonominė našta juos priimančioms valstybėms, atneša visuomenės destrukciją, terorą, lytinius nusikaltimus, narkotikus.

2018 metų pabaigoje Vengrijos premjera Viktoras Orbanas pasakė: „Mums tai netinka, mums reikalingi vengrų vaikai.“ Orbano nuomone, migracija neišspręs gyventojų problemos. Nuo 2010 Vengrija ėmė remti šeimas ir suteikė lengvatas jaunimui, ilgesnes atostogas nėštumui ir gimdymui, atostogas po gimdymo, nemokamą maistą vaikams, nemokamą aprūpinimą vadovėliais.


Vengrijos šeimos politika veikia, gimstamumas padidėjo 9,4%

Vengrijos vyriausybės vadovo Viktoro Orbano vykdoma šeimos palaikymo politika, kuri yra alternatyva masinei imigracijai, duoda savo vaisius: skaičiuojant per metus gimstamumas auga 9,4%.

Eduardas fon Habsburg, Vengrijos pasiuntinys prie Šventojo sosto ir Autrijos-Vengrijos imperatoriaus Franco-Juozapo I proanūkas, pranešė, kad „stipriai išjuokta“ politika taip pat sąlygojo beveik 100 procentiniu padidėjimui santuokų ir vienai moteriai tenkančių gimimų skaičių pakėlė iki 1,6 (nuo 1,23).

„Vengrijoje gyventojų mažėja nuo 1981 metų.“ - pasakė Katalin Novak, Vengrijos valstybės sekretorė šeimos, jaunimo ir tarptautiniams santykiams. Interviu "Breitbart" ji papasakojo apie pokyčių mastą, kurį pasiekė jos vyriausybė.

Novak žodžiais, 2010 metais, kada prieš aštuonis metus Orbano partija „Fides“ laimėjo rikimus 2/3 rinkėjų balsų ir perėmė valdymą šaliai iš socialistų, vykdančių antiekonominę, antitautinę ir nukreiptą prieš šeimą politiką, „šalis buvo ties žlugimo riba“. Socialistai šalyje vykdė „griežtos ekonomijos ir šeimos rėmimo sistemos demontažą.

2010 metais mes ėmėme kurti draugišką šeimai šalį... Mūsų pagrindinis tikslas pašalinti sunkumus, su kuriais susiduria poros, kuomet jos nori turėti vaikų“, pasakė Novak ir nurodė, kad Fides partijos politika numato „atleidimą nuo fizinių asmenų pajamų mokesčio visam gyvenimui moterims, turinčioms keturis vaikus, dalinį hipotekos kreditų nurašymą šeimoms po gimimo jų antrojo vaiko ir atostogas vaikus prižiūrintiems seneliams".

„Postarieji demografiniai rodikliai kalba patys už save, santuokų skaičius pasiekė 40 metų maksimumą, gimstamumo lygis savo 20 metų maksimumą, tuo metu skyrybų lygis niekada nebuvo toks žemas per pastaruosius 60 metų, kaip praėjusiais metais“, - nurodė valstybės sekretorė.
Breitbart pažymi, kad ponia Novak yra trijų vaikų mama.

Novak priminė, kad Vengrijos šeimos skatinimo politiką anksčiau kritikavo liberalios kairės politikos prisilaikantis žurnalas „Economist“ (priklausantis sionistams Rotšildams), kuris sektinu pavyzdžiu laikė Didžiąją Britaniją, Voketiją ir Švediją, kurios demografinę problemą sprendė veždamos į šali imigrantus iš Afrikos ir Azijos.

Novak žodžiais, Vengrija nutarė remtis ne imigrantus, o vengrų šeimas, suteikė jaunoms šeimoms galimybę turėti vaikų. Globalistų pozicija remiasi antitautine pozicija fiziškai paskirstyti pasaulio gyventojus: iš tų regionų, kur yra milžiniškas gimtamumas, perkelti ten, kur gimstsmumas mažas.

„Mums skaito paskaitas ir smerkia tiesiog todėl, kad mes pasukome keliu, kuris skiriasi nuo mainstrimo... esame nuolatos puolami jau daug metų, tačiau faktai yra faktai, tai rodo mūsų rezultatai, ir mus remia vengrų tauta“, - pasakė Novak ir nurodė, kad kritikai, anksčiau skelbę pesimistines prognozes, dabar neskuba pripažinti Vengrijos pasiekimų, kuomet šalis pasiekė teigiamų demografijos rezultatų.

Ponia Novak paminėjo nedraugišką Švedijos vyriausybės elgesio faktą, kuomet buvo iškviestas Vengrijos pasiuntinys, jai priėmus šeimos rėmimo paketas, ir buvo pareikšta, kad Vengrija „smirda 1930-aisiais metais“.

„Aš nemokinsiu kitų vyriausybių, bet aš laukiu, kad jos elgsis su mumis taip pat pagarbiai“, - pakomentavo šį skandalingą Švedijos šeimos reikalų ministrės pareiškimą Vengrijos politikė Novak.

Šiandieninė Švedija

Kuo gi kvepia pati Švedija?


Niekam ne paslaptis, kad Švediją valdo globalistų-sionistų klanai: Valenbergai, kurie kontroliuoja 40 procentų šios šalies kapitalo ir darbo rinkos, čia gūžtą yra sukūręs spaudos magnatų žydų Boner klanas.

Valenbergų šeima – pati įtakingiausia iš Švedijos oligarchinių šeimų. Ji valdo bankus ir kompanijas Ericsson, Electrolux, ABB, SAS Group, SKF, AIK, Atlas Copco, ir t.t. Praėjusio šimtmečio septintame dešimtmetyje Valenbergų šeimos įmonėse dirbo 40 procentų visų Švedijos dirbančiųjų, o šių įmonių kapitalizacija sudarė apie 40 procentų Stokholmo fondų biržos kapitalizacijos.

Dar viena oligarchų žydų šeima valdanti Švediją, o Lietuvoje "LNK" ir "Verslo žinias",yra Bonnier (Hirschel) šeima, kuri 19 amžiuje atsikraustė gyventi į Švediją. Šiandien 75 šios šeimos atstovai kontroliuoja transnacionalinę MIP imperiją „Bonnier Group“, valdančią 175 kompanijas aštuoniolikoje pasaulio šalių.

Koks šio „elito“ valdymo rezultatas Švedijoje?

Šiandieninė Švedija tapo valdančiojo „elito“ organizuotos imigracijos auka, o švedų tauta metodiškai naikinama. Švedijoje yra 61 No-go zonos, į kurias bijo užeiti policija, čia daugiausiai moterų išprievartavimų pasaulyje, čia žmonės persekiojami ir varomi iš darbo, jeigu jie prabyla apie imigrantų nusikaltimus, čia vyksta švedų tautos pakeitimas afrikiečiai ir Azijos gyventojais, kas JTO yra kvalifikuojama kaip genocidas. Apie 44% pradinių klasių mokinių Švedijos miestų mokyklose yra iš imigrantų šeimų, kuriems švedų kalba nėra gimtoji. Po 50 metų švedai Švedijoje taps mažuma. 


COVID-19 Vengrijoje ir Švedijoje

Vengrijos valdžia įvedė griežtas karantino taisykles ir suvaldė pandemiją, tuo tarpu Švedija – vienintelė ES valstybė, kuri nesilaikė PSO rekomendacijų ir vykdo švedų tautos genocidą COVID-19 pagalba.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą