2023-04-20

Apie marmalų aferą: Buvęs JAV nacionalinės žvalgybos direktorius prisipažįsta, kad Fauci melavo apie funkcijų tyrimų naudą

 


JAV portale "Zero Hedge" rašoma:

Vos prieš dvejus metus daugybė alternatyvios žiniasklaidos šaltinių, įskaitant "Zero Hedge", buvo apkaltinti "sąmokslo teorijų" ir melagingos informacijos, susijusios su Covid-19 viruso kilme, skleidimu. Tiksliau, visi, išdrįsę užsiminti, kad 4 lygio virusologijos laboratorija Vuchane, Kinijoje (kitoje miesto pusėje nuo Kovid-19 židinio) gali būti protrūkio šaltinis, buvo atvirai cenzūruojami socialinėje žiniasklaidoje. Daugeliui žmonių turėjo kilti klausimas: "Kodėl?" - Kodėl buvo taip agresyviai cenzūruojama akivaizdžiai pagrįsta Vuchano laboratorijos veikla?

Portalas klausia: 

Kodėl tokie pareigūnai, kaip Anthony Fauci, taip greitai neigė ir išsisukinėjo?  

Kodėl paprasčiausiai neišnagrinėjus įrodymų, užuot juos iš karto atmetus?



JAV vyriausybės elementai, įskaitant Fauci, iš tikrųjų finansavo Wuhano laboratorijos atliekamų koronavirusų funkcinių tyrimų rezultatus ir saugojo juos nuo vyriausybės priežiūros. Tai neginčijama. Jei sutinkame, kad labiausiai tikėtinas kovidų pandemijos šaltinis buvo Vuchano laboratorija, tuomet taip pat turime sutikti, kad Faučis ir jo bendradarbiai padėjo sukurti pandemiją.

Faučis nuolat melavo apie šiuos ryšius duodamas priesaiką. Čia Anthony Fauci gina savo pirminį melą Kongresui ir toliau meluoja per senatoriaus Rand Paul apklausą:


https://youtu.be/Pa1xTqi_5

Tyrimus įrodo Gynybos departamento dokumentai (kuriuos gavo "Project Veritas"), patvirtinantys, kad "EcoHealth Alliance" 2018 m. kreipėsi į DARPA dėl šikšnosparnių pernešamų koronavirusų funkcinių tyrimų pagal pasiūlymą, pavadintą "Project Defuse". DARPA atmetė pasiūlymą, motyvuodama tuo, kad jame nebuvo nurodyta tokių eksperimentų rizika ir buvo pažeistas moratoriumas, taikomas funkcijos sustiprinimo tyrimams.  Tuomet "EcoHealth" kreipėsi į Fauci ir NIH dėl finansavimo, ir Fauci greitai ją parėmė, naudodamasis Vuchano laboratorijomis.

Paties NIH dokumentai taip pat rodo, kad grupė Vuchane vykdė funkcinius tyrimus, daugiausia dėmesio skirdama koronavirusų, kuriuos gyvūnai galėtų perduoti žmonėms, kūrimui.  Fauci apie šiuos tyrimus žinojo bent jau 2021 m. (ir greičiausiai dalyvavo nuo pat pradžių), tačiau ir toliau melavo apie NIH dalyvavimą.


Tuo tarpu žurnalas "National Pulse", kuris atliko ne vieną nuodugnų tyrimą šia tema, 2001 m. gegužę atskleidė, kad WIV iš savo interneto svetainės ištrynė visas užuominas apie partnerystę su NIH.

Gali būti, kad Faučio dezinformacijos kampanijos tikrinimas yra per mažas ir per vėlyvas, todėl reikia klausti, ar šis žmogus kada nors sulauks pasekmių už savo veiksmus.  Tačiau Faučio ir NIH demaskavimas yra toks pribloškiantis, kad buvęs Nacionalinės žvalgybos direktorius dabar pripažįsta, jog Faučis klaidino Kongresą ir Amerikos visuomenę.




"Zero Hedge" redakcija tikisi, kad šis faktų paviešinimas padės atgrasyti žmones nuo aklo vadovavimosi vyriausybių biurokratų teiginiais per kitą sufabrikuotą pasaulinę krizę.

Twitter Embed
https://twitter.com/i/status/1648406822620119041

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą