2021-05-14

Dr.Sucharit Bhakdi kritikuoja privalomą skiepijimą ir aptaria kylančias problemas

 


Austrų portale Wochenblick rašoma, kad visame pasaulyje žinomas infekcinių ligų epidemiologas Dr. Sucharit Bhakdi tampa vienu iš griežčiausių privalomojo skiepijimo kritikų. Jis mano, kad vakcinos gali būti didžiausiu epidemijos sukėlėju. Skiepai ne tik neapsaugo nuo užsikrėtimo, bet ir patys gali būti užkrečiami dėl vadinamojo „išsiliejimo“. Vis daugiau neskiepytų žmonių skundėsi ligos simptomais po kontakto su skiepytais asmenimis. Taigi atrodo, kad skiepai turi užkrečiamąjį poveikį.



Antikūnai negali sustabdyti viruso

Interviu „BittelTV“ profesorius Bhakdi kraujotakos sistemą palygino su kambariu: „Antikūnai negali sustabdyti pro duris patenkančio viruso. Iš tikrųjų jis per oro erdvę patenka į plaučius ir žmonės to net nesuvokia", - interviu sakė Bhakdi. Todėl skiepai negali tinkamai veikti, nes antikūnų nėra net ten, kur patenka virusas.


Apie skiepijimo poveikį

Kai kurios vakcinos sukurtos iš susilpnintų, t. y. nebegalinčių replikuotis virusų, tačiau jos skirtos tik imuninei sistemai suaktyvinti. Tai nereiškia, kad virusas nebėra užkrečiamas. Bhakdi nurodė, kad vakcinas gaminant iš pačių virusų, paskiepyti žmonės staiga tampa jų nešiotojais.

Eksperimente su gyvūnais tiriant adenoviruso vektoriaus pagrindu pagamintą AstraZeneca vakciną parodyta, kad vakcinuotieji „taip pat užkrečiami, kaip ir nevakcinuotieji.“ . 

Bhakdi pesimistiškai vertina ir mRNR vakcinas. Jis pasakė: „Kalbant apie kitas vakcinas, kol kas nėra patvirtinta nė viena, iš kurios būtų galima tikėtis, kad ji apsaugos nuo infekcijos, nors, kaip ir daug kas šiame eksperimente, tai dar nėra nuodugniai ištirta.“


Bhakdi: skiepai vaikams nesaugūs

Tačiau tai ne vienintelė problema. Nes, kaip aiškina Bhakdi, teisiškai nustatyta, kad negalima švirkšti jokių medžiagų, kurios sukelia kraujo krešėjimą, nes tai iš esmės kelia pavojų gyvybei. Todėl J. Bhakdi buvo vienas iš ekspertų, kurie vasario mėn. - gerokai prieš "Astra Zeneca" vakcinų mirčių seriją - atvirame laiške EMA įspėjo apie trombozės riziką, susijusią su visomis tuo metu patvirtintomis vakcinomis.

Pasak Bhakdi, tai, kad dabar skiepijami net vaikai, nors po skiepų vaikai jau mirė, yra tiesiog neatsakinga. "Kiekvienas, kuris teigia, kad šis skiepas yra saugus vaikams, turi sėdėti kalėjime", - Bhakdi yra tvirtai įsitikinęs ir tai tvirtina kaip virusologas. "Jei suaugusieji nori skiepytis, tai yra jų laisvas pasirinkimas. Bet ne vaikai!"

Net oficialūs skaičiai kalba grėsmingai: tuo metu, kai buvo pradėta naudoti "AstraZeneca" vakcina, milijonui vakcinos dozių Jungtinėje Karalystėje teko 24 mirtys, Prancūzijoje - 18, Vokietijoje - 6. Vidutiniškai Europos šalyse dėl mRNA vakcinos milijonui paskiepytųjų tenka apie 20 mirčių, o dėl AZ vakcinos - 10 mirčių milijonui paskiepytųjų.


Geitso“ informatorius įspėja apie „katastrofiškus padarinius“

Portale Wochenblick rašoma, kad Bhakdi nėra vienintelis ekspertas, pasisakantis prieš prieštaringai vertinamą skiepijimą. Buvęs "Geitso“darbuotojas Geertas Vanden Bossche taip pat išreiškė skeptišką požiūrį „dėl katastrofiškų“ vakcinacijos padarinių“, dėl kurių žmonės gali prarasti „nespecifinį (!), įgimtą imunitetą.“ Taip yra todėl, kad vakcinos antikūnai geriau nei natūralūs antikūnai jungiasi su Covid-19 sukėlėju, net jei jų giminingumas viruso variantui yra palyginti mažas. Kitaip tariant, vakcinai atsparūs pabėgimo mutantai gali padaryti virusą ištiesa gresyvų. Kai kurie ekspertai baiminasi, kad politikų propaguojamas bandos imunitetas niekada nebus pasiektas, ir ne tik dėl šios priežasties. Daugiau užkrečiamųjų variantų atsirado Brazilijoje, Didžiojoje Britanijoje, Pietų Afrikos Respublikoje, kur buvo atliekami dideli vakcinos bandymai.




Ar skiepyti žmonės gali skatinti "ligos plitimą"?

Bet kuriuo atveju viruso išsiskyrimo trukmė po pasveikimo labai skiriasi. Vienas tyrimas parodė, kad, remiantis burnos ertmės mėginių tyrimais, 137 sveikstantys pacientai sirgo nuo 8 iki 37 dienų. Vidutiniškai tiriamieji buvo užkrečiami 20 dienų. Nors šis tyrimas iš tikrųjų buvo atliktas tarp pasveikusių žmonių, net ir atsižvelgiant į naujus Bhakdi tyrimo rezultatus, lieka atviras klausimas, ar skiepai užkerta kelią tokiam poveikiui, ar net jį skatina.


Vakcinacija gali paskatinti infekcijos bangą

Visai neseniai daktaras Harvey Rischas, garsus elitinio JAV Jeilio universiteto infekcionistas, pasakojo, kad kolegos jam pranešė, jog skiepyti žmonės esą sudaro iki 60 proc. visų naujų infekcijų.

Jei paskiepyti asmenys iš tikrųjų galėtų būti užkrato pernešėjais, nemažą dalį būsimų infekcijų būtų galima atsekti tarp asmenų, kurie dėl skiepijimo mano, kad kelia mažą epidemiologinę riziką. Taigi skiepijimo kampanija gali pakeisti norimą poveikį - nepriklausomai nuo to, dėl kokios priežasties tariamai paskiepytieji taptų „ligų sukėlėjais“.

Šaltinis: 

https://www.wochenblick.at/schock-enthuellung-von-dr-sucharit-bhakdi-ist-die-impfung-ansteckend/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą