2021-05-17

The Roop ir kiti dainorėliai parodė Lietuvai nuogus užpakalius

 


Vaidotas Valiukeviučius, grupės The Roop solistas, į sekmadienį Roterdame vykusia „Eurovizijos“ konkurso atidarymo ceremoniją atvyko apsivilkęs sijoną...



https://youtu.be/iB3-YPPbWaY

Valiukevičius Lietuvos žurnalistams pasakė: „Mes esame daugiasluoksnė grupė, rūbai yra maišyti todėl, kad mes esame labiau international. Mūsų muzika eina į tą pusę, į tarptautinę. Mes norėjome pamaišyti ir lietuviško dizaino, ir vakarietiško dizaino motyvų, bet mes esame toks miksas...“ (…) „Čia gal net ne sijonas, o kiltas. Aš sakyčiau, kad žmonėms pasižiūrėti iš kur viskas atėję, ir kodėl mes maišome tas kultūras. Todėl, kad, man atrodo, jau reikia išeiti su geltonąja banga iš Lietuvos ribų, ir į platesnį pasaulį.“



Kiltas - škotų apdaras-sijonas, kuris vilkimas užsimovus ant nuogo užpakalio. Senovėje škotų kariai nuogus užpakaliu parodydavo priešų kariams. Ne kartą šį reginį yra tekę stebėti ir Lietuvos gyventojams, kai girti škotai savo nuogas sėdynes rodydavo praeiviams. Apie tokį įvykį Vilniuje yra rašiusi ir Lietuvos spauda.

Dabar štai ponas Valiukevičiaus nutarė nuogą užpakalį parodyti Lietuvai. Gali būti, kad visa tai jo mimikrija prie „Eurovizijos“ homoseksualistinių papročių, kurie reikalauja, kad konkurso nugalėtoju būtų būtent sodomitas. Paskutinysis nugalėtojas buvo toks, pamename ir Končitą dešrą – dešrų gamintojo sūnų sodomitą Austrijos, visą plejadą kitų iškrypėlių, kuriems pergalė buvo suteikta ne už gerai atliktą kūrinį, bet už homoseksualizmą ir homoseksualizmo reklamą.

Ar ne drąsiau bus Lietuvos berniukams jaustis, kai LGBT propagandistai jiems vilks mergaičių sijonus? Auklėtojos pasakys:



- Net Valiukevičius buvo su sijonu!

Mūsų duobagyviai ne kartą bandė prisitaikyti prie homoseksualizmo ideologijos normų Eurovizijoje. Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos pasirodyme vyrai ėmė bučiuotis, o vienas išprotėjęs aktorius mėgino pakerėti Lietuvos žiūrovus ir patekti į Eurovizijos konkursą, apsirengęs moterimi ir prisisegęs milžiniškus ragus.

Ar Valiukevičius vienintelis iš atlikėjų šiomis dienomis parodęs nuoga užpakalį Lietuvai ir lietuvių tautai? Visai ne, tokių nuogašiknių buvo visas būrys.

Šeimos gynimo maršo išvakarėse Asociacija Latga atsiuntė laišką organizatoriams su draudimu naudoti jos narių kūrinius maršo metu. Žemiau pridedu šį raštą. Apie mano buvusio klasės draugo Vytauto Kernagio komunistuojančius vaikus esu jau rašęs. Pamatęs „Baltų varnų“ pavardes šitų LATGOS niekšelių sąraše, labai nusiminiau. Ką jau ką, bet jas laikiau giliai su Tauta šaknimis suaugusiomis. Jos man irgi parodė savo nuogus užpakalius. Ačiū, žinosiu su kuo turiu reikalą.

P.S. Šeimos gynimo maršo organizatorius Raimondas Grinevičius FB pirmadienį parašė:

Komikų vakaras tęsiasi. Net šeštadieniais dirba įstaigos, kai turi užduotis įvykdyti. Taip būtent šeštadienį gaunami toki raštai....gerbiamieji nekomerciniuose renginiuose, tokiuose kaip vestuvės, krikštynos nenaudokite šių atlikėjų kūrinių, nes bus pagrasinta teismais kaip mums visiems VINGIO parke. Nors organizatoriai net nesiruošė naudoti tautos priešų, Sorošinių pakalikų dainų, BET ĮSPĖJIMĄ GAVO. Gal visi draugiškai išmetam šių atlikėjų kompaktus, flešus ir neperkam naujų....tai parodysime dar vieną vienybės etapą.



Sąrašas dokumente.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą