2021-08-04

Vokietija: sėkmingai integruotas juodaodis dirba automobilių stovėjimo aikštelės prižiūrėtoju

 



Lietuvos valdžia ir ją aptarnaujančios sorošinės MIP jau ėmė kalbėti apie Afrikos ir Azijos neteisėtų imigrantų, atvykusių liepos mėn. iš Baltarusijos, integraciją Lietuvoje. Vokietijos Schombergo miesto ( Badeno-Viurtembergo žemė) patirtis integruojant juodaodžius, manau, ypač naudinga Lietuvai.


Vokiečių portale Pi-News JOHANNES DANIELS aprašo integruoto juodaodžio pirmąją darbo dieną ir sveikina Badeno-Viurtembergo žaliųjų ir juodųjų vyriausybę su puikiais pasiekimais, vykdant labai brangią integracijos programą.



https://www.pi-news.net/2021/08/schoemberg-integration-gelungen-gambier-reuessiert-als-parkanweiser/

Rašoma, kad Merkel svečiai buvo apgyvendinti kapitaliai suremontuotame viešbutyje su restoranu "Mönchs Lamm", kuris yra idiliškoje "laimingoje bendruomenėje" Schömberge, Švarcvalde. Neseniai viešbutis pertvarkytas į prieglobsčio namus ir profesinio mokymo centrą, skirtą asmenims, ieškantiems apsaugos.

Pagrindinė renovacija ir naujas interjero dizainas Vokietijos mokesčių mokėtojų svečiams apėmė sudėtingą naują grindų ir sanitarinę įrangą, dažymo ir elektros instaliacijos darbus, taip pat įrengimą stilingo interjero anksčiau gana prašmatniame viešbutyje. Be to, Schömbergo bendruomenė įrengė naują priešgaisrinę evakuacinę laiptinę ir daug priešgaisrinės apsaugos priemonių, kad tik Vokietijos socialinė sistema užtikrintų puikią ir socialiai tinkamą geros nuotaikos atmosferą „Širdžių kanclerės“ Angelos Merkel svečiams – Refugees welcome, kas svarbiausia pasaulyje!

Greitai paaiškėjo, kad nepaisant šešiaženklės sumos, kurią prie renovacijos prisidėjo mokesčių mokėtojai, priešgaisrinė apsaugos sistema nėra optimali, o Šömbergo savanorių ugniagesių komanda pas Merkel svečius buvo kviečiama po kelis kartus per savaitę, nes brangūs svečiai savo apartamentuose kūrendavo atvirą ugnį.



Nuo 2017 m. balandžio 1 d. "perkvalifikavimo priemonių dalyviams" "Berufsförderungswerk" (BfW) Schömberg suteikė maitinimą ir apgyvendinimą 23 kambariuose. Netrukus Kretschmanno ir Stroblo vyriausybės migracijos pastangos ir su jomis susijusios finansinės investicijos pradėjo duoti vaisių: Iš tolimosios Gambijos atvykęs stažuotojas jau pirmąją darbo dieną apdairiai ir su emociniu atsidavimu atliko automobilių stovėjimo aikštelės prižiūrėtojo ir registratoriaus užduotis. 33-ejų metų vyras taip pat atsakingai atkreipia vairuotojų dėmesį į automobilių stovėjimo taisyklių pažeidimus (žiūr.video) Tai jis atliko „vidutiniškai aukšta vokiečių kalba“, kurią jis įsisavino: "Noriu tave nužudyti" - "Ar nori mirti?"

Remiantis Pforcheimo policijos nuovados pranešimu, liepos 26 d., per pirmąją darbo dieną specialistas iš Gambijos sužalojo automobilį. Į įvykio vietą atskubėjo policijos nuovados patrulis nugabeno vyrą į Hirnau esantį "Šiaurės Švarcvaldo psichiatrijos klinikos centrą" - garsiąją Švarcvaldo kliniką, kurioje vyriausiasis gydytojas yra pats profesorius daktaras Brinkmannas. Kai kuriuos 33 metų gambijiečio, kuris jau buvo "žinomas policijai", asmens duomenis policija galėjo nustatyti "iš naujo".

Paaiškėjo, kad specialistas iš Gambijos birželio 26 d. traukinyje 25 minutes irgi keleiviams šaukė: "Ar norite mirti?"

Nepaisant gambijiečio nusikaltimų "Laiminga Schömberg bendruomenė", administracija ir prieglobsčio darbo grupė patvirtina apie sėkmingą jo integraciją.

CDU tarybos narys Joachimas Zillingeris (Joachim Zillinger) bendruomenės susirinkime išreiškė "baimę", kad prieglobsčio prašytojų gyvenamojoje vietoje "susikurs paralelinė visuomenė", tačiau jis taip pat leido suprasti, kad prieglobsčio prašytojų yra gabių ir darbščių (žr. vaizdo įrašą). Buvo pabrėžiama, kad "Pabėgėliai ypač kenčia nuo "Corona" krizės. Juk jie turi susigaudyti svetimoje aplinkoje.“ Darbo grupė ragina politikus nedeportuoti integruotų pabėgėlių, turinčių darbą.



Beje, po 72 valandų Gambijos automobilių stovėjimo aikštelės valdytojui buvo leista palikti Hirsau kliniką ir grįžti į "Mönchs Lamm" viešbutį, kur jis toliau uoliai vykdė savo užduotis, dėl kurių šį specialistą į Vokietiją iškvietė daktarė Angela Merkel.




Frankfurte irgi yra integruotų juodaodžių merkel Svečių. 

Prieš kelias dienas Franfurto prie Meino gyventojai turėjo progos tuo įsitikinti. Liepos 31 d. dviem peiliais ginkluotas negras iš Somalio lakstė po Elbestraße gatvę miesto centre ir „išsakė visiems žinomus grasinimus“. Vienam vokiečiui pavyko jam papurkšti balionėliu į akis, o atvykęs policininkas peršovė banditui koją. Po to pavyko Merkel svečią suimti.

https://www.freiewelt.net/nachricht/messermann-aus-somalia-in-letzter-sekunde-von-polizisten-niedergestreckt-10085808/




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą