2021-08-18

Laurynas Ragelskis. Padegimai ir susidorojimai su visuomenininkais – valdžią Lietuvoje užgrobusios antilietuviškos chuntos agonija

 

Stipri valdžia užsitikrina visuomenės paklusnumą autoritetu, pasitikėjimu ir pagarba. Silpna valdžia – priverčia jos klausyti gąsdindama, skaldydama ir terorizuodama visuomenę. Kuo valdžia silpnesnė – tuo labiau jos valdymo metodai darosi banditiški ir primityvūs.

Landsberginių-liberastų chunta savo veiksmais ir elgesiu demonstruoja, kad ji ne tik nekenčia ir niekina Lietuvos žmones, bet ir siaubingai mūsų bijo. Bijo, nes supranta, kad valdžioje yra neteisėtai net pagal savo pačių įstatymus. Bijo, nes jų "tiesą" skleidžia ir ja "tiki" tik jų kišeninė antivalstybinė televizija LRT ir skandinaviško kapitalo propagandistai. Ir tai, tik todėl, kad gauna už tai savo Judo sidabrinius.



Absoliuti dauguma visuomenės supranta, kad chunta naikina Lietuvą ir yra TIESIOGIAI atsakinga už tragišką šiandieninę situaciją – bankrutuojančius verslus, iki isterijos prigąsdintus "vakserius", metus be mokslo paliktus vaikus, susipriešinimą visuomenėje, nutrauktus visus ryšius su mūsų artimiausiais broliais baltarusais, šimtamilijoninius nuostolius dėl prarasto baltarusiškų krovinių tranzito, tūkstantinės migrantų–parazitų armijos invazijos, o dabar dar laukia ir Kinijos atsakas į besmegenio Anūko Nr.1 – Gabrieliaus Landsberg'io išpuolius. Ir nepaisant visų mūsų šalies problemų — visas landsberginių-liberastų chuntos dėmesys yra skiriamas šiems dalykams:

  • kaip prastumti pederastų privilegijas ir prakišti seksualinių iškrypimų reklamą į mokyklų programas;

  • kaip nuversti valdžią kaimyninėje valstybėje, kad ji taptų dar viena JAV klanų valdoma teritorija;

  • kaip įvykdyti visus globalistų, PSO ir Švabo nurodymus, paverčiant Lietuvą į modernaus farmacinio neofašizmo bandymų poligoną. 

Nėra ko stebėtis, kad Lietuvos žmonės pajuto REALIĄ GRĖSMĘ ne tik savo laisvei, bet ir savo ir savo vaikų GYVYBEI, ir pradėjo vienytis bendrai kovai prieš Lietuvą naikinančią parazitų gaują, arba kaip tiksliai ją apibūdino vienas iš gaujos narių Žygimantas Pavilionis – "šaikai". "Šaika" to nesitikėjo. Tiek Šeimų gynymo maršas, tiek trijų dienų mitingas prie Seimo, tiek rugpjūčio 10-os dienos mitingo jų įsivaizdavimuose apie Lietuvos "valdymą", o pagal faktą – naikinimą, nebuvo.

Ir neturėdama kitų visuomenės valdymo įrankių – Masinių Durninimo Organų propaganda jau nebeveikia, chunta perėjo prie atviro teroro. Rugpjūčio 10-ą dieną Lietuvos saugumo "specialistai" paruošė provokatorius ir suvaidino "maidaną" prie Seimo – su akmenų kruša, su dūžtančiais automobilių stiklais, netgi susprogdino vieną garsinę granatą. Bet vaidinimas gavosi toks negrabus, taip akivaizdžiai surežisuotas, kad vietoj planuoto efekto – sukompromituoti visuomenės aktyvistus ir užkirsti kelią vienijimuisi, jiems nepavyko. Atvirkščiai, dar daugiau žmonių pamatė, valdžią užgrobusios "šaikos" silpnumą, baimę ir menkystę.



Ir štai chunta, matydama, kad liaudies žiniasklaida ir toliau demaskuoja jų nusikaltimus, nuo kiršinimo ir gąsdinimo perėjo prie atviro teroro ir banditizmo. Savaitė po mitingo, rugpjūčio 16-ą antrą valandą nakties "nežinomi asmenys" padegė mano automobilį. Apgadintas ir šalia stovėjęs automobilis.

Kas tai padarė – aiškinasi policija, nors įtariamųjų ratas itin siauras ir veikti jie galėjo tik su Lietuvos saugumo žinia bei "stogu".

Savo komentarą ir video kreipimąsi paskelbiau "LDiena • Lietuvos naujienos" Youtube kanale: https://youtu.be/Ijq207QigMc



Norintiems ir galintems paremti įsigijant kitą automobilį vietoj sudeginto, būsiu labai dėkingas:

  • Banko sąskaita: LT90 7180 3003 5772 4950, SWIFT kodas CBSBLT26, Laurynas Ragelskis (paskirtis - Automobiliui);

Pervedimas į Mastercard: 5167 9320 1078 1351, iki 04/23, LAURYNAS RAGELSKIS

  • Paypal: https://paypal.me/ragelskis

  • Dėl kitų variantų – el. paštas: ldiena.lt@gmail.com

Nuoširdus ačiū KIEKVIENAM, kuris prisideda prie BENDROS MŪSŲ KOVOS!

O jums, chuntistai ir chuntos pakalikai, galiu tik priminti daug kartų perfrazuotą ispanų patarlę: "Su durtuvais galima daryti viską ką panorėjęs, tik sėdėti ant jų neįmanoma". Beje, jūs net durtuvų neturite – tik už kreditus pirktus bananus ir dujinius balionėlius.

Tiek to, kartuves mes jums pastatysime nemokamai, iš savų.

https://20min.lt/straipsnis/20994/padegimai-ir-susidorojimai-su-visuomeninikais-valdzia-lietuvoje-uzgrobusios-antilietuviskos-chuntos-agonija






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą