2021-08-11

Vakar Tauta sukilo prieš kolonijinį fašistinį režimą (papildyta mano interviu TV3 video)



Lietuvą okupavęs kolonijinis liberasto-fašistinis režimas tapo tokiu nepakenčiamu lietuvių Tautai, tokiu chroniškai svetimu antikūnų, kad Tauta subrendo tam, kad nusimesti vergo grandines. Nepadėjo net cirkas su „Covid-19:Great reset“, nepadėjo pasaulio „Deep State“ organizuojamas „pabėgėlių“ perkraustymas į Lietuvą, nei Švedų Valenbergų banko įtakos agento G.Nausėdos nesibaigiantys stenėjimai ir nieko neveikimas: „gaidys“ ir „narcizas“ visus užkniso. Ką jau kalbėti apie kasdien meluojančius neadekvačius PIŠ bakalaurus, iki kaulo įsiėdusį ir tarptautinius valstybės santykius griaunantį anūką!  

Tauta sukilo. Tautos į gyvulių gardą nebesuvarysi ir nenuvarysi į kovidinę skerdyklą. Mes laisvi ir mums niekas, net globalus sionizmas, nenurodinės, kad Dovydo žvaidždė ant Lietuvos kariuomenės antpečių yra gėris, stilizuota Dovydo žvaigždė ant greitosios pagalbos mašinų – gėris, o Davydo žvaidždė ant stilizuotų kalinio uniformų – blogis. 

Dr.Nida Vasiliauskaitė rugpjūčio 9 d. FB paskyroje rašė: "O visi tie, sakantys pakeltais jautriais balsais "Kokia nesąmonė, kaip amoralu lyginti su naciais, žydais ir Holokaustu! Juk žydai nieko negalėjo padaryti!" - būtent jūs esate amoralūs.



Žinote, kodėl?

Todėl, kad manote, jog nacių elgesys su žydais būtų visiškai suprantamas ir pateisinamas, JEI TIK naciai anuomet būtų turėję skiepų nuo "žydiškumo": visi gražiai suskiepytų, gautų arijo "galimybių pasą", na, o atsisakiusieji kietakakčiai tamsuoliai patys kalti! Taip, jūs taip manote. Jūs.

Taip, jūs - patys tikriausi naciai. Ir nedrįskite varvinti ašarėlių dėl Holokausto aukų.

Arba liaukitės būti naciais / remti nacius ir ateikite rytoj."

Šioje aikėtėje aš buvu prieš 30 metų, vakar savo nuomonę aš trumpai išsakiau 8:20 prie Seimo TV3 žurnalistams. Reportaže liko keli žodžiai, kad atėjau kovoti su fašizmu. Mano šie keli žodžiai yra girdimi rugpjūčio 10 d. TV3 žinių laidoje, transliuotoje 18:30. Tai esminiai žodžiai. Kolonijinis siono-fašistinis režimas turi būti sugriautas, arba jis pribaigs Lietuvą.


Aš pakartosiu pagrindinės renginio oraganizatorės Astros Astrauskaitės žodžius, kad nebijau mirti už Lietuvą ir Lietuvos žmonių laisvę!

Mano neparodytas interviu TV3 (video):




https://www.youtube.com/watch?v=ylmNQItXARQ









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą