2021-08-15

Kviečiu Nacionalinio susivienijimo partijos tarybą šalinti V.Sinicą iš vicepirmininko pareigų

 


Nacionalinio susivienijimo vicepirmininko Vytauto Sinicos straipsnyje „Po mitingo“, atspausdintame portale „ProPatria“, sakoma:


„Tačiau mitingą paskelbė skandalais garsėjanti Astra Astrauskaitė, pridėjo reikalavimų paleisti Seimą, pristatė kartuvių ir holokausto parodijų, leido scenoje greta padorių profesorių (pagarba ir užuojauta joms) kalbėti visai eilei odiozinių ar net atvirai antivalstybinių veikėjų (Paleckis, Lėkštutis, E. Vaitkus, Celofanas, galima tęsti), o visą akciją finansuoti Uspaskichui, galiausiai nusišalino paskelbusi mitingo pabaigą ir palikusi per dieną įaudrintus žmones. Kiekvienas tada elgėsi pagal kultūrą – adekvatūs žmonės (absoliuti dauguma) išsiskirstė, neadekvatūs ėmėsi Seimo.“


Aš įsitikinęs, kad po šio gėdingo pareiškimo V.Sinica turi trauktis iš Nacionalinio susivienijimo vicepirmininko posto. Negali Nacionalinio susivienijimo partijos vicepirmininkas nusiristi iki užsienio kapitalo delfių ir 15 min. lygio sorošines propagandos.

V.Sinica nesugeba logiškai vertinti nūdienos įvykių, tai geriausiai parodo Dr.Nidos Vasiliauskaitės atsakymai jos kritikams dėl dalyvavimo rugpjūčio 10 d. mitinge (Straipsnis „Nidos Vasiliauskaitės atsakymas bandantiems ją paprotinti, kodėl ji kalbėjusi tame pačiame renginy nuo tos pačios scenos kaip ir tas/ta…“ http://www.tiesos.lt/index.php/tinklarastis/straipsnis/nidos-vasiliauskaites-atsakymas-bandantiems-ja-paprotinti-kodel-ji-kalbejus).




Ir jos video:



https://www.youtube.com/watch?v=u3wiY1gh1Bw

„Skandalais garsėjanti Astra Astrauskaitė“ (cituoju V.Sinicą) sugebėjo į mitingą prie Seimo rugpjūčio 10 d. sukviesti apie 20 tūkstančių dalyvių, o štai V.Sinica su prof.V.Radžvilu, prastai atstovaujantys Nacionalinį susivienijimą, sugebėjo lygiai toje pat vietoje liepos 16-tą sukviesti vos kelias dešimtis savo simpatikų! Iš čia, manau, V.Sinicos neadekvatumas. Jis kyla iš elementaraus pavydo, iš politinio ir intelektinio jo neįgalumo.

Esu partijos „Nacionalinis susivienijimas“ steigėjas, bet pastaruoju metu nusivyliau šia partija, štai tokiais jos neįgaliais vadovais, todėl artimiausiu metu iš jos ketinu pasitraukti. Su ponu Sinica man nepakeliui.


Partijos „Nacionalinis susivienijimas“ steigėjas,

biomedicinos dr. Algimantas Lebionka











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą