2022-01-07

Šimonytė ir Makronas – du globalizmo tvarto skeltanagiai, niekinantys visuomenę

 


Gerbiami Lietuvos piliečiai prof.Eduardas Vaitkus, kun.maj.Alfonsas Bulotas, daugelis kitų, pagrįstai pasipiktino nelabu premjerės Ingridos Šimonytės elgesiu, kuri bendrapiliečius vadino „bukapročiais ir debilais.“

Man nekyla abejonių, kad taip elgtis gali tik visiškas galvijas, o ne valstybės premjeras. Šią savaitę mes įsitikinome, kad tokių moralinių išsigimėlių ES yra ir daugiau.

Kalbėdamas apie vakcinaciją šalyje, Prancūzijos prezidentas E. Makronas pažadėjo "paskiepyti" neskiepytus piliečius nuo COVID-19. Tai darydamas jis pavartojo veiksmažodį "emmerder", kuris turi labai grubų, vulgarų atspalvį.


"Elabe" apklausos duomenimis, daugiau nei 50 proc. prancūzų šis pareiškimas sukrėtė. Šalies politinės jėgos taip pat neliko nuošalyje. E. Makroną pasmerkė visi - nuo kraštutinių kairiųjų iki kraštutinių dešiniųjų.

Nacionalinio susivienijimo lyderė Marine Le Pen šiuos žodžius pavadino "negirdėtu vulgarumu ir smurtu". Respublikonų kandidatė Valérie Pécrès teigė esanti pasipiktinusi, nes prezidentas neturėtų skirstyti prancūzų į "gerus" ir "blogus". O komunistų kandidatas Fabienas Roussellier E. Makrono pareiškimus pavadino "nepadoriais ir neatsakingais".

Šimonytė ir Makronas, abu šitie globalizmo tvarto skeltanagiai, turi daug bendro: yra bevaikiai, neaiškios lytinės orientacijos, bet svarbiausia - juos vienija pinigų šeimininkai ir jų diegiama „Covid-19: Great Reset.“

Šimonytės pagrindinis nuopelnas pinigų šeimininkams – Lietuvos praskolinimas daugiamilijardiniais kreditais už kosminius procentus, jai dirbus Kubiliaus vyriausybėje, o ypač dabar, per Pasaulio banko paskelbtą „pandemija“. (Pasaulio bankas apie „globalią pandemiją“ pranešė aštuoniomis dienomis anksčiau už Pasaulio sveikatos organizaciją.)


Makronas – Rotšildų chalujus iš Goldman Sachs, lytinis iškrypėlis – Rotšildų pasodintas į prezidento kėdę. Dr.O.Četverikova taip 2017 metais charakterizavo Makroną: „homoseksualistas ir degeneratas Manuelis Makronas, sergantis Edipo komleksu, už kurio nugaros stovi Rotšildų bankas“.

Tuomet pasaulio liberal-globalistinio projekto vadovybė, nusprendė neleisti Trampo varianto Prancūzijoje. Tada, kaip velnias iš tabokinės iššoko Manuelis Makronas, žmogus su aiškiai degeneratyviniais polinkiais, pavyzdžiui, vedęs 24 metais vyresnę moterį, homoseksualistas. Spaudoje buvo minimi kažkokie jo okultiniui ryšiai su motina.


„Tvirtindamas, kad masinė migracija yra neišvengiama ir tiktai stiprės, buvęs Rotšildų banko darbuotojas, sionisto Žako Atali auklėtinis, masonas ir homoseksualistas Emanuelis Makronas pasakė, kad imigrantai yra gerai Prancūzijai ir atneš jai „kūrybos protrūkį ir inovacijų“ visuomenei“, - kalbėjo interviu Olga Četverikova.

„Makronas tvirtino, kad problemos migrantų kvartaluose neturi nieko bendro su migracijos banga, o kyla dėl Prancūzijos nesugebėjimo migrantus integruoti. Jis pasakė palaikąs „pozityvią diskriminaciją darbo rinkoje“ ir už „mišrią“ demografinę kaimynystę miestuose. Jo nuomone "Prancūzija per mažai įsileido migrantų.“



Nuorodos:


https://youtu.be/4oxvTUmVYAw

http://lebionka.blogspot.com/2022/01/kas-is-musu-debilai-ir-bukaprociai.html

https://tsargrad.tv/news/neslyhannaja-vulgarnost-makron-oskorbil-grazhdan-francii-obeshhaniem-dostat-neprivityh_473747

https://lebionka.blogspot.com/2017/04/prancuzams-rotsildai-prezidentu-isrinko.html


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą