2017-05-20

JAV vėl bombarduoja Siriją... Tai su kuo Sirijoje kariauja Kremlius?


Paskelbtas oficialus Sirijos armijos pareiškimas dėl JAV koalicijos aviacijos smūgio prieš Sirijos vyriausybines pajėgas. Buvo apšaudyta kolona, kurią sudarė 4 tankai, 8 pikapai, 4 automobiliai su kulkosvaidžiais ir viena zenitine savaeigė patranka „Šilka“.

„Gegužės 18 dieną 16:30 taip vadinama tarptautinė koalicija įvykdė ataką prieš karinį Sirijos armijos automobilių konvojų trasoje An-Taft Sirijos dykumoje, yra žuvusių ir karo technikos praradimų.

Tai iššaukiantis tarptautinės teisės pažeidimas demonstruoja melagingumą tarptautinės koalicijos apie jos kovą su terorizmu ir patvirtina, be jokios abejonės, tą faktą, kad JAV ir proamerikietiškos jėgos regione mėgina, priešingai, sustabdyti progresą šia kryptimi.


Sirijos Arabų armija kovoja su terorizmu visoje teritorijoje ir turi teisę nustatyti operacijų eigą prieš teroristines organizacijas uždraustas Rusijoje IVIL ir „Alkadą“. Sirijos Arabų armija – tai vienintelė jėga, kuri kovoja su terorizmu kartu su sąjungininkais ir draugais.


Sirijos Arabų armija pasirengusi ir toliau vykdyti savo pareigą kovojant su IVIL ir „Džabchad An-Nusra“ ir ginti savo teritoriją. Mes kviečiame nebijoti bandymų taip vadinamos koalicijos sutrukdyti mums“.



3rm portalas kreipėsi į Vladimirą Putiną:

Tai kurgi Jūsų reakcija, ponas Putinai, į nusikalstamus JAV gaujos veiksmus Sirijoje visuose tarptautiniuose institutuose, pavyzdžiui, SNO ir šios organizacijos Saugumo Taryboje? Kodėl KIEKVIENĄ DIENĄ nekeliate šio klausimo? Reglamentas neleidžia? O SNO reglamentas leidžia žudyti žmones? Tada atsakykite jūsų nuskurdintiems Rusijos piliečiams su kuo jūs kariaujate Sirijoje ir už kieno interesus? Lai uždraudžia jums Viešpats!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą