2017-05-07

Šiandien būrys ES alkoholikų ir degeneratų ruošiasi pagimdyti Makroną


Šiandien etatinis ir vyriausias ES alkoholikas Žadas Klodas Junkeris, su keliais globalizmo akušeriais ir pribuvėjais, ruošiasi Prancūzijos prezidento Makrono gimdymams. Jie turi patirtį, prieš kiek daugiau negu 100 dienų jie jau pagimdė vieną renegatą „makroną“ Austrijai, kuris prieš savaitę pareiškė, kad austrės „privalo iš solidarumo su musulmonėmis dėvėti hidžabus“.

Priminsiu. Savo 100 dienų prezidentavimo proga globalistų statytinis, olandiškai-žydiškos-rusiškos kilmės Austrijos prazidentas Alexander van der Bellen, per falsifikavimus ir klastotes šiaip ne taip įkištas į Austrijos prezidento postą, kalbėdamas per ORF televiziją pasiūlė austrėms nešioti hidžabus  iš solidarumo su musulmonėmis. Šio germanofobo pasisakymas sukėlė kritikos audrą socialiniuose tinkluose. Austrijos dienraštis Krone perspausdino Mo Chichy pasisakymą Twiteryje, kuriame sakoma, kad „visi vyrai iš solidarumo turėtų apsipjaustyti?“



Pasibaigus van der Bellen gimdymui rotšildų kreaūra ėmė ruoštis Makrono gimdymui. Jau prieš tris mėnesius iki prezidento rinkimų Prancūzijoje (antrasis turas įvyks šiandien) politologai prognozavo, kad sekančiu šios šalies prezidentu bus  Makronas, už kurio nugaros stovi Rotšildų bankas“.


Pasaulio liberal-globalistinio projekto vadovybė, nusprendė neleisti Trampo varianto Prancūzijoje. Tada, kaip velnias iš tabokinės iššoko Manuelis Makronas, žmogus su aiškiai degeneratyviniais polinkiais, vedęs 24 metais vyresnę moterį, homoseksualistas. Spaudoje buvo minimi kažkokie jo okultiniui ryšiai su motina.

Yra duomenų, kad šis rotšildų tabokinės gyvis Makronas priedo yra narkomanas ir turi nedeklaruotų sąskaitų Kaimanų salų ofšore. Be to, turi pilnas kelnes prisidirbęs ir kitų blogai kvepiančių dalykų.

Visos šios svarbios supuvusios ES problemos nublanksta prieš pagrindinį ES klausimą: kaip Europos komisijos alkoholikams reikės dalintis vyno atsargas, kurių, kalbama, yra 16000 butelių. Juk po Brexito dalį alkoholio teks atiduoti anglams. Tai dabar yra pagrindinė ES vyriausio alkoholiko Žano Klodo Junkerio ir jo sabutylnikų problema!








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą