2019-10-22

Lietuvai reikia nedelsiant atsisakyti JT-migracijos pakto, pagal kurį jau vežami afrikiečiai



Lietuva privalės lėktuvais vežti (o gal jau ir veža?) į šalį afrikiečius, nes mūsų valdžia pernai pritarė JT-migracijos paktui.

Tauta, kaip gyvas organizmas. Jeigu imuniteto nėra, nepadės jokie vaistai, infekcija sunaikins organizmą. Tokia infekcija valstybei yra atėjūnai-veltėdžiai, melagingai globalistų vadinami „pabėgėliais“. Tai svetimos religijos, rasės, papročių ir kultūros elementas, kurį sorošistai-globalistai naudoja griauti nacionalinėms „gojų“ valstybėms, tautoms, gaminti sumaišytos rasės betaučius ir berasius kosmopolitus, „ES tėvasR.Kudenhove Kalergi juos vadino „kiekybėsžmonėmis“, kurie bus „kokybės žmonių“ - žydų vergai.

Kaip teigia Izraelio rabinas Danielius Buločnikas, apie kurį nesenai rašiau, kiekvienas žydas, atėjus mošiachui (antikristui) turės po 2800 tokių „gojų“ vergų. Jis teigia, kad išlikti bus leidžiama tik toms tautoms, kurios niekada neprasikalto žydams ir pasiruošusios jiems „bučiuoti batus“.


Vokiečių tauta priklauso labai žydams nusidėjusioms tautoms, todėl šios tautos sunaikinimas vyksta greičiausiais tempais. Nepakanka, kad į šią šalį sionistė Angela Merkel 2015 metais įleido 1,7 milijonų Vokietijos naikintojų „pabėgėlių“, neužtenka to, kad į šią šalį kiekvieną mėnesį atvyksta dešimtys tūkstančių vis naujų veltėdžių iš trečiųjų šalių, nusikaltėliškas Merkel režimas dar veža negrus į Vokietiją lėktuvais.

Prieš kelias dienas iš Etiopijos į Vokietiją buvo atskraidinti Somalio „pabėgėliai“, gyvenę šioje šalyje. Lapkričio mėnesį planuojama į Vokietiją atvežti dar vieną 220 žmpnių „juodojo aukso“ partiją.

AfD frakcijos Bundestage bendrapirmininkė Alice Weidel pasakė, kad nesenai Etijopijos vadovas Abiy Ahmed gavo Nobelio taikos premiją už šios šalies sutaikymą ir vykusių konfliktų užbaigimą, todėl atskridimas migrantų iš šios šalies yra labai keista.

„Čia vyksta tai, apie ką buvo perspėjusi AfD frakcija: JT-migracijos pakto rėmuose perkeliami prieglobsčio prašytojai į Europą, kurie neturi jokių priežasčių bėgti. Be to, mokesčių mokėtojai apmoka ne tik transportą, bet ir visas kitas išlaidas, kurias patirs atvykėliai į Vokietiją“, - pasakė Weidel.

Jos nuomone, nei vienas toks lėktuvas iš Etiopijos ar kitų Afrikos šalių neturi nusileisti, o Vokietija turi nedelsiant atsisakyti migracijos pakto.

Etiopijos spaudos pranešime sakoma, kad iš Etiopijos šiais metais nuo kovo bus pervežta 500 tokių „pabėgėlių.“

Lietuvai nedelsiant reikia atsisakyti JT-migracijos pakto, kuriam pernai pritarė mūsų seimo dauguma. Vieni, matyt, jam pritarė iš neapykantos Lietuvai, kiti - užliūliuoti melo, kad šis paktas yra neįpareigojantis, dar kiti - dėl kvailumo.

Gruodžio 4 dieną Lietuvos seimas, 73 balsais už, išdavė lietuvių tautos interesus ir nutarė paremti šią pražūtingą sutartį. Lentelėje pateikiami balsavimų seime rezultatai:


Gruodžio 10 d. seimo nariai Mindaugas Puidokas ir Naglis Puteikis pateikė Lietuvos Respublikos Seimo Etikos ir procedūrų komisijai raštą, kuriame reikalauja pripažinti neteisėtu Lietuvos Seimo balsavimą dėl Jungtinių Tautų Migracijos pakto, nes dokumento tekstas nebuvo išverstas į lietuvių kalbą. Šis pareiškimas dėmesio nesulaukė!

2019 metais sekė tolimesnės Lietuvos ir lietuvių tautos išdavystės. Globalistų ir parsidavėlių valdoma Lietuva siuntė savo atstovą į Maroką, o inauguruotas prezidentas Gitanas Nausėda, buvęs Valenbergų banko darbuotojas, vizito į Berlyną metu prisiekinėjo Angelai Merkel, kad bus „solidarus“ dalinantis „pabėgėliais“.

Jeigu tauta netenka imuniteto, jai nepadės jokie vaistai. Jei tikėti apklausų rezultatais, Nausėda – populiariausias Lietuvos politikas. Tai juk diagnozė.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą