2019-10-31

Sorošistai klestinčio importinio banditizmo valstybe pavertė Švediją, dabar jie ateina pribaigti Lietuvą


Sorošistai pavertė Švediją klestinčio importinio banditizmo valstybe. Švedijoje svarbios visuomenės problemos, pavyzdžiui, kas yra dabartinės nusikalstamumo epidemijos priežastis, yra viešas tabu, rašo švedų žurnalistė Judith Bergman portale „Gatestone institute“.

Bergmann žodžiais, Švedijos valdžia tiktai 1996 ir 2005 metais paskelbė apie etninę Švedijoje veikiančių nusikaltėlių kilmę. 2017 metais Teisingumo ministras Morgan Johansson, kuris ir dabar yra teisingumo ir migracijos ministras, atsisakė skelbti šiuos duomenis apie etninę nusikaltėlių kilmę. Parlamente viešpataujantys globalistai neskaito, kad tokia statistika yra reikalinga.

Šią vasarą privatus fondas „Det Goda Samhället“ (gera visuomenė) paskelbė ataskaitą, paremtą Švedijos valdžios statistika. Ši ataskaita parodė, kad daugumą nusikaltimų padaro užsieniečiai ir jų vaikai, gimę Švedijoje.

2017 metais, kuomet Stokholmą apėmė banga žmogžudysčių, pagrindinė švedų MIP Expressen pateikė ataskaitą apie 49 nusikaltėlių gaujas, kurias sudaro nuo 500 iki 700 nusikaltėlių. 40,6% gaujų narių buvo užsienyje gimę, 82,2% turėjo du tėvus, kurie buvo gimę užsienyje. Pagrindinėmis jų kilmės šalimis buvo Irakas, Bosnija, Libanas, Somalis, Sirija ir Turkija.



Švedijos vyriausybė nesenai deklaravo kovosianti su banditizmu, tačiau ji tyli, kad šio banditizmo priežastis – jos vykdoma migracijos politika, būtent ji sukūrė situaciją, kurioje šiandien atsidūrė Švedijos visuomenė.

Bergman nurodo, kad banditizmas Švedijoje tapo ypač žiauriu. Nigeriečių gauja „Black Axe“, kuri užsiima prekyba narkotikais ir prostitucija, taip pat plačiai veikia ir Italijoje, kur policija kovą su šiais banditais pavadino „miesto partizaniniu karu“.

Be „Black Axe“, Stokholme veikia dar apie 50 nusikaltėlių gaujų, kuriose dalyvauja iki 1500 nusikaltėlių, o nusikaltėliai naudoja automatinius šaunamuosius ginklus ir granatas.

Dar 2017 metų birželio mėnesį Švedijos karalystės policijos viršininkas Dan Eliasson pareiškė, kad „No-Go“ zonų skaičius Švedijoje išaugo iki 61. Čia atėjūnai sukūrė paralelines visuomenes su savo įstatymais, nuosava bankų sistema ir savo jurisdikcija.

Švedija 2015 metais į šalį įleido 170 000 „pabėgėlių“ - daugiausiai Europoje skaičiuojant gyventojų skaičiui. Švedija tapo išprievartavimų lydere Europoje, pasižymėjo automobilių deginimais, žmogžudystėmis ir teroro aktais.

Švedijos žydų (Valenbergų, Bonnier) kapitalas dominuoja Lietuvos bankų sektoriuje, žiniasklaidoje, jis į Lietuvos prezidento postą atvedė šalies politiniame gyvenime nedalyvavusį ilgametį SEB banko klerką Gitaną Nausėdą.

Sorošo įtakos agentai Lietuvoje per heloviną turėtų užsidėti šią kaukę


Iš Švedijos šita importinio banditizmo ir ją išauginusio Sorošinio globalizmo velnio sėkla sėjama Lietuvoje.

Kaip ruošiasi Sorošas, ir kiti tarptautiniai nusikaltėliai, per savo fondus griauti Lietuvos valstybę, yra pasakojama Algimanto Rusteikos straipsnyje „Sorošo pinigai, ketvirtoji valdžia ir NVO“.

Autorius nurodo, kad Seime stumiamas naujas Nevyriausybinių organizacijų plėtros įstatymas, kuris suteiktų privilegijas stambiosios nevyriausybinės NVO, kurios galės gauti valstybinį finansavimą“. Nusipelnę Sorošistai, iš Sorošo remiamų NVO, kaip manoma, dalins iš Švedijos gaunamą 9 milijonų „paramą“, skirtą griauti Lietuvos valstybei, naikinti lietuvių tautai, lietuviškai šeimai.

Šiandien į Lietuvą besisunkiantys „Skandinaviškų“ ir Sorošo fondų pinigai po kurio laiko virs mūsų kraujo upeliais, kaip tai įvyko Švedijoje. Šie transnacionaliniai nusikaltėliai klestinčio importinio banditizmo valstybe pavertė Švediją, dabar jie ateina pribaigti Lietuvos.













Komentarų nėra:

Rašyti komentarą