2019-10-02

Už Sorošo įtakos agentės Gretos Thunberg įžeidimą 3 metai kalėjimo?




ES gyventojai pyksta dėl beprotiškos ekologinės politikos, kuri griauna ekonomiką, o juos apkrauna papildomais mokesčiais. Šio blogio ikona Sorošas ir kiti globalizmo grobuonys yra padarę neįgalią šešiolikmetę Gretą Thunberg, kuri rengiama tarytum 10-11 metų vaikas.

Vokiečių portalePi-news rašoma, kad daug vokiečių savo nepasitenkinimą klimato politika reiškia klijuodami ant automobilių lipdukus, kuriuose vaizduojamos „ekofašistės“ Gretos Thunberg dvi nukarusios kasytės ir užrašas „Problema išspręsta“ (Problem gelost). Paplito lipdukai su užrašu „Fuck you Greta."



„Laisvosios spaudos“ atstovai pastebėjo šiuos išpuoštus automobilius ir kreipėsi į prokuratūrą. Tai ji traktavo, kaip „kvietimas viešam nusikaltimui“. Šiame savotiškame automobilių dekore Cvikau (Zwickau) miesto prokurorai įžvelgė „kvietimą prievartai prieš vaikus“. Už šį nusikaltimą yra numatyta įkalinimo bausmė iki 3 metų.

Amazon išėmė Anti-Greta lipdukus iš savo asortimento. Dar vasarą jais buvo sėkmingai prekiaujama. Tiuringijoje veikiančioje internetinėje parduotuvėje „Rytų frontas“ („Ostfront-Versand“) dar galima įsigyti lipduką „Fuck you Greta ". Užrašas gali būti juodame ar baltame fone, kaina 4,95 euro.

Neaišku kaip pasibaigs ši istorija su „instaliacijomis“, „saviraiška“ ir „performansais“ Gretos Thunberg atžvilgiu, už kurių, kaip už širmos, paprastai slapstosi kairieji ir žalieji, kuomet viešai dergia ant tradicinių vertybių ir demokratijos.



Europos visuomenė prieš ekofašizmą neapsiriboja lipdukų kova

Spalio 1 dieną tūkstančiai Olandijos fermerių masiškai traktoriais vyko į sostinę Hagą, kad pareikšti protestą prieš šalies ekologinę politiką, žlugdančią žemės ūkį. Susidarė 1000 kilometrų kamščiai, sustojo eismas sostinėje.

Nuorodos:

Visi mano straipsniai yra skelbiami portale www.manolietuva.com




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą