2019-10-20

Šeštadienis Italijoje: italai protestavo, o atėjūnai viešai masturbavo ir puldinėjo policiją, vaikus


Tuo metu kai italai Romoje protestavo prieš vyriausybę, jos migracijos politiką, juodi atėjūnai darė savo tvarką jų šalyje: vienas traukinyje masturbavosi prieš dvi moteris, o kiti du puldinėjo policininkus, vaikus.

Vakar Romoje įvyko 200 tūkstančių žmonių mitingas, kurį suorganizavo „Lyga“, „Italijos broliai“ ir „Pirmyn, Italija“ partijos, pasisakančios už sienų kontrolę ir nelegalių migrantų deportaciją į Afriką. Angelos Merkel pastangomis iš vyriausybės sudėties buvo pašalinta „Lyga“ ir juodosios migracijos kranas iš Afrikos nedelsiant buvo atidarytas. Padaugėjo nelegalų, padaugėjo jų mirčių jūroje. Migracijos srautą Salviniui per metus buvimo vidaus reikalų ministro poste buvo pavykę sumažinti 90%. Mitingo dalyvių pagrindinis reikalavimas – nauji parlamento rinkimai, nes šiuo metu valdanti 5-žvaigždžių ir Demokratų partijos populiarumu tarp rinkėjų ženkliai atsilieka nuo mitingo organizatorių.



Vieša masturbacija.

Kaip pranešė Il Giornale, keli kilometrai nuo Neapolio buvo sulaikytas atėjūnas iš Nigerijos, kuris traukinio vagone priešais dvi moteris viešai masturbavosi. Dienraštyje rašoma, kad 35 metų negras įėjo į vagoną, kuriuo vyko dvi moterys, atsisėdo prieš jas ir ėmė masturbuotis. Moterys pabėgo traukinio koridoriumi ieškodamos pagalbos, bet afrikietis ėmė jas persekioti, nusivijo iki galinio vagono, kur buvo kiti keleiviai ir policijos agentas. Afrikos kultūros nešėją sulaikė Neapolio stotyje, jam skirta 10 eurų bauda už netinkamą elgesį viešoje vietoje.


Rimtesni incidentai su Afrikos kultūros nešėjais įvyko Rimini ir Katanijoje. Čia, kaip praneša Il Giornale, atėjūnai užpuolė policininkus, vaikus.

Juodajam Afrikos deimantui, iš Gvinėjos atklydusiam į Riminį, nepakako įrodymų specialiai komisijai, kad yra pasiekęs pakankamą „integracijos lygį“ ir gali likti Italijoje, nes per 6 mėnesius jis buvo padaręs 23 nusižengimus.

Negavęs leidimo toliau gyventi Italijoje, Gvinėjos pilietis (23) ėmė Rimini policijos nuovadoje spjaudytis ant policininkų, jiems grasinti, juos spardyti.



Katanijos mieste afrikietis užpuolė nepilnamečius, policiją, apgadino automobilį.

Mochamedas Jollow, 18 metų, nelegalas iš Gvinėjos, be pastovios gyvenamos vietos. Jis be jokios priežasties pasikėsino nužudyti Katanijos centre nepažįstamus nepilnamečius, 17 vaikiną ir 13 metų amžiaus mergaitę. Juos puolė spardyti ir daužyti kumščiais. Į įvykio vietą suspėjęs policijos ekipažas suėmė banditą. Sužvėrėjęs afrikietis pasipriešino policininkams, juos puolė, spardė juos ir jų automobilį, sudaužė mašinos stiklą, sulankstė duris.

Gvinėjos pilietis buvo pateikęs pareiškimą suteikti prieglobstį dėl humanitarinių priežasčių. Už policijos karininkų užpuolimą, valstybės turto sunaikinimą, nepilnamečių užpuolimą, jam prieglobstis „nesišviečia“. Nusikaltėlis 10 parų patalpintas į daboklę. Jo laukia teismas. Užpultiems vaikams nustatytos įvairaus sunkumo traumos. Septyniolikmečiui – kaukolės smegenų trauma, numatomas 10 dienų gydymas, o mergaitei traumas teks gydyti 6 dienas. Dar po 15 dienų teks užpuolimo traumas gydyti policininkams.

Prezidente Nausėda, gal Jūs taip įsivaizduojate „gerovės valstybę“, kad nesiliaujate vežti į Lietuvą afrikiečius?



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą