2018-09-04

Ar genetika lemia gebėjimą pasipriešinti vykdomam genocidui?



Globalizmo jėgų organizuota pabėgėlių krizė yra Europos tautų genocidas. Kodėl rytų Europos gyventojai priešinasi šiam genocidui, o vakarų europiečiai praktiškai kapituliavo?

Iš vienos pusės, vakarų Europos valstybių lyderiai - dažniausiai bevaikiai, sodomitai, atėję į politiką iš Rotšildų ir Co. bankų, turintys dėmių biografijose, kas leidžia jais manipuliuoti. Ryškiausios tokio tipo figūros - buvusi Štazi agentė Angela Merkel ir sodomitas, turintis Edipo kompleksą, Emanuelis Makronas.

Visai kita situacija rytų Europoje. Rytų Europos šalių lyderiai – normalūs, normaliose šeimose gyvenantys asmenys, savo šalių patriotai. Gal tai apsprendžia jų šeimyninė padėtis, jų įsipareigojimas savo vaikams ir anūkams? Gali būti, bet yra dar vienas labai svarbus faktorius – žmogaus genetika.



Žmogaus genomo tyrimai parodė, kad, naudojant vyriškos Y chromosomos DNR mutacijų tyrimus, galima labai tiksliai nustatyti žmogaus giminystės ryšius. Tai žmogaus geneologija.

Visa europiečių populiacija priklauso dviem genetinėms haplogrupėms: Europos vakaruose gyvena haplogrupės R1b atstovai, o rytuose – R1a europiečiai. R1a dar paplitę tarp aukščiausių indų kastų, tarp persų, pasitaiko Levantoje. Tai suprantama, nes R1A atstovai ir yra arijai.

Harvardo profesorius Anatolijus Kliosovas, DNR geneologijos pradininkas, savo pranešimuose dažnai pasišaipo iš Adolfo Hitlerio, kuris neturėjo su arijais nieko bendro, nors kalbėjo apie „arijų rasės grynumą.“ Nieko bendro su arijais neturi didesnioji vakarų Vokietijos gyventojų dalis, R1b haplogrupės atstovai. Takoskyra tarp genetinių europiečių grupių eina kaip tik buvusios VDR ir Višegrado šalių sienomis.

Višegrado šalys tvirtai laikosi nuostatos – nepriimti nei vieno „pabėgėlio“. Tai sukelia europiečių genocido vykdytojų isteriją. Labai gali būti, kad charakterio tvirtumą lemia rytų Europos gyventojų genetika.

Būkim gi ir mes, lietuviai, verti arijų genties vardo, kurie šimtmečius sugebėjo priešintis užkariautojams, o prieš 335 metus sumušė islamo ordas prie Vienos.


Kodėl Lietuvos prezidentė nesipriešina lietuvių tautos genocidui? Aš manau, kad aukščiau išdėstyti faktai ir mintys iš dalies atsako į šį klausimą.

Nuorodos:
http://lebionka.blogspot.com/2018/08/viena-atsisake-pastatyti-paminkla-jonui.html







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą