2018-09-23

Kodėl Popiežių pasitinkantis berniukas buvo baltas? Pranciškus taip mėgsta juodus!


Televizijos žiūrovai, stebėję popiežiaus Pranciškaus sutikimą rugsėjo 22 dieną Vilniaus oro uoste, pastebėjo, kad svečią pasitinkantis berniukas buvo baltaodis, o mergaitė – juodaodė.

Blogeris Martynas Sirusas ir daugelis kitų pastebėjo šį keistą akcentą, tokį nebūdingą Lietuvai, o blogeris Raimondas Navickas parašė Facebook: "Kiek Lietuvoje yra juodaodžių mergaičių? Viena-kita dešimtis? Statistiškai nulis. Tačiau tarp pasitinkančių vaikų delegacijos – 50%. Norite pasakyti, kad toks pasirinkimas atsitiktinis? Praktiškai neįmanomas dalykas, sako mums tikimybių teorija."




Parinkimas tikrai nėra atsitiktinis. Vyskupai parinko juodaodį vaiką ne atsitiktinai. Popiežius jėzuitas Bergoglio yra globalizmo ir leftizmo apologetas, katalikų bažnyčios naikintojas. Pranciškus 2013 metų gruodžio mėnesį buvo įtrauktas į 50 žymiausių metų žydų sąrašą, kurį sudaro žurnalas Jewish Daily Forward, esantis JAV liberalaus judaizmo ruporu. Krokuvos kunigas profesorius Edvardas Staniek meldėsi už popiežiaus Pranciškaus mirtį: „Jei popiežius neklauso Jėzaus, jis nedalyvauja jo valdyme."

Globalistai siekia, kad visi vaikai Europoje būtų juodi, maišytos rasės. Apie tai dar prieš šimtą metų rašė „Europos Sąjungos tėvas“ globalistas grafas Kudenhove Kalergi knygoje „Praktinis idealizmas“(1925): Pagrindine šio veikalo idėja tapo judaizmo dvasinės lyderystės pagrindimas europinėje civilizacijoje ir būtinybė paversti žydus „Europai vadovaujančia dvasine rase“. Visą europiečių masę Kudenchove-Kalergi suskirsto į dvi grupes: „kiekybės žmones“ ir „kokybės žmones“ (pas fašistus „undermensche“). „Kokybės žmones“ autorius klasifikuoja į dvi rases – kilmingą dvarininkiją ir žydus, kurie kartu sudaro, jo nuomone, branduolį būsimos Europos aristokratijos. Pirmenybė, vis tiktai, atiduodama žydams: dėka „ypatingo etinio santykio su pasauliu“ ir, neva esančio jų proto pranašumo, jie sudaro taip vadinamą „smegenų dvarininkiją“ arba „dvasinę aristokratiją“, užimančią lyderių pozicijas kovoje už kovą dėl žmonijos valdymo.

Europos komisaras Vytenis Andriukaitis 2016 metų vasarą irgi prašneko apie lietuvių tautos vietą užimsiančius „įvairių genetiškų kompozicijų žmones“, apie „didžiulį uždavinį suklijuoti lietuvybę iš įvairių kompozicijų“.

Popiežius Bergoglio ir Džordžas Sorošas yra bendraminčiai, abu neapkenčia Italijos vicepremjero Matteo Salvini, kad šis uždarė Italijos uostus žmonių kontrabandai iš Afrikos. Popiežiaus pavaldiniai sulygino patriotą Salvinį su velniu.

„Ką gi, kiekvienas Lietuvos gyventojas dabar gali suvokti - kaip realybėje atrodo rasizmas. Kuomet 50% geidžiamų vietų yra rezervuojama statistiškai nulinės mažumos atstovei, 99,999% nemadingos odos spalvos savininkams belieka tik liūdnai žiūrėti televizorių. Jų mergaitėms Popiežių pasitinkančioje delegacijoje vietos nėra.“ - reziumuoja Raimondas Navickas.




Tai kodėl Popiežių pasitinkantis berniukas buvo baltas, juk popiežius Pranciškus taip mėgsta juodus, taip nori matyti Europą be europiečių.

Ankstesnės publikacijos apie Popiežių Pranciškų:
http://lebionka.blogspot.com/2018/08/apklausos-rodo-kad-italijos-katalikai.html






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą