2018-09-06

Italijoje pabėgėliai iš laivo Diciotti pabėgo


Rugpjūčio mėnesį vyko tarptautiniai barniai dėl laivo Diciotti, kuris rugpjūčio 25 dieną į Italiją atvežė 177 „pabėgėlius“. Po to, kai Italija atsisakė juos priimti, dėl jų ėmė lieti krokodilo ašaras Popiežius ir vyskupai, Europos Komisija, Makronas, Sorošas ir kiti globalistai, kol, pagaliau, juos priimti sutiko Vatikanas, Italija, Airija ir Albanija.

Italai nustebo, kad Vatikanas pabėgėlius vis tiktai nepriėmė Vatikane, kaip visi tikėjosi, o nutarė padalinti juos po Italijos vyskupijas.

Šią savaitę paaiškėjo, kad vargšai „pabėgėliai“ nežinia kur išnyksta ir greitai nebeliks ko dalinti, ko kunigams prižiūrėti.


Nors laivas atnešė daug problemų pačiam Salvini, apie ką buvo tiek daug kalbama kelias savaites, pabėgėliai iš pabėgėlių centrų ėmė bėgti ir su kiekviena diena jų mažėja. Jie „ištirpo ore“. „Dingo“,

50 migrantų išsilaipino kaip žmonės, kuriems reikia prieglobsčio, o Italijoje jiems buvo suteiktas visas išlaikymas, bet jie dingo! Jie gi bėgo nuo karo ir bado!

Italijos vidaus reikalų ministras Matteo Salvi pasakė: „Virš 50 imigrantų išlipo į krantą iš Diciotti kaip „nelaimėliai“, kad gauti prieglobstį, maistą ir būstą, kurie nutarė išeiti ir pradingti! Bet kaip, jūs jų nesulaikėte? Tai dar kartą patvirtina, kad ne visi tie, kurie atvyksta į Italiją yra „skeletai“, kurie bėga nuo karo ir bado. Aš dar daugiau dirbsiu, kad pakeisti įstatymus ir sustabdyti išlaipinimą“.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą