2018-09-29

Vokietijos mieste Ravensburge pabėgėlis afganas papjovė tris žmones


Vakar Ravensburge 19 metų afganas pabėgėlis, ginkluotas mėsininko peiliu, užpuolė miesto centre praeivius ir ėmė juos pjauti. Sužeistieji buvo pristatyti į ligoninę, vieno gyvybei gresia pavojus. Nuo afgano teroristo nukentėjo du 19 ir 20 metų prieglobsčio prašantys Sirijos piliečiai ir 52 metų vokietis.

Atsitiktinai Ravensburgo miesto meras (46 metų amžiaus) atsitiktinai buvo nusikaltimo vietoje. „Piktavalis buvo tiesiai prieš mane su kruvinu peiliu“, - pasakė agentūros dpa korespondentui meras Daniel Rapp.


Meras instinktyviai liepė nusikaltėliui padėti peilį ant žemės, ir jis pakluso. Greitai atvyko policija ir suėmė teroristą. Mero žodžiais, nusikaltėlis buvo su mėsininko peiliu, darė nepasitikinčio savimi žmogaus įspūdį. Valdžia atmeta versiją, kad tai buvo teroro aktas.

Pi-news pažymi, kad „nusikaltėlis matomai prieglobsčio prašytojas su pažeista psichika“. Buvo pranešta, kas jis jau patalpintas į psichiatrinę ligoninę. Pi-news ironizuoja: „matomai jis negėrė vaistų“.



Dar nebuvo nei vieno teroro akto Vokietijoje, Belgijoje, Švedijoje ar Prancūzijoje, kad valdžia mums nemeluotų apie psichikos ligonius. Mano nuomone, psichikos ligoniai yra Angela Merkel ir Briuselio valdininkai, kurie veža šituos „psichinius ligonius“ į ES, kad jie mus terorizuotų. Tokia pati nusikaltėlė ir Lietuvos valdžia, kuri į Lietuvą ir toliau veža potencialius teroristus. Estija ir Latvija atsisakė juos vežti, nes 2 metų trukmės paskirstymo programa pasibaigė. Šių valstybių piliečiai turi adekvačius vadovus, mylinčius savo piliečius ir gerbiančius jų pagrindinę teisę – teisę gyventi. Lietuvos valdžia pratęsė potencialių teroristų vežimą į Lietuvą dar metams, ir prieš dvi dienas iš Stambulo atvežė dar 18 Sirijos piliečių. Lietuvių tautos pakeitimas musulmonais tęsiasi.




Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą