2018-09-22

ES ir Vokietijos išprovokuota migracijos krizė tęsiasi: ES sienų šturmas iš Bosnijos ir Hercogovinos įvyks dar iki žiemos



Austrijos Krone rašoma, kad Kroatijos policija kalba apie vis didesnes rizikas artėjant šaltai žiemai. Oficialiais duomenimis Bosnijoje ir Hercogovinoje šiuo metu yra 4,5 tūkstančiai nelegalių imigrantų, kurie nori keliauti į Italiją ir turtingas ES vakarų valstybes.

Nelegalų stovykla Kroatijos pasienyje Bosnijoje
Alternatyva Vokietijai (AfD) frakcijos Bundestage pirmininkė ir šios partijos valdybos narė Alice Weidel AfD partijos oficialiame puslapyje pakvietė palaikyti Kroatiją, Bosniją ir Hercogoviną sprendžiant nelegalių imigrantų problemą.




Parlamentarė atkreipė dėmesį į Austrijos MIP pranešimus, kad šiaurės-rytų Bosnijos ir Hercogovinos dalyje susikaupė daugybė imigrantų, kurie nori iki atšiaurios žiemos patekti į ES.

Weidel nuomone, atsakomybė už šią humanitarinę krizę tenka Briuseliui ir Vokietijos valdžiai, su jos „vaišingumo politika.“ „Migrantai pažeidžia įstatymus ir jų gyvybėms iškyla pavojus, nes juos vilioja melagingi signalai iš Berlyno ir Briuselyje.“

„Bosnijos valdžia lieka vieniša įveikiant pasekmes. Kroatija gina visų europiečių interesus, jeigu ji griežtai gina savo sienas ir nuosekliai neįleidžia nelegalius migrantus.


Kad išvengti humanitarinės katastrofos, nelegalūs imigrantai, atsidūrę Bosnijoje ir Hercogovinoje, turi būti sugrąžinti į savo kilmės šalis iki žiemos. Vokietija ir ES yra atsakingos už Kroatijos ir Bosnijos palaikymą. Visa kita-dar vienas fatalus signalas, kuris dar pagilina migracijos krizę“.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą