2018-09-23

Latvija ir Estija uždarė savo duris „pabėgėliams“, o parsidavėliška Lietuvos valdžia juos ir toliau importuoja



Portalas Etvpluss praneša, kad Baltijos šalys neprivalo priiminėti pabėgėlių iš Afrikos ir Artimųjų Rytų. Dviejų metų trukmės nelegalių imigrantų perkėlimo programa pasibaigė. Nuo šiol dalyvavimas Briuselio migracinėje politikoje – kiekvienos ES šalies-narės pasirinkimo reikalas.

Latvija ir Estija jau pareiškė, kad išeina iš šios programos. Lietuva – vienintelė iš Baltijos valstybių sutiko priimti imigrantus pagal ES kvotas dar metus.

Viso Vilnius, Ryga ir Talinas buvo įsipareigoję priimti pagal ES programą apie 2 tūkstančius imigrantų – priėmė tik pusę iš jų – apie tūkstantį. Dauguma šių „pabėgėlių“ pabėgo iš Baltijos šalių.


Tai ne „pabėgėliai“ tarptautinės teisės prasme, o ekonominiai migrantai, todėl jie ir išvyko ten, kur aukštesnis pragyvenimo lygis – į Vakarų Europą. Dabar jie iš Vokietijos per prievartą grąžinami atgal į Lietuvą, nes parsidavėliška mūsų valdžia pasirašė su Vokietija readmisijos sutartį.

Lietuvos valdžia, kuri vienintelė iš Baltijos šalių pratęsė šių islamo okupantų ir dykaduonių vežimą, tuo dar kartą parodė, kad yra priešas lietuvių tautai.

Didžiausia kaltė dėl šio akibrokšto tenka prezidentei Daliai Grybauskaitė, kuri laižo Briuselio globalistų užpakalius tam, kad pasibaigus kadencijai pas juos ištarnauti sočias pareigas šioje globalizmo irštvoje. Lietuvių tautos gerovė ekskomunistei, partinės mokyklos docentei, mažiausiai rupi.

Grybauskaitė neapkenčia mūsų valstybės ir lietuvių. Per savo valdymo laikotarpį Lietuvą ji pavertė labiausiai emigruojančia, nugirdyta ir nuskurdinta valstybe Europoje, kurios piliečių pensijos, pašalpos ir daugumos žmonių atlyginimai yra mažiausi Euro zonoje ir iš jų neįmanoma išgyventi.

Grybauskaitė įklampino Lietuvą į stagnuojantį Euro liūną, infliaciją, atvėrė valstybės duris socialiniams parazitams, melagingai vadinamiems „pabėgėliais“, kurie vežami iš valstybių, kuriose jų gyvybei negresia pavojus. Šiems Lietuvos islamo kolonizatoriams skiriamos lėšos, kurios daug kartų didesnės, negu gauna visą gyvenimą dirbę valstybei lietuviai. Daugiavaikės lietuvės motinos priverstos gyventi supelijusiuose socialiniuose būstuose su griūnančiai balkonai, tuo tarpu Afrikos ir Azijos okupantams nuomojami komfortiški ir erdvūs būstai už Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigus, jiems nereikia mokėti už mokslą, už gydymą. Visa tai išsigimusi Grybauskaitės valdžia vadina „pozityviąja diskriminacija“!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą