2018-09-01

Makronas danams:„nėra tikrų danų, tikrų prancūzų.“ Nausėda mums pasakys tą patį apie lietuvius


Prancūzijos politikai pasipiktino Emanuelio Makrono pareiškimu jo vizito Danijoje metu, kur jis pasakė, kad „nėra tikrų prancūzų ir danų“, be to jis puolė prancūzus, kad šie „užsispyrę priešinasi pokyčiams.“

Tokius pareiškimus padarė žydų tautybės Prancūzijos prezidentas Makronas savo trijų dienų vizito į Daniją ir Suomiją metu, šios savaitės pradžioje. Vizito metu jis stengėsi sukurti ašį valstybių, kurios pasisako už ES globalizaciją ir pavertimą jų super valstybe su ideologija, paremta liberalistine žmogaus teisių koncepcija. Tai buvo ir pasiruošimas kitų metų rinkimams į Europos parlamentą.


Trečiadienį Makronas dalyvavo vakarienėje su karaliene Margaret. Jos metu Makronas gyrė Skandinavijos valstybes, kaip „pilnai atviras likusiam pasauliui“, lyginant su Prancūzija, kurios žmonės rodo „gališką ryžtingą pasipriešinimą permainoms“.

Prancūzija turi „gilų ir sudėtingą identitetą, kuris visada buvo skaitomas universaliu“, pasakė buvęs investicinis bankininkas. Jis skaito, kad jam pavyko išprovokuoti „kultūrinius pokyčius“ savo šalyje tapus prezidentu.

„Žmonės keičia savo nuomonę, jie žymiai labiau atviri rizikai“, - pasakė jis renginio metu, kuris buvo transliuojamas per Danijos televiziją.

„Jūs pamatysite Prancūziją, pakeistą savo tautos“, - pasakė jis.

Į danų studento klausimą apie nacionalinių identitetų ateitį Europoje, Makronas atsakė, kad „tikro dano nėra – jis europietis“. „Net jūsų kalba ne danų - ji europietiška. Tas pats pasakytina apie prancūzus“, - tęsė jis.

Prancūzų politikai pasipiktino Makrono pareiškimais. Kairysis tautininkas Alexis Corbière pasakė, kad Makronas parodė „neapykantą savo tautai“ ir parodė savo kvailumo lygį“, jam nežinomas net faktas, kad galai buvo didieji išradėjai.“

Nacionalinio fronto lyderė Marin le Pen pasakė: Danijoje Makronas kritikuoja galus, kad jie priešinasi permainoms. Kaip visada jis niekina prancūzus būdamas užsienyje! „Galai” bus laimingi atsakyti į jo pasipūtimą ir neapykantą!”

Fabien Di Filippo Nacionalinės Asamblėjos narys, respublikonų lyderis, pareiškė, kad globalistų lyderis Makronas perlenkė, o tradiciškai centro-dešinės prancūzų partijos priims naują griežtą masinė migracijos kontrolės kursą. Savo Twitter parlamentaras parašė, kad „Neigdamas prancūzų identitetą Rotšildų bankininkas Emanuelis Makronas Danijoje įžeidė prancūzų tautą ir pats save“.

Šis Makrono akibrokštas yra priminimas mums, paklydusiai lietuvių tautai, kad jei mes į prezidento postą rinksime skandinaviško banko tarnautoją Gitanas Nausėdą, turėsime jo asmeny lietuvišką Makroną, dergiantį ant lietuvių tautos.


SEB yra siejamas su Valenbergų šeima, tačiau visus Europos Centrinius bankus kontroliuoja Makrono šeimininkai Rotšildai, o globalizmo ideologiją visur diegia jų tarnas Sorošas. Išrinkę Nausėdą prezidentu mes gausime švedišką nekontroliuojamos imigracijos scenarijų: didžiausią Afrikos ir Azijos gyventojų procentą, nesibaigiančias No-go zonas, išprievartavimus, terorą ir plėšimus. Ar mums to reikia?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą