2018-09-23

Pjautynės Chemnitze ir srautai melo feikinėse MIP tapo Merkel režimo degradacijos katalizatoriumi!



Izraelio portale Newpress rugsėjo 8 dieną pasirodė Vokietijoje gyvenančio žydų publicisto Olego Vekslerio publikacija. Žemiau pateikiu šio straipsnio vertimą.


Ir taip, bomba susprogdinta! Pakvipo vokišku Votergeitu. Mano ankstesniojo straipsnio pranašystė pildosi! Po to, kaip ziguojantys dešiniųjų demonstracijoje Chemnitze buvo demaskuoti esą provokatoriai (kairieji žurnalistai iš centrinių MIP, ochrankos agentai, antifa su ištatuiruotomis RAF ir panaši publika), po to, kai „pabėgėlių medžioklę“ paneigė Vokietijos VRM ministras Zeehoferis, KSS lyderis Dobrindt, Saksonijos premjeras Kretschmer (nebuvo jokių nacių, jokių pogromų ir jokios užsieniečių medžioklės Chemnitze) ir Saksonijos VRM ministras Violer, šiandien bombą susprogdino vadovas pagrindinės specialiosios tarnybos, sekančios situaciją šalyje, Konstitucijos gynimo tarnybos -Hansas-Georgas Maassen.

Maassen faktiškai apkaltino Merkel ir jos frakcijos pirmininką Zaibertą įžūliu išgalvotu melu. „Die Welt“, „Špigel“, n-tv ir kitos zombių MIP rašo apie jo išsakytą „skepticizmą“ dėl „informacijos“ apie užsieniečių medžioklę, bet jokio skepsio jo žodžiuose nebuvo iš viso, viskas išimtinai tikslu ir aišku.

„Pas Konstitucijos apsaugos žinybą nėra jokios patikimos informacijos apie tai, kad vyko kokia nors užsieniečių medžioklė“, - pareiškė Maassen laikraščiui „Bild“.

Internete platinamas šešių sekundžių trukmės video, paskelbtas Antifa teroristų, neva turi patvirtinti užsieniečių medžioklės faktą ir „pogromus“ Chemnitze. Maassen pareiškė: „Mes neturime nei menkiausių įrodymų šio video autentiškumo“. Jo vertinimu, kalba eina apie „SĄMONINGĄ DEZINFORMACIJĄ“, kuria norima nukreipti visuomenės dėmesį nuo žmogžudystės Chemnitze“. Tokiu būdu, Merkel ir Zaibert (buvęs agrindinis ZDF zombintojas) platina iš žinomai SĄMONINGĄ DEZINFORMACIJĄ, tai yra piktybiškai meluoja savo bendrapiliečiams!

VRM ministras Horstas Zeehoferis čia pat pareiškė, kad jo informacija pilnai sutampa su Maasseno informacija. Pats gi Zaibert tęsia drindinti, kad jam ir kanclerei „jau viskas pasakyta... Aš turiu pakartoti, kad šia tema aš jau viską pasakiau. Man nėra ką papildyti prie jau pasakyto anksčiau“ (šias frazes jis iš naujo pakartojo šiandien kelis kartus). Pirmas zombinimo kanalas ARD taip pat tęsia ankstesnę poziciją ir tvirtina, kad jo nušviesti pogromai Chemnitze buvo absoliuti tiesa. Ne nuostabu: Faktenfinder ARD (ARD tikrintojas) vadovauja buvęs Antifa narys Patrikas Gensing!

Saksonijos vidaus reikalų ministras Roland Veeller interviu MDR radijui irgi palaikė Maasseną: „Ne tiktai Konstitucijos gynimo Žinyba, bet taip pat ir Saksonijos Generalinė prokuratūra neatrado jokios informacijos apie kokią nors „užsieniečių medžioklę“. Informacija apie tai pasirodė jau prieš pora dienų, ir atsakant į prašymą paaiškinti ją Zeibert ir tada sakė, kad „nesiruošia dalyvauti jokiuose semantiniuose debatuose“, dar akiplėšiškiau pasisakė pati Merkel, kuri įprastai kalba su tauta, kaip vaikų darželio auklėtoja su neprotingais vaikais: „Mano reakcija yra tame, kad mes ten matėme vaizdus, kur siautė neapykanta ir vyko žmonių medžioklė. Nuo jų reikia aiškia distancijuotis, ką ir darome ir aš, ir ponas Zaibert, ir tuo viskas pasakyta“.

Įdomu pažymėti, kad esant bet kokiems nusikaltimams našlaitėlių (pabėgėlių), visada naudojami žodžiai kaip „manomas“ („vermutlich“, „mutmaßlich“, „vermeintlich:), iš karto skamba karingi reikalavimai nedramatizuoti, nekaltinti visų (musulmonų), nekaltinti ko-nors iš anksto, kol nusikaltimas nėra įrodytas teisme, ir abelnai pas juos visus sunkus likimas, visi jie siaubingai traumuoti, visi jų nusikaltimai — tai „atskiri atvejai“ ir praktiškai visada vykdomi „psichinių ligonių“. Šiuo gi atveju „nusikaltimai“ jokie ne „numanomi“, visi iš karto ir pilnai įrodyti ir jais negalima abejoti, jokia žodžių akrobatika reliatyvinimui šių „nusikaltimų“ nereikalinga nei iš tolo, generalinis įtarimas tūkstančių demonstrantų visomis įmanomomis nuodėmėmis legitimus, ir jei faktai, nustatyti teisėtvarkos organų, pilnai prieštarauja šiems požiūriams, tai tuo blogiau faktams!

Beveik dvi savaitės zombių MIP vyko laukinis ir nevaržomas pjudymas rytų vokiečių, ypač Saksonijos gyventojų, Drezdeno ir Chemnitzo gyventojų. „Špigel“ ir žaliųjų lyderis Trittin be jokio pagrindo kaltina juos „pogromais“.

Darbštūs saksoniečiai, kurie VDR laikais sukurdavo 40% šalies BVP, sudarydami tiktai 20% jos gyventojų, staiga tapo visi rudmarškiniais (jie gi, tarp kitko, Honekerio režimą ir pribaigė, padvėsė jis ne Berlyne, o Leipcige, Drezdene, Chemnitze! Daugelis iš tų, kas stovėjo tuomet beginkliai prieš Nacionalinės liaudies armijos šautuvus ir Štazi snaiperius ( be to pas juos buvo įsakymas šaudyti), stovi ir dabar — prieš Merkel režimą! Vyriausybė ne tik organizuoja tikrus ultakairiųjų muzikos grupių desantus į Chemnitzą, tarp kurių yra ir ekstremistinės, kaip „Feine Sahne Fischfilet“ („Žuvies filė su grietinėle“), kuri yra stebima Konstitucijos apsaugos žinybos (jos solistas Antifa narys Jan Gorkov prieš pusę metų buvo teisiamas už „dešiniųjų“ užpuolimą), bet tai nesukliudė prisipažinti meile šiai grupei nei prezidentui Šteinmajeriui, nei URM vadovui Maasui, bet ir organizuoti nemokamas ekskursijas kairiesiems į Chenotzą į jų koncertus už mokesčių mokėtojų pinigus, kad sukurti „teisingus“ kadrus televizijos zombinimo dėžutėje.


Apie grupę „Feine Sahne Fischfilet“ ir jos tekstus („Padvėsk, Vokietija, tu – šūdas!“, “mentai gaus nuo mūsų pagaliais per snukius“) aš jau, tarp kitko, rašiau. Pirmame ARD kanale šiuos teroristus ir banditus pripažino „geriausia Vokietijos pank-grupe“.

Vyriausybė ne šiaip myli visas šias grupes, bet ir tiesiogiai jas remia, tarp jų ir taip turtingas, kaip „Tote Hosen“, nors tai ir draudžiama! Dabar gi šiuos banditus su gitaromis ir jų fanatus-teroristus siunčia malšinti sukilusį Chemnitzą.

Daugelis MIP elgiasi ypač nenuosekliai. Pavyzdžiui, „Bild“ iš pradžių 10 dienų įžūliai melavo apie „našlaičių medžioklę“ (pabėgėlių, A.L.), o po to praregėjo ir suteikė žodį Maassenui.


„Die Welt“ čia minėtame straipsnyje apie Maasseno pareiškimą kaip niekur nieko, su nuoroda į savo pačių melą, tarytum jo nepaneigtų visi be išimties teisėsaugos organų vadovai, rašo šia tema: „Po to, kai Chemnitze buvo nužudytas 35-metis vokietis, ten įvyko dešiniųjų grupių demonstracijos. Jų metu įvyko rasistiniai antpuoliai (tai, kad policija, prokuratūra ir specialiosios tarnybos tai paneigia ir apie tai parašyta to paties straipsnio pradžioje, laikraščio jau nejaudina, pas ją savo tiesa). Įtariami nužudymu irakietis ir siras, sėdintys areštinėje (iš tikrųjų įtariami jau du irakiečiai ir siras, bet apie tai laikraštis irgi visiškai nelauktai užmiršo!).

„Focus“ vėl skelbia tą patį propagandinį Antifa gamybos video su maždaug tokiais komentarais: „jeigu įsižiūrėti, štai šis pjudymas ir medžioklė, tikras pogromas, jūs tik ilgai-ilgai žiūrėkite ir pamatysite, garbės pionieriaus žodis!“ (vienas iš argumentų: ultrakairysis iš megamelagis iš „die Zeit“ Grunert patvirtino video autentiškumą, kitas argumentas: vienas iš dešiniųjų apsivilkęs marškinėlius su Chemnitzo rajono herbu (tokius gali dėvėti tiktai dešinieji ir jokiu būdu ne provokatoriai!), ir čia pat, sekančiame straipsnyje: achtung, šioks ir toks blogas Maassen neinformavo laiku nekaltą mergelę Mariją mūsų mylimą kanclerę apie tai, kad pjudymas Chemnitze – feikas, ir ji garsiai ir iš dūšios apdergė neegzistuojančius nacius ir pogromininkus! Įdomu, ar tam, kuris jai pirmasis pateikė šita feiką, nežiūrint į nieką, vis vien įteiks medalį?

„Focus“ visaip stengėsi išsisukti, bandydamas įrodyti, kad Maassen viską meluoja. Pavyzdžiui, čia įrodinėjama, kad tai Zeehoferis kurstė Maasseną padaryti tokį pareiškimą (ir tiktai tam, kad pridergti Merkel), pats jis, neva, ne prie ko! Suokalbis prieš mūsų mylimą kanclerę!

Priedo „Focus“ ir „die Welt“ tik ką sužinojo apie „nacistų užpuolimą prieš žydų restoraną“ (kažkodėl dirbantį šeštadieniais), spėkite kur? Tame pačiame Chenitze!!! Dar rugpjūčio 27, prieš 11 dienų!! Ir apie tai tiek laiko tylėjo??? Bet jeigu „užsieniečių medžioklė“ Antifa video trūko 6 sekundes, tai antpuolis prieš restoraną — jau visas 10 sekundžių! Po šitų 10 sekundžių, pasirodo, atvyko policija. Atvyko labai greitai, bet kažkodėl nieko nepastebėjo ir todėl nesulaikė. Tarp kitko, ir atvyko tik „Fokuso“ duomenimis. „Die Welt“, kuriuo remiasi „Focus“, niekas neatvyko.

Laiškas policijai su aprašymu šio atvejo, kaip rašo „die Welt“, buvo išsiųstas restorano šeimininko Uve Dziballa (tipiškas žydiškas vardas ir pavardė!) kažkodėl tiktai rugsėjo 6 dieną, praėjus 10 dienų po paties įvykio. Ir būtent tada, kada senas melas apie Chemnitzą ėmė nešti tokius vaisius, kad staigiai prireikė naujo. Ir daug patikimesnė, negu melas Vokietijos socialdemokratų partijos, kad juos neva Chemnitze sumušė, kuo irgi niekas nepatikėjo, o be to daug sprogstamesnė!

Žydų užpuolimas – tai tikras nacizmas! Kuomet surinko į šalį 2 milijonus islamo nacistų-antisemitų, dėl žydų niekas nesirūpino. Jie reikalingi valdžiai tik tada, kada juos galima instrumentuoti savo tikslams – kad sunaikinti opoziciją.

Iš kur bendrai Chemnitze žydų restoranas, kai ten nėra nei vieno žydo?? Ar negalima sukurti tinklą feikinių mobilių žydų restoranų su košeriniais lašiniais ir pajėgomis perrengtų Antifa, kad imituoti ten antpuolius prieš juos, kur tai labiausiai reikia šiuo momentu? Tarp kitko, kaip rašo „die Welt“, veidai užpuolikų buvo apdengti juoda maskuote. Akivaizdu, Dziballa nežinojo, kad dengti snukius juodais skudurais yra pirmasis požymis Antifa ir jos „Juodojo bloko“.

Pranešimas apie šį „užpuolimą“ pasirodė tik ką, kada aš rašiau šias eilutes, kaip aiškus atsakymas į Maasseno pasisakymą. „Focus“ straipsnyje kalbama apie „versuchte Sachbeschädigung“, t. y. kažkas neva bandė sunaikinti turtą, bet nieko nesunaikino, jokių video ir kitų įrodymų nėra (pas Die Welt“ vėlgi kita „informacija“, ten Uve Dziballa neva net sužeistas, bet niekam nieko nepasakė per 10 dienų! Štai kokie herojai gyvena tarp mūsų!!).


Kaip per 10 sekundžių Dziballa tiksliai nustatė, kad tai buvo būtent nacistai, o ne musulmonai, pavyzdžiui? Užpuolimas įvyko apie 10 valandą vakaro, t. y. visiškoje tamsoje. Straipsnio autorius – Malcan – vienas iš įkūrėjų pagrindinės kairiosios ekstremistinio šalie laikraščio taz, kuris nesenai baigė savo egzistavimą popieriniu pavidalu, nes įgriso skaitytojams, savo fantastišku melu.
Žodžiu, feikai liejasi vienas po kito, kaip iš skylėto kibiro.

Unisonu su vokiškomis zombių MIP nušvietė įvykius Chemnitze ir eurovata RTVi, pažiūrėkite šį trumpą video rusiškai („padugnės gatvėse“, „Buvusiai VDR vėl Vokietija aukščiau už viską“).

Lyderiai kairių-raudonų-žalių apsiputoję marma apie tai, kad Maassen išvien su AfD ir reikalauja jį atleisti. Vokietijos socialdemokratai reikalauja sukurti parlamentinę komisiją, kad išaiškinti, kieno tikslais Maassen kompromituoja kanclerę.

O štai deputatas iš Merkel partijos KDS Aksel Fisher, priešingai, pareiškė „Bild“: „Mane apėmė siaubas dėl pasisakymų politikų, kurie reikalauja atleisti vadovą Konstitucijos gynimo žinybos tik todėl, kad jis pranešė apie tai, kas žinoma jo žinybai. Jie turi kritiškai patikrinti patikimumą savo pasisakymų, padarytų iki to. Tai tiesiog juokinga — pateikti video, sufabrikuotą grupės Antifa „Zeckenbiss“, kaip informacijos šaltinį! Raikia užsiimti klaidomis tikrų dešiniųjų ekstremistų, o ne šmeižti taikius demonstrantus“.



Pažiūrėsim, ar bus taip pat juokinga jo šefei, kurią jos rūmų chalujai paskelbė gelbėtoja pasaulio ir Europos, kuri dabar buvo apkaltinta įžūliu melu ir šmeižtu.

Na, o kol kas (net neskaitant šio skandalo!) AfD — jau pirmauja naujose žemėse pagal oficialią apklausą (Infratest Dimap), tą pačią pagal kurią ši partija visoje Vokietijoje, nežinia kaip, prarado 1%.

Ir taip, visose naujose žemėse pas ją 27% ir aiški pirma vieta, pas Merkel KDS — 23%!! Tai reiškia, kad Saksonijoje net pagal šią apklausą rezultatai AfD viršija 30%!

O sekmadienį – rinkimai Švedijoje, kur dešinieji Švedijos demokratai kol kas patikimai eina į pirmą vietą.

Kas dar buvo įdomaus: Merkel vyriausybe pasitiki 35% gyventojų, o zombinančia televizija — 29%!! Ne nuostabu, jeigu po dviejų savaičių platinimo tokių štai išlaužtų iš piršto fake news, o po to aršios gynybos šių zombinimo MIP ir politikų savo face news šie skaičiai ir visai nukris iki nulio.

P.S. Kaip bonusas:

„Ar jūs negalėtumėte kiekvieną savaitę užmušinėti po vokietį? Noriu kiekvieną pirmadienį klausyti tokį nuostabų nemokamą koncertą“. — (kas pas blaivų galvoje, tas pas Antifa ant liežuvio).

O sekmadienį — rinkimai Švedijoje, kur Švedijos demokratai įtikinamai eina pirmoje vietoje.

Vertėjo A.L. pastaba: Prabėgo kelios savaitės nuo Olego Vekslerio straipsnio paskelbimo. Per tą laiką Švedijos globalistai sufalsifikavo parlamento rinkimus ir demokratai netapo pirmi, o melagė Angela Merkel atvyko pas kitą melagę – Dalią Grybauskaitę, abi jos, ir jų biografijos, praktiškai identiškos: tarnyba okupaciniam režimui, spec.tarnybos, transformacija į globalistes. Jos abi labai sutaria, nes jos - seserys dvynės, ir jos turi bendrą tikslą – sunaikinti Europos tautas. Vokiečių ir lietuvių tautas jos labai sėkmingai naikina.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą