2018-10-19

Švedijos parlamento deputatas Richard Jomshof perspėjo dėl šalies sunaikinimo


Švedijos demokratų partija rinkimuose praėjusį mėnesį surinko 18 procentų rinkėjų balsų. Šios partijos deputatas Richard Jomshof Švedijos Reichstage ketvirtadienį pasakė kalbą, kurioje perspėjo, kad Švedija atsidūrė prie sunaikinimo ribos: „Švedija-tai mūsų paskutinieji metai“.

Deputatas pasakė: „Švedija buvo saugi, kai ji buvo vienalytė“.


„Švedija-mūsų. Tai šeši su ketvirčiu milijonai, gyvenančių švedų šalyje. Bet tai taip pat mirusių žemė. Tų, kurie iš pradžių paliko mums savo darbą ją valdydami ir vystydami. Švedai įgijo teisę į savo žemę. Švedija-tai mūsų tūkstantmetė prigimtinė teisė, pagrįsta tėvų krauju į savitą kultūrą, kuri čia buvo sukurta“, - Richard Jomshof citavo švedų rašytoją Vilhelm Mobergs.

„Tai buvo parašyta karo metu, bet aktualu ir šiandien, kaip ir tada, nors praėjo 80 metų. Šiandieninės grėsmės kyla ne dėl okupacijos, bet kyla iš kelių pusių. Pirmiausiai, iš viršnacionalinės, ir vis labiau antidemokratinės ES, kuri gresia mūsų nacionaliniam apsisprendimui. Dalinai, dėl destruktyvinės politikos, kuria socialistinis liberalistinis isteblišmentas atnešė prieš kelis dešimtmečius.

Vilhelm Mobergas sakė, kad grėsmės ne visada ateina iš išorės, kad pavojus kai kada kyla šalies viduje. Masinės migracijos paskutiniais dešimtmečiais ir multikultūralizmo pasekmėje – tai suprantama. Švedija kažkada buvo saugia ir vientisa šalimi, pasižyminti šiandien didele fragmentacija, susiskaldymu, izoliacija ir nesaugumu. Importuotas gaujų nusikalstamumas ir susišaudymai, akmenų mėtymas ir gaisrai, seksualinė prievarta ir grupiniai išprievartavimai plėšo Švediją“.

Jomshof žodžiais, „švedų gerovė yra ties kracho riba dėl imigracijos“. Jis pasakė: „Mes matome, kaip mokykloms, pagyvenusių žmonių priežiūrai jau neskiriamas pakankamas dėmesys. Mes matome, kaip atvykėliai turi prioritetą darbo rinkoje ir socialinėje rūpyboje. Tai jau dabar keleriopai sumažino gerovę. Lėtai, bet užtikrintai einama prie to, kad švedai taptų mažuma savo šalyje.

Deputatas pažymėjo, kad Švedijoje įsišaknijo „moterų neapkenčiantis islamizmas“.

Jo žodžiais „žlugimas yra monumentalus“. Tuo tarpu Švedijos MIP (dominuoja žydų kapitalas, A.L.) „drįsta šaipytis iš švedų kultūros.“

"Nebuvimas supratimo šios stabilios, demokratinės ir egalitarinės socialinės valstybės yra sąlygotas praradimo bendrų pamatų: kultūros, moralės, kalbos, religijos ir net etikos. Tai, kas mus tarpusavyje suriša. Šitos jėgos stengiasi, kad visa tai sunaikinti. Lėtai, bet užtikrintai, gabalėlį po gabalėlio. Su tuo išnyksta pagrindinės prielaidos stabiliai Švedijos vienybei."

„Mes turime atsiminti, kad yra tik viena vieta žemėje, kur švedai turi teisę valdyti pačius save. Yra tiktai viena vieta žemėje, kur švedai per kančias gavo teisę į šalį, ir šia šalimi yra Švedija. Ir ji per daug vertinga, kad ją atiduoti į kulturmarxisterių rankas.“

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą