2018-10-29

Merkel caput!


Europos naikintoja, užtvindžiusi ES nusikaltėliais-“pabėgėliais“, buvusi komunistinės Štazi žvalgybos agentė Angela Merkel, po jos partijos prastų rinkimų rezultatų Heseno žemėje, pažadėjo trauktis iš CDU partijos pirmininkės posto, bet nori išlaikyti Vokietijos kanclerės postą. Ji pasakė, rašoma die Welt, kad gruodžio mėnesį nebesieks CDU partijos pirmininkės posto. Į šias pareigas pretenduoja užimti 62 metis Friedrich Merz.





Merkel Vokietijos kanclerės postą jau užima 13 metų, partijos pirmininke 18 metų, ir per tą laiką ji Vokietiją islamizavo neatpažįstamai. Prie Merkel „pasiekimų“ reikia pridėti Anglijos Brexit, masinius moterų išprievartavimus Vokietijoje, No-Go zonas ES didmiesčiuose, dešimtis teroro aktų ir tūkstančius suluošintų europiečių gyvenimų.

Baisiausia, ką per savo valdymą padarė ši baisi moteris, kuri, beje, yra 2008 metais apdovanota B'nai B'rith premija už 40 metų darbą Izraeliui ir žydų tautai, yra tai, kad ji suluošino vokiečių psichinę sveikatą, įskiepijo visai tautai atgailą už atskirų piktadarių nusikaltimus ir panieką savo tautai.


Plačiau apie Merkel biografiją, tarnybą komunistiniam režimui, nusikaltimus vokiečių tautai:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą