2022-08-19

Įvairovė nužudė paskutinį baltąjį žmogų. Paul Craig Roberts


Mūsų laikų mantra yra ta, kad baltieji žmonės turi "baltųjų privilegiją". Štai naujausias šokiruojantis "baltųjų privilegijų" pavyzdys: https://www.foxnews.com/media/minneapolis-teachers-union-agreement-stipulates-white-teachers-laid-off-first-regardless-seniority

Štai pavyzdys iš Didžiosios Britanijos: https://sputniknews.com/20220817/raf-recruitment-head-reportedly-resigns-after-service-temporarily-stops-hiring-white-men-minorities-1099680254.html

Kaip seniai nematėte įmonės reklamos ar bet kokios kitos reklamos, kurioje būtų baltaodžių pora su baltaisiais vaikais? Mišrioji giminystė yra įvairovės reikalavimas, o tai paradoksalu, nes reiškia, kad įvairovės nebus, bus tik rudų žmonių rinkinys. Įmonių reklamas vis dažniau sudaro juodaodis vyras su baltaode moterimi arba baltasis vyras su azijiete, o kartais ir su ispane. Korporacijų vadovai ir kalbantys televizijos laidų vedėjai vis dažniau būna imigrantai, taip pat vyriausybės pareigūnai, pramogų pasaulio atstovai ir policininkai. Visuose matomuose forumuose keičiami baltieji.

Tas pats vyksta ir universitetų fakultetuose bei meno srityse, jei tokios vis dar yra. Būdamas imigrantas-užpuolikas, jei esi ir prieš baltuosius nusiteikęs, padidini savo šansus būti pripažintam sėkmingu autoriumi.

Baltųjų kaita baltųjų šalyse yra faktas. Jis toli pažengęs, bet jums neleidžiama apie tai užsiminti, nes jei padarysite ką nors, kad apgintumėte baltuosius žmones nuo numatyto "pakeitimo" - tai eufemizmas, reiškiantis sunaikinimą, - tai įrodo, kad esate rasistinis baltųjų viršenybės šalininkas, kuris kartu su kitais į jus panašiais greitai taps "tolimu prisiminimu".

Mošinas Hamidas (Moshin Hamid), tikras privilegijuotas asmuo, imigrantas-įžengėlis, apdovanotas įstojimu į Prinstono universitetą ir Harvardo teisės mokyklą, ką tik išleido savo penktąjį romaną "Paskutinis baltasis žmogus". Trumpai tariant, baltieji žmonės nustoja egzistuoti . Mes visi tapsime rudi.

Baltieji liberalai, žinoma, visoje žiniasklaidoje giria imigrantą įsibrovėlį už tai, kad jis aprašė apokalipsę, kurios "seniai bijojo baltųjų viršenybės šalininkai" ir iš kurios kyla "postrasinis pasaulis". Supratote? Kai baltųjų nebeliks, nebeliks ir rasizmo, nes rasistais gali būti tik baltieji. Jei esate Amerikos baltasis liberalas, nėra nieko rasistinio, kai Antifa ir "Black Lives Matter" plėšia baltųjų verslus ir degina baltųjų verslo dalis Amerikos miestuose. Tai tik restitucija už baltųjų rasizmą.

Hamidą, gimusį pakistanietį, už tai, kad papasakojo prieš pusę amžiaus Jeano Raspailo knygoje "Šventųjų stovykla" (ją galite perskaityti čia: https://www.jrbooksonline.com/PDFs/Camp_of_the_Saints.pdf ) papasakotą istoriją, užgriuvo žiniasklaidos presstitutų liaupsės, tik skirtumas tas, kad Hamidas, per Prinstoną ir Harvardą priimtas į baltąją Ameriką, kaip ir jo recenzentai, pritaria visų baltųjų etninių grupių išnykimui, o Raspailas tame įžvelgė kultūros sunaikinimą ir įvairovės mažėjimą.

Baltieji žmonės, būdami smegenis praplovę, kvaili, nelaimingi, nesąmoningi kvailiai, nesuprato, kad "įvairovė" reiškia baltųjų rasių ištrynimą. Iš tiesų, sprendžiant iš baltųjų etninių valstybių imigracijos politikos, jei iš tiesų viešpatauja demokratija, dauguma baltųjų pageidauja, kad jie būtų ištrinti.

Kitas baltųjų liberalų mėgstamas autorius yra J. R. Ramakrishnanas. Baltieji liberalai alpsta dėl jo aiškinimo, kad imigrantų ir įsibrovėlių įsigalėjimas Vakarų pasaulyje yra "tam tikra reparacija už tai, kas buvo padaryta [baltųjų demonų] pasaulio Pietuose".

Neabejoju, kad Niujorko bankai ir jų globėjas TVF sužlugdė kiekvieną trečiojo pasaulio šalį, kuri buvo pakankamai kvaila arba kurios vyriausybė buvo pakankamai korumpuota, kad jai būtų sumokėta už paskolą, kurios nebuvo galima aptarnauti ar grąžinti. Dėl to TVF įsiskolinusiai šaliai nustatė griežtą taupymo politiką ir privertė jos turtą parduoti užsienio savininkams. Taip atsitiko ne kartą, bet ne dėl "baltųjų rasizmo". Taip atsitiko dėl kapitalistinio godumo ir trečiojo pasaulio šalių vyriausybių kyšių godumo.

Vakarų bankininkai tą patį daro su baltųjų Vakarų šalimis. Graikija, kaip paskutinį kartą girdėjau, yra "baltoji" šalis, "išnaudotojiško Vakarų pasaulio" dalis. Dar prieš kelerius metus su Graikija buvo elgiamasi taip pat, kaip ir su "pasaulio pietų šalimis". Graikijos vyriausybei buvo mokami kyšiai, kad ji paimtų paskolą, kurios nebuvo galima nei aptarnauti, nei grąžinti. Grėsė turto konfiskavimas. Graikijos vyriausybė buvo priversta mažinti užimtumo, sveikatos ir švietimo biudžetus, kad atlaisvintų valstybės pajamas ir galėtų atsiskaityti su Vokietijos ir ES kreditoriais bei parduoti savo saugomas salas užsienio nekilnojamojo turto interesams. Griežtas taupymas Graikijos gyventojams buvo toks didelis, kad graikų moterys buvo priverstos užsiimti prostitucija, kad išgyventų.

Akivaizdu, kad tai, kas nutiko Graikijai, yra tas pats, kas nutiko Ramakrišnano "pasaulio pietams", ir tai visiškai nesusiję su rasizmu.

Problema, su kuria susiduriame, nėra rasizmas. Problema yra ta, kad Vakarų pasaulyje krikščionių religijos susilpnėjimas išlaisvino šėtonišką blogį, o Vakarai nesugebėjo pasipriešinti blogiui ir jį pažaboti.

https://www.paulcraigroberts.org/2022/08/18/the-last-white-person-is-slain-by-diversity/

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą