2022-09-18

G-NIDŲ medžioklė. „Jūs pažinsite juos iš vaisių“

 


Pradžia: https://viesulas22.blogspot.com/2022/09/politine-entomologija-gnida.html arba

https://lebionka.blogspot.com/2022/09/politine-entomologija-gnida.html


Mt 7, 15–20 „Jūs pažinsite juos iš vaisių“

Jėzus bylojo savo mokiniams:

„Sergėkitės netikrų pranašų, kurie ateina pas jus avių kailyje, o viduje yra plėšrūs vilkai. Jūs pažinsite juos iš vaisių. Argi kas gali pasiskinti vynuogių nuo erškėčių ar figų nuo usnių?! Juk geras medis duoda gerus vaisius, o netikęs medis – blogus. Geras medis negali duoti blogų vaisių, o netikęs gerų.


Kiekvienas medis, kuris neduoda gerų vaisių, bus iškirstas ir įmestas į ugnį. Taigi jūs pažinsite juos iš vaisių“.

Apie pastaruosius Nidos Vasiliauskaitės „vaisius“ esu rašęs straipsnio 1 dalyje, kaip ir apie tai, kaip ji užropojo „Šeimų sąjūdžio“ judėjmui ant pakaušio. Visa tai budria ir biomedicinos dr. akimi įvertinau ir perspėjau, kad ši veikėja – tipinis partinis zoo-parazitas. Kristus tokius veikėjus vadino „plėšriais vilkais avies kailyje“.

Tai kokie gi Nidos Vasiliauskaitės „vaisiai“?

Labai charakteringas šios žmogos „vaisius“ yra straipsnis gimtajame „Delfyje“: „N.Vasiliauskaitė. Vėlinės ir kiti įdomūs reiškiniai.“


https://www.delfi.lt/news/ringas/lit/nvasiliauskaite-velines-ir-kiti-idomus-reiskiniai.d?id=11114018

Vėlinės, suprantama, kaip ir kiekvienam satanistui, g-Nidai tėra „įdomus reiškinys“, „sezoninė moralinė pareiga“, kuri „liepia neatsikalbinėjant pakuotis savo šeimyną, grėblius, kauptukus, plastmasines gėles, visų vaivorykštės spalvų žvakes, bronza aptepliotus eglišakius su kaspinais ir kitokią kapininę produkciją, sėsti į transporto priemonę ir trenktis, dūstant “kamščiuose”, į kolektyviniams sodams giminingas vietas (nieko nepadarysi: pareiga yra pareiga).“

Ar įmanoma bjauriau prispjaudyti lietuviui į dūšią, apdergti ir suvulgarinti vieną iš gražiausių Tautos tradicijų?

Toliau straipsnyje autorė tyčiojasi iš velionių: „...taip mūsų pilietis reiškia meilę ir dėmesį savo numirėliams (mano pabraukta)“; tiems, kas dar nežino, reikia priminti, kad ravėjimas – labai garbinga, tradicinė, tautinė dvasinės bendrystės forma), įtampa atslūgsta: viskas gerai, ir žvakių daug, ir lapai nesimėto. Ritualas baigtas. Indulgencija gauta. Pokalbių tema dviems būsimoms savaitėms (“Ar jūs aplankėte? – Aišku, aplankėme. Negi mes kokie…?”) – taip pat. Galima važiuoti atgal“.

Ir dar G-NIDOS nuodų dozė:

„Pasitenkinimas didelis (“Atlikta!”), o vargo, kai pagalvoji, ne tiek ir daug. Lauktuvių numirėliams galima pigiai ir patogiai įsigyti supermarkete (guli jos kaip tik greta laikraščių, alaus ir apelsinų), o kad padėtos fizinės pastangos būtų tvaresnės, verta pagalvoti apie beveik nemirtingą kiliminę dangą iš skaisčiai žalio šeriuoto plastiko (visai kaip žolytė: gražu ir praktiška)“.

Ar gali psichiškai sveikas žmogus taip tyčiotis iš Tautos sakralinių tradicijų, Adomo Mickevičiaus išgarsintų visame pasaulyje? Tik šiukšlė ir menkystė, kuriai nieko nėra švento. "Vse dozvoleno" (viskas leidžiama), F.Dostojevaskis, romanas „Šetonai“). Autorė - šetonas, ne kitaip. Būtinai susipažinkite su šiuo dvokiančiu jos vaisiumi.

O dabar kelios FB draugų mintys:

Prof.P.Gylys:

„Tik ką pasigilinau į Antrosios Lietuvos programą. Turiu pagrindo manyti, kad kuriama dar viena liberalų partija.“

„2 DALIS. LIBERALAS YRA GRAIKIŠKAS IDIOTAS.

Tikras liberalas yra sąmoningas ar instinktyvus individualistinės paradigmos atstovas, kuris savo mąstyseną grindžia pamatine, aksiomine tos paradigmos nuostata: realiai egzistuoja tik INDIVIDAS su savo PRIVAČIAIS interesais. Tokie terminai kaip tauta, valstybė, bendruomenė, šeima yra visokių ten tradicionalistų, holistų išmįslas. Kitaip sakant, jokių GRUPINIŲ darinių tikrovėje nėra.

Jei liberalai būtų teisūs, neegzistuotų tokie dalykai kaip, pavyzdžiui, biudžetas, nereiktų rinkti parlamentų, formuoti vyriausybių. Juk tie dalykai netenka prasmės, kai visas žmonių gyvenimas apsiriboja asmenine erdve, savu kiemu. Tokiame pasaulyje nereiktų kalbėti apie demokratiją, socialinį teisingumą, moralę. Mat visi tie reiškiniai galimi tik jungtinės, grupinės veiklos sąlygomis.

Bet tikrovėje mes turime ir parlamentą, ir biudžetą, kalbame apie moralę ir t.t. Jie yra tikrovės dalis. Juk patys liberalai veržiasi į parlamentą, nori būti ministrais...Bet tuomet nesueina liberalaus mąstymo galai. Moksle tai vadinama kognityviniu disonansu.

Antikos graikai sakė, kad socialinis idiotas yra tas, kas nesuvokia bendrųjų, viešųjų visuomenės reikalų ir yra užsidaręs savo privačių interesų futliare. Tikras, individualistinės pasaulėžiūros rėmuose veikiantis, liberalas yra graikiškas idiotas. Kadangi mūsų dvaro ideologija yra liberalizmas, Lietuva gyvena idiokratijos, t.y. idiotų valdžios sąlygomis. Idiokratijos rezultatus vis geriau matome...

Nepaisant nieko, mūsų šalyje kuriame dar viena liberalų partija. Vadinasi ta partija "Antroji Lietuva". Lyg nepakaktų dvaro liberalų.

P.S. Esu atviras diskusijai. Gerai būtų, kad diskutantai, ypač oponentai, susipažintų su bent vienu mano moksliniu veikalu. Pavyzdžiui, "Antiekonomika". Mielai atsakyčiau į filosofės Nidos Vasiliauskaitės argumentus.

Advokatė Aldona Jankevičienė:

Valio! Pradeda žmonės skaityti ir narplioti, ką šita g-nida rezga. Ar patikėję ja nenorėtų išsikviesti veidotyros specialistų, jie labai nustebtų. Tai visiškai bejausmės žmogos veidas užgesusiomis akimis. Ji dirba Trojos kumele... Savo laimei ar nelaimei esu apdovanota stipria intuicija, skaitau iš veidų be knygos. 

Apie judėjimus ir naujas partijas. Šeimų sąjūdis liberkonservatos maišomas su žeme. Bet nei vieno blogo žodžio apie Nidą. Ar kam nors dar neaišku, kad „Antroji Lietuva" tai iš pašaknų liberastinis projektas? Kas dar nepasimokė iš Šakalienės pavyzdžio, kai ji, neva išmesta iš liberalistinio žmogų teisių gynimo instituto, buvo išrinkta į Seimą iš gailesčio, o paskui tapo pagrindine Stambulo konvencijos ir vaikų atiminėjimo bei įvaikinimo bevaikiams vienalyčiams projektų stūmėja. Kol dar nepasirinkot, apie žmones spręskit ne iš jų giedamos giesmės, o tik iš darbų. Skaitykit naujos partijos vedlės anksčiau parašytus darbus, o ne programas. Sužinokite, ką dėstė, ir ko mokė. Kas jos galvoje, o ne Jevropietiškai amerikietiškame vadovėlyje. Nes programas jai rašo profesionalūs programų rašytojai. Nes nei viena partija neįvykdė nei dešimtadalio gražiai parašytos programos.

Biomedicinos dr. Zenonas Jančys:

Kaip vienu daiktu į akį. Puikus suvokimas. #mauras_daro gražiai kalba, kol kritikuoja negeroves, o prasibrauna į maldeikienių vienos kupe traukinį - ir ate... Tik Aldona Jankevičienė nepaminėjo, kad gali būti, ji net nemano eiti į seimą, kaip Juozaitis, Radžvilas - tik įkalina opozicijos balsus 5-procentiniam limite, nukanalizuoja. Ir už tai matyt, gauna atkatus per pasaulio nuomonę reguliuojančius fondus - o kas galėtų paneigti, jei vis dirbtinai susigalvoja nesutarimo objektą, negali patys su savim susitarti.

P.S. Velnio tarnai vertė mūsų sostinę G-miestu, o dabar raguotieji delegavo mums G-Nidą. Kvapas tas pats: sorošo, švabo ir antikristo.

 

Biomedicinos dr.Algimantas Lebionka

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą