2022-09-21

„Su durniu du turgu“: adv.dr.A.Bartusevičiaus laiškas „Igničiui“ dėl iš piršto laužtų sąskaitų siuntinėjimo

 


LIETUVOS RESPUBLIKOS ADVOKATŪRA

ADVOKATO DR. ANTANO BARTUSEVIČIAUS KONTORA

„IGNITIS“

Viršuliškių skersgatvis 34, Vilnius

Urbi et Orbi

2022 m. rugsėjo 21 d.

Vilnius

Mielas "Igniti",


Nors į mano asmeniškai įteiktus Jums ir registruotus Lietuvos pašte laiškus neatsakėte, gavau Jūsų aštuntąjį laišką elektroniniu paštu, kad aš, Antanas Bartusevičius, /buvęs kliento kodas: 84192442/ nedeklaravau rodmenų iki paskutinės 2022 m. liepos, rugpjūčio ir rugsėjo mėnesio dienos. Siūlote deklaruoti skaitiklio parodymus iki spalio mėnesio pabaigos ir toliau.

Naują sąskaitą ketinate pateikti už 2022 m. rugsėjo mėnesį pagal faktinį suvartojimą iki 2022 m. spalio 31 dienos.

Penktą kartą informuoju Jus, kad sodyboje-objekte Užukalnio k., Stakliškių sen.,59366 Prienų r. sav., nesinaudoju nei "Ignitis", nei kitų elektros tiekėjų paslaugomis, nes 2022 m. birželio mėnesio 29 d., pardaviau sodybą pagal "Žemės sklypų, žemės sklypo su statiniais pirkimo-pardavimo sutartį" Osvaldui Stripeikiui. Šie duomenys registruoti Registrų centre.

Todėl nuo pardavimo momento už man neteikiamas elektros tiekimo paslaugos mokėti už 2022 m. liepos, rugpjūčio, rugsėjo ar kitus mėnesius 42,92 Eur ar kitas Jūsų išgalvotas sumas melagingai teigiant, kad „turite skolą“ neprivalau, nes tam nėra jokio faktinio ir teisinio pagrindo, nei šiuo metu, nei ateityje.



Paskutinį kartą pranešu Jums, kad tolimesnės nepagrįstos ir neteisėtos Jūsų pretenzijos bei raginimai deklaruoti ir susimokėti už neteikiamas elektros tiekimo paslaugas visiškai nepagrįstos ir nusikalstamos, nes, kaip aukščiau minėta, nekilnojamasis turtas parduotas.

Taip pat vėl maloniai paaiškinu Jums, kad apie šį sandorį Jūsų atstovai – advokatai gali sužinoti ir viešai prieinamoje nekilnojamojo turto Registrų centro duomenų bazėje.

Ateityje panašaus pobūdžio elektroniniais ir kitokiais raštais prašyčiau manęs netrukdyti. Jeigu gaudami lupikiškus ir neteisėtus viršpelnius iš nusikalstamai mulkinamų Lietuvos žmonių, peržengdami sveiko proto ribas, manytumėte, kad aš esu neteisus, prašyčiau šį ginčą spręsti teismine tvarka. Kartu paaiškinu, kad atmetus Jūsų ieškinį teisme iš Jūsų gali būti priteista iki 5000 Eur bylinėjimosi ir teismo, o taip pat atitinkama maksimali neturtinės ir moralinės žalos išlaidų suma bylai pasiekus Lietuvos Aukščiausiąjį teismą.

Linkėdamas susimąstyti ir sustoti, advokatas dr. Antanas Bartusevičius



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą