2017-10-07

„Pabėgėlių“ išprievartauta Švedija mokins Lietuvą, kaip geriau „integruoti pabėgėlius“!




Tikras anekdotas yra tai, kas vyks Lietuvos Seime nuo šio pirmadienio, o čia nuo spalio 9 d. vyks Žmogaus teisių komiteto organizuojama konferencija „Pabėgėliai Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse: pabėgėlių integracija savivaldybėse“, kurioje bus aptarta pabėgėlių integracijos savivaldybėse geroji patirtis ir pristatyti naujausi prieglobsčio ir pabėgėlių integracijos politikos srities pakeitimai Šiaurės ir Baltijos šalyse.



Tai kokia patirtimi Vilniuje dalinsis Švedija?

Aš jau rašiau, kad totalitarinio liberalizmo valdoma Švedija, visiškai degradavusi nuo okupantų -„pabėgėlių“, gali lietuvius pamokyti, nebent, kaip kurti No-go zonas, kurių Švedijoje jau yra 61, kaip islamizuoti šalį, kaip saugiausią Europoje šalį paversti banditų, vagių ir prievartautojų irštva, kurioje dėl grėsmės gyvybei bėga iš darbo policininkai. Švedija yra pasaulio išprievartavimų lyderė. 

Pasirodo, kad Švedija lietuvius gali pamokyti, kaip slėpti „pabėgėlių“ nusikaltimus.

Ne naujiena, kad ši liberal-fašistų valdoma valstybė pamynė visus demokratijos principus. Čia yra kruopščiai slepiama, kad nusikaltėliai yra ne etniniai švedai, o čia vežami musulmonai okupantai iš Afrikos ir Azijos, kurie visuomenės klaidinimo tikslu yra melagingai vadinami „pabėgėliais“.

Švedų advokatė Elisabeth Fritz  (notrauka str. pradžioje) pralaužė Švedijos valdžios melo sieną.

Ši narsi moteris teigia, kad dauguma prievartautojų, su kuriais jai teko dirbti, yra imigrantai. Ji pakvietė vyriausybę praskleisti šią vyriausybės sukurtą melo uždangą.

Instagram advokatė Elisabeth Fritz parašė, kad daugėja išprievartavimų ir grupinių išprievartavimų kuriuos įvykdo atvykėliai, jie sudaro „daugumą įtariamųjų“.

Ji tvirtino, kad jos kolega susisiekė su Švedijos nacionaline nusikalstamumo profilaktikos taryba (Brå) ir norėjo ištirti migrantų nusikalstamumo statistiką. Brå jam pranešė, kad tokios statistikos nėra.  

Elisabeth Fritz šią situaciją pakomentavo taip: „Jeigu mes norime vykdyti prevenciją ir nedelsiant nutraukti išprievartavimus, laikas sužinoti, kaip atrodo nusikaltėlis. Mes turime rimtai pažvelgti į šį klausimą ir išdrįsti paviešinti nusikaltėlių duomenis. Kaip kitaip galima kovoti su baisiais ir žiauriais visų aukų išprievartavimais. Tai nusikaltimas ir problema. Aš imuosi šio klausimo, nes tai nepriimtina“.


Šių metų sausio mėnesį Švedijos policininkas Peter Springare Feisbuke papasakojo apie imigrantų nusikaltimus Švedijoje ir už tai valdžios buvo persekiojamas. Absoliučią daugumą šių nusikaltimų jo mažame Erebru miestelyje įvykdo išeiviai iš Afganistano, Irako, Sirijos, Somalio, Turkijos. Jo ginti stojo kolegos iš kitų ES valstybių. Ir apgynė.

Panašūs bandymai nuslėpti tiesą prisidengiant „politkorektiškumu“, kurie dabar pasireiškia Švedijoje, gali išplisti ir pas mus.

Ar „pabėgėlių“ nusikaltimų slėpimo metodikomis dalinsis su lietuviais švedai Vilniuje?

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą