2017-07-05

Švedija – šalis, kaip priminimas!


Ilgus metus buvo skaitoma, kad skandinaviška Švedijos karalystė yra pirmaujanti valstybė ir turistų ir migrantų svajonė, rašoma Pi-news ir svajonė. Socialinė rinkos ekonomika, išvystyta socialinė sistema, beveik pilnas užimtumas ir žemas nusikalstamumo lygis buvo šioje šalyje. Tai ingradientai, kurie privertė daugelį vokiečių žiūrėti į šiaurę su pavydu. Žinoma, ne viskas ir tada ten buvo auksas, kas blizgėjo; išskirtinė socialinė sistemas turėjo savo kainą, bet švedai buvo pasiruošę ją finansuoti. Žmogus buvo pasiruošęs pasidalinti ir suteikti kiekvienam švedui galimybę oriai gyventi. Veikė solidarumo principas.

Švedija skęsta prievartoje ir nusikalstamume. Po kelių dešimtmečių nekontroliuojamos imigracijos, krizė stiprėja. Švedijos karalystės policijos viršininkas Dan Eliasson savo pranešime apie „No-Go“ zonas Švedijoje nurodė, kad jų skaičius padidėjo iki 61. Čia veikia nusikaltėlių paralelinė visuomenė su savo įstatymais, nuosava bankų sistema ir savo jurisdikcija.

„Situacija aštri“ - pasakė policijos viršininkas. Padėtis tokia bloga, kad policija prašo viršininko pagalbos. Dan Eliasson kreipiasi maldaudamas visuomenę: „Kiti visuomenės nariai, padėkite mums, padėkite mums!“

Praeitą šeštadienį pasibaigė stambiausias Švedijos muzikos festivalis Bråvalla, kuriame susirinkdavo nuo 40 iki 50 tūkstančių klausytojų. Jo metu tiesiog minioje buvo išprievartauta 15 metų paauglė. Festivalį nutarta nevykdyti kitais metais. Švedija, pažymi Pi-news, jau keli metai pirmauja Europoje pagal išprievartavimų skaičių.

Prieš kelias savaites Švedijos finansų ministras pasakė, kad Švedija susiduria su rimtomis finansinėmis problemomis dėl nekontroliuojamos migracijos. Šiandien 20Švedijos gyventojų yra imigrantai, kurių dauguma yra švedų išlaikytiniai.

Atvirų sienų ir nekontroliuojamos nelegalios imigracijos skatinimo politikos prasmė

Kai šunį puola blusos (nusikaltėliai, nelegalūs ekonominiai migrantai), jam nėra kada užsiimti kraują geriančiomis erkėmis (bankininkais).

Kiekvieno bankininko svajonė – jo kliento bankrotas. Tada jis galės pusvelčiui įsigyti įkeistą kliento turtą. Kai bankrotu tampa visa šalis, tai dar geriau bankininkui, tada galima pigiai supirkti visą jos žemę, o tada nuo jos nuvaryti visą tautą. Pavyzdys – išparduodamos graikų salos, uostai.

Švedijos negrizacija ir islamizacija atves Švediją prie bankroto slenksčio, o tada ji atsidurs Rotšildų kišenėje.

Apie sionistų veiklą Švedijoje ir Europoje aprašyta apžvalgoje „Europoje vykdomas pats didžiausias genocidas žmonijos istorijoje.“


Pabėgėlių krizė“ - kam tai naudinga?

Taip vadinama „pabėgėlių krizė“ yra bankininkų viršūnės - Rotšildų ir Co sugalvotas būdas išvalyti teritorijas jų kuriamam „Didžiajam Izraeliui“ (apie jų dalyvavimą mažojo Izraelio sukūrime daugybė informacijos Izraelio spaudoje), o jiems trukdančių žmonių masių perkėlimas į Europą jiems naudingas tuo, kad Europa, nepajėgusi atlaikyti tokio ekonominio krūvio, bankrutuos ir atiteks jiems jau ir de facto, kaip nuosavybė, kaip tai nutiko su „gojų“ aktyvais Napoleono karų metu. Su pinigais nebus problemų, kokios problemos – kai pinigų spausdinimo staklės yra tavo nuosavybė, ir pasaulio auksas, priedo, irgi tavo. Visos šios peripetijos nuodugniai aprašytos V.Katasonovo knygoje „Kapitalizmas“. Valentinas Katasonovas šią bankininkų-sionistų kastą vadina „Pinigų religijos“ adeptais. Jų tikslas ne pinigai, o viešpatavimas visai žmonijai, jos pavergimas, uždarymas į „elektroninių pinigų konclagerį“.
















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą