2017-06-18

Švedijos suicidas: šalyje apsigyveno tūkstančiai teroristų, čia veikia 55 No-go zonos, kurių teritorija per du metus išaugo 50 procentų


Švedijoje yra tūkstančiai teroristų, apie tai skelbia šios šalies saugumo policija Säpo, rašo švedų The Local. Jei prieš kelis metus dėl beprotiškos ir suicidalinės šios šalies valdžios „atvirų durų politikos“ teroristų šalyje buvo keli šimtai, tai per kelis praėjusius metus jų skaičius auga geometrine progresija, kaip geometrine progresija ir auga dykaduonių, melagingai vadinamų „pabėgėliais“, skaičius. Kas ir kodėl organizavo šį europiečių genocidą mes rašėme anksčiau.

Säpo šefas Andersas Tornbergas ( Anders Thornberg) Švedijos informacijos agentūrai ТТ apie teroristų skaičiaus augimą šalyje pasakė: .„Mes niekada nematėme nieko panašaus“. „Mes pasakytume, kad jų skaičius nuo šimtų padidėjo iki tūkstančių dabar“, - pasakė jis.

Atvykėliai – šalies okupantai yra mažaraščiai, neturi išsilavinimo, darbo įgūdžių, nemoka švedų kalbos. Šie žmonės neturi jokių šansų konkuruoti darbo rinkoje, tai potencialūs amžini bedarbiai arba juodadarbiai, kurie be to telkiasi etniniuose ir tautiniuose geto Švedijoje, formuoja No-go rajonus, kur neveikia Švedijos įstatymai, bet veikia šariato įstatymas. Švedijoje visiškai nekontroliuojama islamo religija, kuri yra priešiška visoms kitoms religijoms. Gerdo Vilderso žodžiais, „islamas yra mums paskelbęs karą“.

Gerdas Vildersas po teroro Mančesteryje pasakė: „Neįmanoma integruoti Islamą laisvoje visuomenėje. Žmogus gali integruotis; ideologija negali. Mes negalime jų daugiau importuoti į mūsų visuomenę. Ne todėl, kad mes neapkenčiame žmonių, bet todėl, kad mes turime problemų su ideologija, kuri visiškai nesuderinama su laisve.“ 


„Islamo valstybės“ teroristai sugrįžta

Iš visų į šalį 2012-2016 įleistų „pabėgėlių“ 300 išvyko į Siriją ir Iraką kariauti teroristinės organizacijos „Islamo valstybė“ pusėje, rašoma The Local, o No-go zonų plotas Švedijoje per dvejus metus išaugo 50 procentų, informuoja Breitbart.

Bedarbystė tarp migrantų yra 50 procentų, o iki metų pabaigos pasieks 60 procentų, nepaisant to, kad 8 iš 10 naujų darbo vietų Švedijoje yra sukuriamos būtent migrantams, rašoma Breitbart.


Birželio 17 dieną Švedijos mieste Trollhattan vyko Švedijos okupantų - "pabėgėlių" keliamos riaušės, Jų tikslas neįsileisti policijos į No-go zoną, kurią valdo šie atėjūnai banditai. Jie ten užpuolė policijos ekipažus, pranešė Švedų portalas Aftonbladed.


Policijos užpuolimai Švedijoje tampa vis įžūlesni. No-go zonų Švedijoje plotas išaugo per paskutinius du metus 50 procentais. Ši konfidenciali informacija buvo gauta švedų žurnalistų.

Švedijoje šiuo metu susiformavo 55 tokios No-go zonos, į kurias negali įeiti švedai ir Švedijos policija.

Švedija yra tie švedų tautos ir jų valstybės sunaikinimo riba. Tai pavyzdys Lietuvai, kad šitų, taip vadinamų „pabėgėlių“, o iš tikrųjų okupantų vežimas yra pražūtingas valstybei.

Prieš kelias dienas stebėjau, kaip lietuvė, matomai vertėja ir jų pagalbininkė, Kalvarijų gatve Vilniuje vedė 5 tamsaus gimio azijatus vyrus. Mane nukratė šiurpas nuo šio vaizdo. Lietuviai savo rankomis naikina savo Tėvynę. Mūsų valdžia yra nusikaltėlė, kad į Lietuvą veža šiuos „pabėgėlius“, kurie yra potencialūs musulmonai-teroristai. Jie po kelių metų mums pjaus galvas ir mus sprogdins. Jų vežimas yra nusikaltimas prieš Lietuvą ir lietuvių tautą.


Šiuo metu Didžiojoje Britanijoje yra 23,000 islamo ekstremistų, Belgijoje - 18,000, Prancūzijoje-17,000. Mums reikia šitų islamo teroristų Lietuvoje?

Tai ką mūsų protą ir sąžinę praradusi valdžia daro veždama į Lietuvą islamistus mums yra daug didesnė grėsmė, negu iš piršto laužta grėsmė iš Rusijos. Skvernelis prie Vyriausybės pasistatė ne prieštankinius „ožius“ nuo rusų tankų, o metalinius stulpus, kad neprivažiuotų prie jo islamo teroristų automobiliai-bombos.



Cituoti šaltiniai:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/05/gerdas-vildersas-mancesteris-mes.html
http://www.breitbart.com/london/2017/06/15/three-times-unemployment-rate-migrants-eight-10-jobs/ 











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą