2018-01-05

Ar Merkel seka Hitlerio pėdomis ir slavai jai antrarūšiai žmonės?


Daugeliui pasaulyje kyla pagrįstas klausimas, kodėl sirai yra „pabėgėliai“, o ukrainiečiai ne? Šį klausimą ES lygiu kelia net Lenkijos vyriausybė, į savo šalį priėmusi milijoną ukrainiečių. Abiejose valstybėse vyksta pilietinis karas, žūsta žmonės. Net afrikiečiai iš kokios Eritrėjos, kur nėra jokio karo, yra „pabėgėliai!“ Normalių žmonių logiką, tokie dvigubi standartai yra gryniausias rasizmas.


Jeigu žmogus yra negroidinės rasės ar arabas jis, atvykęs į Vokietiją nelegaliai, be jokių dokumentų, gali klastoti savo duomenis, meluoti apie savo amžių, kilmės šalį, išsilavinimą ir t.t. Jam už tai negresia jokios problemos. Jeigu esi baltas ir dar krikščionis, tai visai kita kalba, nedelsiant esi varomas lauk iš Vokietijos. Taip atsitiko ir ukrainiečių šeimai su vaiku, kurie Vokietijoje pamelavo, kad yra iš Sirijos.


Ukrainiečių šeima iš Ukrainos atvyko 2014 metais ir padavė prašymą prieglobsčiui. 2015 metais jiems buvo išduotas leidimas likti šalyje. 2016 metais migracijos tarnyba gavo informacijos, kad šeima yra iš Ukrainos, o ne iš Sirijos, ir prieglobsčio gavėjo statusas jiems buvo anuliuotas. Jiems liepta išvykti iš šalies.


Vokietijos pilietis Jens Debel iš Leipcigo, protestuodamas prie kanclerės Angelos Merkel migracijos politiką, padirbo jai skirtas suvenyrines 21 cm dydžio kartuves ir ėmė jas pardavinėti po 15 eurų.

Jenso pyktį sukėlė tai, kad vyriausybė jam neleido atsivežti į šalį jo žmonos ukrainietės tėvus, kurių namai buvo sugriauti karo Donbase metu.

„Federalinė vyriausybė pripažįsta karą Sirijoje ir Afganistane ir iš ten kviečia pabėgėlius musulmonus, o karo krikščioniškoje Ukrainoje nepripažįsta“, - sako Jensas.

Saksonijos teismas, vykęs 2017 metų gruodžio mėnesį, neįžvelgė įstatymo pažeidimo dėl meistro suvenyro „mini-kartuvių“ su užrašu „Užmuškite ponią Merkel“ ir leido jas pardavinėti.

Tai ar ne antrarūšiai žmonės Vokietijoje yra slavai? 


O lietuviai ar nėra antrarūšiai žmonės Lietuvoje, jei pensijos 100 tūkstančių lietuvių mokamos mažesnės, negu išmokos taip vadinamiems „pabėgėliams.“ Šis rasizmas mūsų valdžios yra vadinamas „pozityvia diskriminacija“!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą