2018-01-18

Popiežius Pranciškus Šventojo Jurgio ordinu apdovanojo Olandijos abortų ir LGBT aktyvistę

Romos popiežius Pranciškus suteikė Olandijos LGBT, kontracepcijos ir abortų aktyvistei Lilianne Ploumen „Švento Jurgio didžiojo popiežiaus raitelių ordino komandoro“ titulą, rašoma Breitbart.


Praėjusiais metais, šita Ploumen įsteigė už abortus agituojančią organizaciją „She Decides“ (Ji sprendžia), kuri siūlo finansavimą ir paramą tarptautinėms NVO, kurios palaiko, palengvina ar agituoja už abortus. Kaip žinoma, pagrindinis kovotojas už abortus, narkotikus ir kitas žmonijos blogybes, jų finansuotojas, yra Rotšildų patikėtinis, tarptautinis finansinis mafiozis Džordžas Sorošas.

Portalas Catholic Herald stebisi, kad popiežiaus ordinu apdovanota Lilianne Ploumen ir klausia, ar jis buvo informuotas apie šios Olandijos vyriausybės narės veiklą, skatinant abortus Olandijoje ir kitose pasaulio valstybėse.

Interviu radijui, Ploumen pasakė, kad vertina Pranciškaus „progresizmą“, o taip pat pripažinimą jos veiklos, kuria skatinami abortai.

Šventojo Jurgio ordino komandorė pabrėžė, kad iki Pranciškaus „Vatikanas turėjo gana griežtą poziciją merginų ir moterų teisių atžvilgiu“.

Šventojo Jurgio ordinas buvo įsteigtas popiežiaus Grigaliaus XVI 1831 metais. Jis suteikiamas už valstybinę tarnybą ir bažnyčios rėmimą.

CNS informuoja, kad Vatikano ordinas Ploumen buvo įteiktas 2017 metų birželio mėnesį, tuo metu ši ponia buvo Olandijos užsienio prekybos ministre ir dalyvavo Olandijos karaliaus ir karalienės priėmimo ceremonijoje Vatikane.

CNS rašoma, kad Ploumen yra aktyvi kontracepcijos, abortų, LGBT šalininkė, o tai reiškia, kad jos pažiūros yra visiškai priešingos katalikų bažnyčios mokymui. CNS pateikia ir vaizdo įrašą, kuriame Ploumen rodo ordiną ir giriasi šiuo apdovanojimu.

Nuorodos:










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą