2018-01-21

Jei valdžia ruošėsi vežti į Lietuvą islamo teroristus, kam tada reikėjo ardyti barikadas prie seimo?


Noriu pakomentuoti MIP pranešimą, kad seimas nori apsitverti tvora nuo teroristų.


Keista, ar ne? Gyvenome be teroristų kelis tūkstančius metų prie Baltijos jūros. Tiesa, buvo karų, buvo okupacijų, islamo teroristų tik nebuvo.

Bet štai, viena išprotėjusi ponia iš Vokietijos sugalvojo viso pasaulio teroristus įsileisti į Europą. Dar kiti, tokio paties intelekto, su tokiu pačiu „atsakomybės“ ir „patriotizmo“ jausmu, sugalvojo tuos potencialius teroristus vežti į Lietuvą, tūkstančiais, švelniai vadindami juos „pabėgėliais“, kad mums ramiau būtų, ypač tiems, kurie žino, kad tiems „pabėgėliams“ nebėra nuo ko bėgti, o laikas sugrįžti namolio, kaip JTO pabėgėlių konvencija numato.


Pernai tvora apsitvėrė pagrindinis „pabėgėlių“ vežėjas premjeras Saulius Skvernelis. Net jo akys, kai už tos tvoros pasislėpė, tarytum mažesnės pasidarė, mažiau išvirtusios.

Nauji metai prabėgo, Katedros aikštėje buvo susirinkę keli tūkstančiai vilniečių, Vilniaus svečių, bet jokių ten nebuvo barikadų, betono užtvarų, prieštankinių ežių. O juk galėjo būti ir teroro aktas, kuriuo potencialius vykdytojus Skvernelis taip rūpestingai visus 2017 metus vežė į Lietuvą.

Labai nustebau šiandien, išgirdęs seimo administraciją, saugumo vadą, kitus seimo veikėjus postringaujant, kad Seime tapo nesaugu, kad gali teroristai užpulti. O labiausiai bijoma, kad nenukentėtų į Seimą atėję svečiai: vaikų ekskursijos, veteranai ir pan. Ne dėl 141 Leonido spartiečio, suprantama, viskas daroma, jie teroristų, žinia, nebijo.

Gaila, žinoma, vaikų į ekskursiją atvykusių, kuriuos gali Skvernelio atvežti teroristai užpulti, ar ponios Merkel mums paskolinti.

Reikia tvoros! Tik kam reikėjo Sausio 13 barikadas griauti?

Na, bet ką jau padarysi, tokia praktika mūsų valstybėje – viską griauti nepagalvojus.

Bet yra išeitis. Greta seimo yra puikus pastatas su labai aukšta tvora, per kurią jokie islamo teroristai neperlips – tai prie caro statytos Lukiškės. Puiki vieta daugumai seimo narių. Čia ir saugu, ir nuolatos priminimas iš Dekalogo – nevok!

Ar pritariate?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą